God service og fantastisk måde at informere og hjælpe sine kunder.
Kan varmt anbefales herfra
God service og fantastisk måde at informere og hjælpe sine kunder.
Kan varmt anbefales herfra
Mistede min bilnøgle (den eneste jeg havde) og kontaktede dem herefter (en lørdag). Han forklarede at det selvfølgelig var dyrere en lørdag - hvilket giver mening. Vi aftaler en tid mandag. Han har lidt problemer med at få tilsendt ny kode til nøglen. Skal lige siges jeg ikke har forstand på det. Han rykker renualt, men der sker desværre ikke noget den dag. Jeg snakker med nogle andre der nævner at disse koder er pænt svære at få fat i.
Under hele forløbet gør man sig selvfølgelig nogle tanker om hvad man ellers kan gøre...
MEN, jeg sidder idag d. 1/4-25 og får et opkald, hvor han siger "Hej, jeg står nede på gaden med 2 nye nøgler". Damn... fed surprise.
Så kan kun anbefale dem. :)
tak for det!
Hurtig og super service. Fik hjælp en sen søndag eftermiddag midt i julen. Super fin service og meget hjælpsom. Bedste anbefaling herfra!
Super hurtig betjening. Vi havde mistet vores sidste bilnøgle og allerede samme dag havde vi fået en ny og kunne kører videre. Prisen var under det halve af hvad forhandleren skulle have. Samtidig havde forhandleren en leveringstid på 5-9 arbejdsdage.
Virkelig et skod sted!
Kig forbi og se hvordan der ser ud!!!
Kørte forgæves for at få lavet en nøgle til min Touran. Vi havde en aftale, men der var ingen på stedet, da jeg kom. Spild af tid!
Man påstod endvidere at have sendt mig en mail om at man ikke kunne skaffe en nøgle alligevel. Kun en der var dobbelt så dyr, hvis det var😂
Hold jer langt væk!!
Jeg var i akut behov for en ny nøgle, da min gamle var defekt, og jeg henvendte mig til CPH Autolåse. De var hurtige til at lave en ny nøgle, hvilket var positivt. Desværre begyndte nøglehuset at falde fra hinanden kort tid efter. Jeg har gentagne gange forsøgt at kontakte CPH Autolåse for at få problemet løst, men hver gang jeg mødte op på det aftalte tidspunkt, var der ingen, og telefonopkald blev ikke besvaret. Seks måneder senere står jeg stadig med en næsten ubrugelig nøgle, og CPH Autolåse har ikke formået at løse problemet. Det er en meget skuffende og frustrerende oplevelse, og jeg kan ikke anbefale deres service til andre.
Hurtige og dygtige.
Jeg havde problemer med min nøgle og de fik fikset det med det samme, selvom jeg ikke havde booket en tid og kom 15 min. før lukketid.
I foråret købte jeg en ældre VW Polo, som ikke havde nogen fjernbetjening i nøglen. Jeg ringede først til VW, som informerede mig om at det ikke kunne laves, da bilens udstyr ikke understøttede denne funktion.
Jeg ringede derefter til CPH Autolåse, og de fortæller mig at det sagtens kan lade sig gøre.
Det resulterede i at jeg, 45min efter jeg havde snakket med dem. Havde en nøgle med fjernbetjening.
God og hurtig service
Snyd og humbuk!
De solgte mig en nøgle for 5000,- der var meget ustabil, til sidst virkede den ikke, jeg prøvede at skifte til batterier fra Netto.
Så kom de og brækkede min dør op så den blev SMADRET! UDEN GRUND, fordi:
Bagefter fandt de ud af at det var batteriet de lige havde solgt der var defekt, først da fortalte de ming at Netto batterier åbenbart ikke virker...
Herfor har de sendt mig en stor regning på 1500,-
Jeg står med en smadret bildør, en nøgle der stadig er ustabil og har spildt 4 timer på at vente på en mand der fakturerer en formue for at skifte et defekt batteri han lige selv har solgt mig.
Af to omgange ventede jeg mere end 30 min på service selv om jeg havde en aftale
To gange fordi jeg fik udleveret en nøgle først, der efter kort tid ikke fungerede
Dertil uforskammet tiltale
Aldrig nogensinde har jeg oplevet så dårlig service.
Stærk anbefale at I ikke bruge cphautolaase.dk, hvis du vil være sikker på at få det du betale for. Har mistet 1500kr for et service de ikke kunne finde ud af det. Sidder med helt ondt i maven over denne oplevelse og føler mig i den grad snydt.