Ik geef maar 3 sterren deze keer want ik had mijn bestelling nog niet eens ontvangen op het moment dat ik de mail met het verzoek om een beoordeling kreeg. Die is namelijk pas vandaag, 30-04 geleverd.... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Onder de zorgzame handen van Floor & (voorheen) Felicity voel ik me altijd helemaal op mijn gemak. Na mijn laatste behandeling straalt mijn huid weer en kon ik eindelijk even helemaal tot rust komen.... Se mere
Na een lange tijd had ik mezelf weer verwend met een Beautyflash gezichtsbehandeling inclusief epileren wenkbrauwen. Ik werd vriendelijk & ontspannen ontvangen. Ik heb de behandeling door Maud, als ze... Se mere
Ondertussen kom ik al jaren bij Cotton Clinic. Mijn eerste afspraak was omdat ik last had van postpartum acne. Hier kwam ik niet van af, ondanks verschillende behandelingen en merken van andere klinie... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Met meer dan 30 merken, 400 producten zijn wij een van de meest uitgebreide webshops als het gaat om Beauty producten. Voor elk budget of huid er wel een product geschikt. Wil je graag advies? Dat kan gratis via ons aanvraagformulier. Ook vind je hier de nieuwste blogs en vlogs op gebied van beauty.
Kontaktoplysninger
Gedempte gracht 2E, 1506 CE, Zaandam, Holland
- 0756151676
- info@cottonclinic.nl
- cottonspa.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Beste salon van Nederland!!!!
Goede service leuke meiden en ze doen…
leuke meiden ze doen hun werk goed en het resultaat is mooi.
Wimperlift behandeling
Wax behandeling
Een enorm fijne behandeling gehad. Heel erg op mijn gemak gesteld bij het waxen. Zowel door het personeel als de kamer. Fijn verwarmt en schoon. Lang van kunnen nagenieten. Dit ga ik zeker vaker doen.
Zeer leuke sfeer
Zeer leuke sfeer. Aardig personeel dat je graag helpt en adviseert.
Prima wax-behandeling
Prima wax-behandeling. Snel, niet al te pijnlijk en zonder problemen.
Fijne behandeling gehad
Fijne behandeling gehad
Veel informatie gekregen
Voelde mij op mijn gemak
Zo tevreden met mijn geadviseerde…
Zo tevreden met mijn geadviseerde producten & behandelingen!
Uitstekend advies, en nemen echt de tijd voor je
Heerlijke behandeling gehad bij Floor. Ze neemt echt de tijd voor je, bekijkt je huid goed voor ze de behandeling start, en past de behandeling daar geheel op aan. Ook werd ik nog verwend met een massage terwijl het gezichtsmasker introk - ben helemaal herboren!
Fantastische behandeling van Bana
Vanmiddag een heerlijke behandeling gehad van Bana, was super ontspannend en verzorgend, heb oprecht nog nooit zon fijne behandeling gehad. Ik was zo ontspannen dat ik weggelopen was zonder sieraden, waarna Bana natuurlijk even belde en weer heel lief mn ketting bij me om heeft gedaan. Kan dit alleen maar aanraden ❤️
Felicity doet altijd nét dat beetje…
Felicity doet altijd nét dat beetje extra. Hele fijne sfeer. En altijd een lekkere verwarmde stoel en dekens. Gezicht heeft een heerlijke glow en echt even me-time.
Altijd Blij
Kom hier al jaren en loop altijd tevreden de deur uit.
Blij met de behandelingen, blij met de producten, blij met de sfeer, blij met alles dus ;) !
Top!
Fijne communicatie, mooie prettige zaak met vriendelijke medewerksters.
Huidscan
Mevrouw heeft me heel goed geholpen bij een huidscan en weet ik eindelijk waar mijn huid aan toe is
Een hele fijne behandeling!
Net als altijd weer een hele fijne (peeling) behandeling gehad bij Bana! 😊
Heerlijk mijn nagels laten doen
Heerlijk mijn nagels laten doen. Zien er weer top uit!
Geholpen door romee
Geholpen door romee! Erg tevreden.. huid straalt gelijk, romee is erg vriendelijk & geeft je de juiste advies. Raad het zeker aan 🥰
Lashlifting+verven 👍🏻
Ik had een lashlifting+verven behandeling bij Joyce. Ze werkt erg secuur en ben ontzettend tevreden met het resultaat. Ik kom zeker terug.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.