Cozy and Style Anmeldelser 19

4,1

1. Tøjbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Smykkeforretning

Wij zijn Cozy and Style. Onze klanten staan bij ons centraal en wij doen er alles aan om elke maand een nieuwe collectie samen te stellen, met sieraden, kleding en accessoires. Wij zijn van mening dat wij ons onderscheiden met onze klantvriendelijke service.

4,1

God

jammer, maar wel goed

Ik heb mijn bestelling nog altijd niet en heb het een week geleden besteld, het was voor een vriendin haar verjaardag die nu al voorbij is. Ik vind dit super jammer omdat er stond dat de bestelling er optijd ging zijn.

17. februar 2025

Goedemiddag,

wij hebben de bestelling na 2 werkdagen verstuurd, helaas duren de bestellingen naar België langer dan naar Nederland. Ook heeft u gekozen voor de verzending zonder track en trace. Dit duurt vaak ook 1/2 werkdagen langer dan met track en trace. Hierom vragen wij nog even u geduld en hopen wij dat de bestelling zo snel mogelijk bezorgd wordt!

Met vriendelijke groet,
Cozy and Style

Ring niet verstelbaar

Leuke lieve meid, maar zijn nog wel wat werkings puntjes.
Had een ring gekocht die “ verstelbaar “ had moeten zijn was die niet ik mocht hem retour doen maar dat kost mij €2,90 dus dan heb ik amper geld ervoor terug.

1. januar 2025

Recensie

Ik kreeg een leuk bedankje na afloop op de website het bestellen ging ook heel makkelijk en heb alles gekregen wat ik had besteld. Hele leuke winkel alleen er ging iets mis met verzending ze zeiden dat het er al was maar kwam pas 2 dagen later verder heb ik gewoon alles gekregen en dit zal niet bij iedereen voorkomen denk ik.

11. juli 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor de review. Wij zijn blij om te horen dat alles makkelijk ging met bestellen. Wat vervelend om te horen dat de verzending pas 2 dagen later kwam dan was aangegeven, dit is een fout van de vervoerder en kunnen wij helaas niets aan doen.

Wij hopen u snel weer opnieuw te zien bij Cozy and Style!

Goed

Het was snelle verzending en het zat super leuk ingepakt met nog een persoonlijk kaartje erbij. De sieraden verkleuren niet!

4. juli 2024

Bestelling

Het werd snel verstuurd en het werkte goed, de site was ook heel overzichtelijk. Het enige wat vervelend was, was dat de mails in mijn reclame kwam. De rest was heel fijn! Zeker een aanrader!

3. maj 2024

Beste Bo,

Bedankt voor je uitgebreide review. Wij zijn blij om te horen dat alles goed is verlopen en hopen dat je blij bent met de producten!

Wat jammer dat de e-mails niet in de juiste postvak terecht komen, dit is helaas een bekend probleem en zijn druk bezig met dit op te lossen.

Wij hopen je snel weer eens terug te zien!