Love the bonus offers they keep…
Love the bonus offers they keep adding.Really glad i decided to try this site
Find the latest women's fashion & accessoires at Couturisma. Hit refresh on your wardrobe and discover hundreds of this season's must-have looks and trends online ...
Schipdonkstraat 72, 9800, Deinze, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Love the bonus offers they keep adding.Really glad i decided to try this site
Awesome casino,been having a great time here.Fast withdrawals every single time
Heb al eerder een review gezet maar gezien de slechte communicatie toch nog maar eentje dan. Dame wilde "met alle plezier T&T geven" zodat ik kan zien waar het pakket blijft. Helaas bleef het alleen bij dat mailtje en reageert ze weer niet. Neem geen risico en bestel hier niet. Er zijn genoeg webshops die wél betrouwbaar zijn!!!🤬🤬🤬
Ik bestelde een trui. Deze was niet goed dus ik wou hem retourneren. Je moet je retour altijd binnen de 14 dagen aanmelden en blijkbaar zelf betalen voor op te sturen. Ik stuurde meerdere mails voor de retour aan te melden en een retourformulier te ontvangen. Ik kreeg pas na 3 weken antwoord. Wanneer ze mijn retour ontvangen heeft, liet ze weten dat dit buiten de retourtermijn van 14 dagen viel en ze mijn geld niet kon terugstorten. Dus de enige optie was om OPNIEUW verzendkosten te betalen zodat ze de trui naar mij kon opsturen. Ik was hier helemaal niet mee akkoord daar ik haar retourformulier veel later ontvangen had en het dus haar fout was dat de 14 dagen overschreden was. Op deze verschillende mails kreeg ik nooit reactie. Mevrouw heeft dus en de trui en mijn geld. Via geen enkel kanaal reageert ze. Alles behalve professioneel.
Je krijgt nergens reactie op en geen producten binnen.
Wat een waardeloos bedrijf, reageert nergens op. Wacht al 4 weken op een bestelling
Op 01-01 besteld, maar nog steeds geen pakketje geleverd. Ik verwacht dat er niks meer komt. Couturisma reageert niet op telefoon en mail. Vorige week alleen een bericht via Instagram dat de pakketjes later zijn. Ik moet het gezien de andere reacties nog zien.
Aanvulling; ook ik een T&T gekregen maar daarna niks meer. Niet bestellen hier!!!
Al vanaf 22-12 aan het wachten op mijn pakket, meerdere berichten gestuurd via de mail, tiktok, insta. Maar geen enkele reactie
Ik heb hier voor het eerst besteld maar dit is een super slecht bedrijf ik zit al bijna twee weken te wachten op me pakketje, ik heb al twee keer gemaild omdat me pakketje nog steeds niet is verzonden maar nog steeds geen reactie.Ik ga hier nooit meer bestellen !
Nooit meer!
Heb eerst 2 weken moeten wachten op een trui, heel lang moeten wachten op antwoord. Uiteindelijk de trui terug gestuurd omdat hij te groot was. Maar krijg nu ook geen reactie meer. Geld ook niet.
Ik heb 3 weken geleden en bestelling geplaatst maar wacht nog steeds, ze zeggen dat hij steeds automatisch retourneert als hij word verzonden maar ik krijg ook geen track en trace en en staat op postnl dat ze nog geen bestelling hebben ontvangen van couturisma. Ze reageren ook zelden met niks helpende antwoorden dus ik wil graag me geld terug.
Snelle levering en super blij met het product ! Zal hier zeker nog een keer bestellen!
Zeer mooie en kwaliteitsvolle kledij. Zeker een aanrader om hiervan wat te bestellen! :)
Hele leuke truien en juwelen van goede kwaliteit! Snelle verzending en een mooie roze verpakking💕
Super goeie ervaring met dit bedrijf! Snele levering, goeie & snelle communicatie via instagram over leverdatum etc. Mooie website, makkelijk en snel te bestellen. Super goeie kwaliteit van de kledij 😍. Mega mooi ingepakt en zelf een gratis planner bij de bestelling. Voelde echt als een cadeautje dat binnenkwam. Ruime keus en kledij etc. Als je iets op het oog heb, zeker bij haar bestellen! 🫶
Vlotte communicatie, doet zoveel mogelijk voor haar klanten, super vriendelijk! Heel mooie kleren ook natuurlijk, voldoen aan de beschrijving en ze geeft advies! + extraatjes!! <33
In love met de kleding en sieraden van Couturisma! Een superleuke samenwerking en een snelle levering!🤩💗
Een super ervaring met dit bedrijfje! Snelle levering en heel mooie kledij/sieraden!! 😍
Læs mere om andre typer anmeldelser.