Academie voor Coaching en CounsellingAnmeldelser

Se, hvad kunderne siger

Virksomhedsoplysninger

1. Lærecenter

Skrevet af virksomheden

De Academie voor Coaching en Counselling (ACC) biedt erkende opleidingen aan waarin mensen hun eigen talent ontdekken en ontwikkelen, en leren om anderen te begeleiden in hun proces. Wij bieden zowel klassikale als live online opleidingen aan. Bij ons kun je de basisbeginselen van het coachen en counsellen leren en/of je specialiseren in een bepaalde richting. Onze klassikale opleidingen worden gegeven op diverse locaties in Nederland. Daarnaast verzorgen we (live) online opleidingen, waarbij de docent jou en je medestudenten via de webcam leert coachen/counsellen. Bekijk het volledige aanbod van opleidingen en modules op onze website. De ACC is opgericht in 1996 en heeft vele duizenden studenten opgeleid tot coach/counsellor. Onze docenten zijn experts uit het werkveld die putten uit een jarenlange ervaring als coach/counsellor en trainer. De ACC heeft zowel nationale als internationale erkenning gekregen voor de opleidingen en het instituut. Wij dragen het NRTO-keurmerk (Nationale Raad voor Training en Onderwijs) en onze opleidingen zijn inhoudelijk erkend door de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching). Internationaal hebben wij tevens officiële erkenning ontvangen van de IAC (International Association for Counselling). De Leefstijlcoach opleiding is geaccrediteerd bij de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland). We staan voor een persoonlijke benadering, zowel in de lessen als in het contact tussen student en de medewerkers van ons opleidingsinstituut.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Coaching and Counselling Year 1

The Coaching and Counselling Year 1 program at the ACC has allowed me to create solid foundations for my professional coaching and counselling activities. This year has been a forum to learn about the profession whilst at the same time learning about myself. The ACC and my teacher have provided me the support I needed when I needed it. The ACC definitely contributes to keep coaching and counselling at a high professional level.

3. juli 2026

Dear Dominique,

Thank you for taking the time to share your experience. We are pleased to hear that the Year 1 programme has given you a solid foundation for your coaching and counselling practice. It is wonderful to know that the learning journey has contributed to both your professional skills and your personal development. We also appreciate your kind words about the support you received from your teacher and the ACC team. Thank you for your trust in our programme, and we wish you every success as you continue your coaching journey.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Met veel plezier bevestig ik dat ik de…

Met veel plezier bevestig ik dat ik de opleiding re-integratiecoach en tweede spoor coach succesvol heb gevolgd. Vanwege de gerichte praktijkopdrachten zijn de opgedane kennis en vaardigheden direct inzetbaar in praktijk.

27. maj 2026

Beste Martha,

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij dat je de opleiding met plezier hebt gevolgd en dat de praktijkgerichte opzet ervoor heeft gezorgd dat je de opgedane kennis en vaardigheden direct kunt toepassen in je werk. Dank je wel voor je vertrouwen in onze opleiding en voor het delen van je ervaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Excellent program for both professional & personal growth

I completed two diplomas with the ACC. The program helped me make a career-shift from musician to coach, and I appreciated that the length of the training provided plenty of time to dedicate towards personal as well as professional growth. Although they also offer online courses, for me being able to take the courses in person was essential.

In this program, I gained both practical and theoretical expertise, actively participated in supervision and intervision work, and developed a personal coaching style. I also appreciated directly working with clients and designing and implementing trajectories incorporating methodologies such as Strengths-based Coaching, GROW Method, ACT, Motivational Interviewing, Circle of Concern and Influence, Transactional Analysis, Reflective Listening, Scaling, Mindfulness, Core Quadrants, Polyvagal Theory, Life Positions, and many more.

19. juni 2026

Dear Danielle,

Thank you for sharing your experience. We are delighted to hear that the programme has supported both your professional and personal development, and that it helped you make a successful transition into a coaching career.

It is especially rewarding to read how you were able to develop your own coaching style through the combination of theory, practice, supervision, intervision, and client work. Thank you for your trust in ACC and for taking the time to share your journey with others.

Waardevolle training

Ik vond de inhoud van de training heel waardevol. De docent had heel veel ervaring met allerlei problematiek en dat was heel waardevol. Er was voldoende ruimte om eigen casussen in te brengen. Als studentcoach heb ik regelmatig te maken met psychische problematiek, en ik merk nu al dat ik de issues waar studenten tegenaan lopen beter begrijp en daardoor beter kan coachen. De prijs/kwaliteitsverhouding vind ik ook heel goed. Er is heel veel waardevolle content voor een relatief laag prijsniveau.

11. juni 2026

Beste Jeanet,

Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij dat de training je waardevolle inzichten heeft gegeven die je direct kunt toepassen in je werk als studentcoach. Ook waarderen we je complimenten over de deskundigheid van de docent en de ruimte om praktijkervaringen en casussen te bespreken. Dank je wel voor je vertrouwen in onze module en voor het delen van je ervaring.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het niveau van de mensen beter…

Het niveau van de mensen beter afstemmen tov de training.

11. maj 2026

Beste IS,

Dank je wel voor je feedback. We vinden het belangrijk dat deelnemers zich op hun plek voelen binnen de groep en nemen je opmerking over de samenstelling van het niveau serieus mee in onze evaluaties. Dank je wel voor je vertrouwen in onze opleiding en voor het delen van je ervaring.

Zeer goede opleiding

Zeer goede opleiding – sterke inhoud en echt veel waardevolle kennis. Alles wordt duidelijk en gestructureerd uitgelegd en op hoog niveau gegeven. Veel praktische informatie die je direct kunt toepassen in je werk.

22. april 2026

Beste Kasia,

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij dat je het programma als helder opgebouwd en van hoog niveau hebt ervaren. Het is goed om te horen dat de inhoud direct toepasbaar is in de praktijk. We waarderen het dat je je ervaring hebt gedeeld.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het programma zat inhoudelijk heel goed…

Het programma zat inhoudelijk heel goed in elkaar! Een mooie combinatie van les krijgen en oefenen met methodieken. De methodieken zijn gelijk toepasbaar in de praktijk. Verder vond ik de docenten kundig, vriendelijk en zij zetten een veilige leeromgeving neer. Ik vind het gewoon jammer dat het voorbij is.

1. april 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je mooie review. We zijn blij dat je het programma als inhoudelijk sterk en praktijkgericht hebt ervaren en dat de afwisseling tussen uitleg en oefenen met methodieken goed heeft bijgedragen aan je ontwikkeling. Ook waarderen we je complimenten over de deskundigheid van de docenten en de veilige leeromgeving. Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede opleiding om alle tools als…

Hele goede opleiding om alle tools als basis coach en counselor mee te krijgen. Veel persoonlijke aandacht en mooi is ook dat er veel thema's aandacht krijgen waarin je anderen kunt gaan begeleiden. Veel aandacht voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

12. marts 2026

Beste J,

Hartelijk dank voor je review en voor het vertrouwen in onze opleiding. Geweldig om te lezen dat je het programma hebt ervaren als een stevige basis voor het begeleiden van anderen. De combinatie van persoonlijke aandacht en ruimte voor zelfontwikkeling is een belangrijk onderdeel van onze visie op leren. We stellen het op prijs dat je je ervaring hebt gedeeld.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Opleiding Re-integratiecoaching (eerste en tweede spoor)

De opleiding kenmerkte zich door een mooie balans tussen inhoud en praktijk, waardoor de theorie direct toepasbaar werd in de dagelijkse praktijk. De tijdsduur van vijf maanden was goed te overzien en gaf voldoende ruimte om de stof echt eigen te maken zonder dat het te intensief werd. Verder werkte de manier van lesgeven van beide docenten erg inspirerend; dit zorgde voor extra motivatie en betrokkenheid. Daarnaast was de leslocatie goed bereikbaar. Al met al een zeer positieve ervaring.

24. marts 2026

Beste Joost,

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Wat mooi om te lezen dat de combinatie van inhoud en toepassing goed aansloot bij de praktijk en dat het programma binnen vijf maanden op een prettige en haalbare manier kon worden doorlopen. De waardering voor de inzet en betrokkenheid van de docenten stellen we zeer op prijs. Dank ook voor je terugkoppeling over de locatie. We waarderen het dat je je ervaring hebt gedeeld.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over de ACC

Ik ben erg tevreden over de ACC. Er wordt een sterke inhoudelijk basis gelegd. Daarnaast is er tijdens de studiedagen veel ruimte om je coachvaardigheden te oefenen en je eigen persoonlijke proces. Na het volgen van deze opleiding voel ik me bekwaam om aan de slag te gaan.

16. marts 2026

Beste Tineke,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat de opbouw van de opleiding en de studiedagen hebben bijgedragen aan een stevige voorbereiding op de praktijk. Mooi dat je zowel professioneel als persoonlijk stappen hebt kunnen zetten en dat je je nu klaar voelt om als coach aan de slag te gaan. Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een tweede keer zou ik weer voor ACC kiezen

Ik heb de opleiding als zeer uitgebreid en interessant ervaren. Door de lesstof, methodieken en reflecties maak je een persoonlijke groei door. Er worden dingen geraakt die je helpen groeien als Coach waardoor je belangrijke inzichten krijgt. De leslocatie in Utrecht is top! De docenten zijn kundig, vriendelijk, geduldig en meedenkend en hebben een heel repertoire aan praktijkvoorbeelden wat helpt om de stof beter te begrijpen. De lesstof is interessant en heb deze nooit saai gevonden. Ben blij dat ik voor deze opleiding bij deze aanbieder heb gekozen!

12. marts 2026

Beste Inge,

Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review. Wat fijn om te lezen dat je de opleiding als interessant en verdiepend hebt ervaren en dat de combinatie van lesstof, methodieken en reflectie heeft bijgedragen aan je persoonlijke groei. Ook mooi dat je de docenten, de praktijkvoorbeelden en de leslocatie in Utrecht zo positief hebt ervaren. Dank je wel voor je vertrouwen in onze opleiding en voor het delen van je ervaring.

goed opleidingsinstituut

Het is een hele prettige en professionele organisatie. Alles is goed geregeld, goede back office en fantastische leraren! Inhoudelijk vond ik het een goede cursus/opleiding en is jaar 1 een goede basis om te doen als je het coach vak wil leren

3. marts 2026

Beste Mariska,

Hartelijk dank voor je mooie review.

Fijn om te horen dat je onze organisatie als prettig en professioneel hebt ervaren en dat je de ondersteuning vanuit de backoffice en de docenten zo positief benoemt.

Ook goed om te lezen dat je jaar 1 als een sterke basis ziet voor het leren van het coachvak.

Dank je wel voor het delen van je ervaring.
Wij wensen je heel veel succes in je verdere carrière als coach!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De docent maakte het verschil!

De docent maakte het verschil!
Nou dat dus!

3. marts 2026

Beste student,

Dank je wel voor je review. Wat mooi om te horen dat de docent voor jou echt het verschil heeft gemaakt. Betrokken en inspirerende docenten zijn voor ons een belangrijk onderdeel van de opleiding. Fijn dat je dit zo hebt ervaren en bedankt voor het delen van je ervaring.

Een mooie ervaring

De opleiding was een goeie afwisseling tussen theorie en praktijk. Ik heb de manier van lesgeven van beide docenten als heel prettig ervaren. Er heerste een fijne en open sfeer waar iedereen vragen konsntellen. Niet alleen leer je over coaching en counselling maar ook over jezelf. Een echte aanrader. Door mijn fijne ervaring ga ik ook het specialisatie jaar volgen.

25. februar 2026

Beste student,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je de afwisseling tussen theorie en praktijk als prettig hebt ervaren en dat de manier van lesgeven en de open sfeer zo positief hebben bijgedragen aan je leerproces. Geweldig ook dat de opleiding niet alleen professioneel, maar juist ook persoonlijk iets voor je heeft betekend.

We wensen je veel succes en plezier met het tweede jaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De wijze van studeren en direct lerem en goede manier om geleerde stof onder de knie te krijgen

De wijze van studeren en direct leren tijdens de lessen heeft mij enorm aangesproken. Korte uitleg van de stof en dan direct samen met een studiegenoot oefenen om het geleerde toe te passen. Het heeft mij enorm geholpen. Uiteraard is de docent diegene die faciliteert en de docent bij deze opleiding gaf voor mij goede invulling aan de dagen. Afwisselend en altijd een positieve insteek.

14. januar 2026

Beste Jan Roelof,

Hartelijk dank voor je review.

Geweldig om te lezen dat onze manier van studeren zo goed bij je heeft aangesloten. Juist het toepassen van de stof in de praktijk is een belangrijk onderdeel van ons onderwijs, dus het is mooi om te horen dat dit jou echt geholpen heeft.

Ook je complimenten richting de docent en de positieve insteek tijdens de lesdagen waarderen we enorm. We geven dit graag door!

We wensen je veel succes en plezier met alles wat je hebt geleerd!

Goede uitleg

Goede uitleg . Goed gestructureerd . Veel kennis van docent

14. januar 2026

Beste Robin,

Hartelijk dank voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je de uitleg als goed gestructureerd hebt ervaren en dat de kennis van onze docent positief opviel.

We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Wij wensen je heel veel succes én voldoening in je verdere carrière als coach.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een coach worden is belangrijk werk!

De academie heeft mij als voedingsdeskundigde en personal trainer heel veel bijgedragen binnen het werkveld, maar ook als persoon. Vooral met Trudy Vlot aan het stuur, en een aantal andere topdocenten, heeft onze klas zo uitermate veel kennis meegekregen en toepasbaar gemaakt na slechts 17 lesdagen in het afgelopen jaar. Ook heb ik geleerd hoe belangrijk het vak binnen de preventieve gezondheidzorg is en gaat worden. Een ding is zeker, als je gaat voor ACC, dan zit je aan het juiste adres! Ik kwam voor elke les vanaf Terneuzen naar Utrecht, en het was het meer dan waard!

Bedankt voor alles, groetjes Vego

8. december 2025

Beste Vego,

Hartelijk dank voor je prachtige review.
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Het is bijzonder om te lezen hoeveel groei je hebt doorgemaakt, zowel professioneel als persoonlijk.

We zijn trots dat de academie, samen met docent Trudy Vlot en onze andere docenten, heeft kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling. Geweldig om te horen dat je de kennis uit de 17 lesdagen direct kunt toepassen in de praktijk. Dat is precies waar we het voor doen.

Bedankt voor je vertrouwen in ACC en voor jouw enthousiaste inzet gedurende het hele traject.

Wij wensen je heel veel succes én voldoening in je verdere carrière als coach!

Fijne lerares

Fijne lerares. Er werd meegedacht.

23. september 2025

Beste Jessie,

Hartelijk dank voor je review.
We zijn blij dat de deskundigheid van onze docenten gewaardeerd worden en dat je een fijne ervaring hebt gehad.
We wensen je veel succes en plezier met alles wat je hebt geleerd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Can you call me my friend

16. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Academie voor Coaching en Counselling

Thank you for your review. If you have any questions about our training programmes, feel free to contact us.

ACC Year 1 completed

I have completed Year 1 of the coaching and counselling online course at ACC and from this point I can truly recommend the program. It is offering a broad range of assignments where you can directly apply the acquired knowledge. The selection of the literature is diverse and matches well with the daily program. Moreover, in my opinion, the online format does not limit the interaction between the studentmates and teacher. You really get the real value of the classwork that remains fully engaging and rewarding.
Taking into account all the pros of the course I have decided to pursue year 2.

8. september 2025

Dear Anna,

Thank you for taking the time to share such a thoughtful review of your Year 1 journey with the ACC. We are delighted to hear that you found the assignments practical, the literature diverse, and the online format engaging and rewarding. It’s wonderful that the interaction with your fellow students and teachers felt meaningful throughout the programme. We’re especially pleased that you have decided to continue with Year 2, and we look forward to supporting you further on your path towards becoming a skilled coach/counsellor.

Team ACC

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.