Leuke patronen en de medewerkers denken mee voor oplossingen. Ik heb een klein formaat container (140liter ipv 240liter) en wilde graag weten of er ook kleinere stikkers waren. Ondanks dat de stic... Se mere
Heel vriendelijk om mij nogmaals de bestelling toe te sturen omdat ik de t&t niet kon openen, maar nu heb ik er twee.
4.5⭐️CoverArt Service en communicatie. Er is een probleem met het pakket of misschien is het probleem veroorzaakt door de postNL...(ik had geen melding gekregen, waar het pakket was) CoverArt neemt c... Se mere
Coverart is uiterst klantvriendelijk en denk met je mee. Ook als een artikel tijdelijk uitverkocht is, laten ze per mail weten zodra dat weer beschikbaar is. En dan een snelle levering. Zij maken afs... Se mere
Het bedrijf CoverArt is opgericht met een duidelijke visie, de wereld kleurrijker maken. Met die gedachte hebben we een prachtige collectie vinylstickers samengesteld waaronder; kliko stickers, strips, stickervellen en huisnummer.
Fanny Blankers-Koenstraat, 6833LB, Arnhem, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Snel verstuurd.
Stickers zijn van goede kwaliteit.
Staat heel mooi op de kliko.
Blij mee.

Hele mooie kwaliteit snelle levering, super tevreden! 5 sterren ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra CoverArt
leuke verzorgde tegeltjes, leuk om cadeau te geven, snelle bezorging, goed verpakt (breekbaar)

Besvarelse fra CoverArt
Een van de items die ik had besteld was niet op voorraad. Ik werd snel bericht en er werd een voorstel gedaan om een andere te kiezen als ik dat wilde. Ik kon prima langer wachten en uiteindelijk was het ook sneller dan verwacht binnen. Erg blij met de stickers, mijn klikos zijn nu mooi om naar te kijken en makkelijk te herkennen!

Besvarelse fra CoverArt
Leuk product met een goede kwaliteit, snelle levering!

Besvarelse fra CoverArt
Fijn dat er nog bedrijven zijn die met persoonlijke aandacht hun klanten helpen, toppers!

Besvarelse fra CoverArt
Bestelde stickervel bleek achteraf niet voorradig te zijn en nummer stickers zijn van slechte kwaliteit waardoor ze makkelijk scheuren.

Besvarelse fra CoverArt
Leuke patronen en de medewerkers denken mee voor oplossingen.
Ik heb een klein formaat container (140liter ipv 240liter) en wilde graag weten of er ook kleinere stikkers waren. Ondanks dat de stickers ontworpen zijn grote cointainers bleek het ook voor een kleine container gebruikt te kunnen worden.
De stickers komen met een duidelijke handleiding, welke goed uit te voeren is met twee personen.
Ben erg blij met het resultaat.

Besvarelse fra CoverArt
Was een kado wat nog gegeven moet worden maar ik vond de foto's schitterend en levensecht, ik hoop dat degene die het kado het krijgt ook een prachtig kado vind. De prijzen waren wel wat hoog maar aks je er lang meedoet dan val dat ook weer mee

Besvarelse fra CoverArt
geheel.volgens verwachting: snel, adequaat, goede kwaliteit

Besvarelse fra CoverArt
Prachtige poster die goed kleeft op onze afvalbak