1. Medier og forlag

Velkommen til Costume - Danmarks største modemagasin. Få masser af tips til din shopping, bliv inspireret af stilikonerne, se de bedste skønhedsprodukter og test dig selv.

1,7

Dårlig

Svarer typisk inden for 24 timer

Den største scam jeg mistede penge bare…

Den største scam jeg mistede penge bare ved at give min mail til en giveaway der ingenting havde med bladet at gøre

10. december 2025

Besvarelse fra Costume

Med venlig hilsen Camilla, Bonnier Kundeservice.

Ringe blad

Ville give nul

1. marts 2025

Besvarelse fra Costume

Tak fordi du deler din oplevelse. Du kan skrive til os via vores kontaktformular på dette link: https://kundeservice.nu/kontaktformular-da/ og vi vil hjælpe dig på bedste vis. Med venlig hilsen Heidi S., Bonnier Kundeservice.

Jeg er i rystet.

Jeg havde åbenbart fået tegnet et abonnement hos Costume, i en alder af 17 - hvilket jeg er ret sikker på ikke ville være juridisk godkendt.

Jeg modtager på min 18 års fødselsdag rykkere i min e boks for de blade der kom i min postkasse jeg aldrig forstod hvor kom fra. Jeg ved stadig ikke hvordan abonnementet er tegnet og jeg har 7 uåbnede magasiner fra dem. Derudover blev jeg aldrig informeret om nogen form for betaling og har altid troede det bare var reklameblade der blev delt ud som så mange andre. Underligt jeg aldrig har modtaget en regning før jeg modtog min første rykker. Jeg er nu snart 20 og nægter og betale for noget jeg ikke vidste jeg var tilmeldt som jeg ikke engang har haft åbnet. Utrolig dårlig kundeservice og læste jeres trustpilot for flere måneder siden, hvor jeg kunne læse mig frem til flere har tegnet et abonnement hos jer i uvidenskab. Vil stærkt fraråde HVER OG EN at støtte det her “mode magasin” som derudover støtter dyreplageri og kun har reklamer i magasinet. Pinligt.

3. april 2024

Med venlig hilsen,
Felicia, Bonnier Kundeservice

Tegnet abonnement men ikke fået noget…

Tegnet abonnement men ikke fået noget blad.

6. december 2023

Hej Mette
Tak for en behagelig samtale!
Vi er glade for, at vi har fundet en løsning sammen, som alle er tilfreds med. Vi håber, det her kan være med til at ændre dit syn på Bonnier Publications, og måske du kunne have lyst til at opdatere din anmeldelse.
Vi ønsker dig en god dag!
Med venlig hilsen Anne Katrine, fra Bonnier Kundeservice

Ingen bekræftelse på opsigelse af…

Ingen bekræftelse på opsigelse af abonnement selvom jeg har skrevet flere gange og bedt om en bekræftelse. ☹️👎🏻

Jeg tror ikke i har styr på tingene. Jeg fik en bekræftelse på min opsigelse d.13.11.

9. november 2023

Hej igen Katja
Vi har desværre ikke modtaget din mail, eller noget svar fra dig. Derfor kan desværre ikke behandle din sag. Selvom vi rigtig gerne vil finde en løsning, bliver vi nødt til at afvente, indtil vi har hørt fra dig. Du er altid velkommen til at kontakte Bonnier på mailadressen: KS@bonnier.dk, eller kundeservice på telefon: 39 10 30 00.
Med venlig hilsen Anne Katrine, Bonnier Kundeservice,

Bladet svarer ikke længere til sit…

Bladet svarer ikke længere til sit navn. Der er alt for lidt om mode,tendenser og inspiration til mode.
Datoen for oplevelsen er ikke rigtig at bede om, da deti mittilfælde er over en langperiode

1. oktober 2022

Hej Gullan,
Tak for din anmeldelse, samt din feedback. Det tager vi gerne hensyn til og derfor vil jeg bede dig om at tage direkte kontakt til bladets redaktion ved at sende en e-mail til costume@costume.dk.
Med venlig hilsen Sandra, Bonnier Kundeservice

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Jeg bestilte et abonnement til min mor i julegave og ringede straks for at sikre, at de ikke sendte noget før. Jeg fik at vide, at de ville sende gaven direkte til hende nu, og kunne ikke ændre adressen, da den skulle sendes til hende, som stod til at modtage bladene. Hende jeg talte med var virkelig ligeglad med service, og havde ingen forståelse for at der kunne være sådan en udfordring omkring jul. Jeg stod som nummer 1 i køen i 10 min. Aldrig vil jeg tegne et abonnement på Costume igen.

16. december 2019

Ansvar

Mange mange reklamer og bl.a. Gucci med tiger. Ta dog ansvar og nægt at vise de reklamer! Der været meget i medierne om munkene dopede tigerne. Og så kommer Gucci med en reklame af sko og en stakkels tiger! Så meget dårligt i modens navn.

24. marts 2017

Har ikke noget pænt at sige udover jeg fik mine penge igen. TAK

Bladet består er ca. 80% reklame billeder og 20% tekst. Det er godt nok kedeligt at læse.

Jeg er op til flere gange blevet ringet op af en telefonsælger, og nogle gange siger jeg ja til deres kanon gode tilbud på bladet men det er sku for godt til at være sandt når man så modtager bekræftigelse mailen. Så takker aldrig nogen sinde ja igen.

Første gang blev jeg ringet op og fik 3 gratis blade fordi jeg tidligere havde været kunde, da jeg modtager mailen skal jeg betale, og de var altså ikke gratis. Jeg skriver til kundeservice og spørger hvorfor jeg skal betale når hende i telefonen havde sagt de var gratis. Jeg fik svaret tilbage “Du må jo nok kunne forstå vi ikke bare giver vores blad ud gratis”

Anden gang siger ham i telefonen at jeg kan få 5 blade til 99 kr. og når jeg har modtaget det sidste brev vil der så også komme et par solbriller til mig. Jeg får en mail og der står ikke noget omkring solbriller, så jeg skriver til dem at jeg gerne vil være sikker på de solbriller også kommer, men får svaret tilbage at de ikke indgår i dette tilbud men at jeg kan få rabat ved at købe solbrillerne igennem dem. NEJ TAK..

Begge gange har jeg så afmeldt og sagt jeg ikke vil have det tilbud alligevel, Telefonsælgerne snyder os for at skabe mere salg.!!

Jeg skal i hvertfald ikke takke ja igen til noget derinde fra! desværre.

27. februar 2017

Sælger velkomstpakke der skuffer og fralægger sig ansvaret!

Jeg takkede ja tak til et abonnement, hvor jeg blev lovet en velkomstpakke bestående af en mascara og en neglelak.
Mascaraen var fin, til gengæld havde neglelakken samme størrelse som en prøve (altså temmelig lille).
Det relativt arrogante svar fra Costume/Bonnier var:

"Det er selvfølgelig ærgerligt, at der er opstået en misforståelse mellem dig og den pågældende telefonsælger.
Bonnier Publications er et bladforlag, der primært udgiver magasiner, og velkomstpakkerne hører med som ekstragaver til vores abonnenter."

Sådan fralægger man sig pænt al ansvar for de telefonsælgere, som man har ansat. FLOT! Det er sidste gang jeg takker ja til deres fine velkomsttilbud!

2. april 2015

forarget!!

Behandlingen, muligheden for at afmelde abonnement stort set umulig! flabet betjening når der ringes til kundeservice, udsendt rykker flere måneder efter abonnementet er opsagt, alt i alt en dårlig oplevelse, ikke så meget med bladet, men med selskabet bag!

18. september 2014

Fortryder fast abonnement på Costume

Jeg er også blevet kontaktet af en telefonsælger og sagde ja tak til 7 numre af Costume for 199 kr. Fik mit første blad og betalte beløbet. Næste blad kom også, men i kioskerne kunne jeg se, at med denne måneds udgave af Costume fulgte Costume Living - altså to blade for et blads pris. Jeg havde ikke fået Costume Living med mit blad og skrev og spurgte, om det kunne være rigtigt. Og ja, det kunne det, som der stod i svaret:

Jeg kan godt forstå din frustration over at abonnenter ikke får det samme, som ikke-abonnenter kan købe i løssalg. Som abonnent har du dog visse fordele; du får du porto-frit sendt Costume til døren og betaler også lidt mindre for bladet, end hvad du ville gøre i butikkerne.

De kunder der har købt Costume + Costume living i kioskerne, har altså også betalt mere for sampakken.

Jeg har opsagt mit abonnement på Costume - tror ikke, det er de store summer, der er i forskel og dermed fordel for mig, og vil faktisk gerne have to blade, når det er muligt.

11. september 2014

dårlige telefonsælger!

Jeg oplevede desværre det samme som Louise. Jeg bliver ringet op, fordi jeg åbenbart har deltaget i en undersøgelse hos Costume. Hun prøver at sælge mig tre magasiner, hvor der er gaver med. Jeg takker pænt nej, men hun presser på. Det er selvfølgelig hendes arbejde, men da jeg for tredje gang siger pænt nej tak, bliver hun mega sur, siger at det er fint nok og smækker røret på. Jeg fik desværre ikke fat i hendes navn, men synes virkelig det er dårlig service! Når jeg afviser høfligt, regner jeg med at hun i det mindste kan acceptere det og give mig en god oplevelse. .

22. maj 2014

Temmelig dårlige telefonsælgere og et svingende kvalitetsniveau af bladet.

Det er fair nok, at Costume bruger deres online konkurrencer til at høste telefonnumre til deres call center. Men det er lige frækt nok, når de så ringer og antyder at man har vundet ved at spørge ind til, om man har deltaget i en eller anden specifik konkurrence, for derefter, når kontakten er etableret fortæller, at konkurrencen jo altså ikke er afsluttet endnu, men de vil da liige tilbyde et abonnement, som ovenikøbet bliver præsenteret som en gave. Når man så takker for tilbudet, men pænt siger nej tak og røret bare bliver smækket på, kan man kun undre sig??!! Det må da kunne gøres bedre, Costume? Jeg har ofte købt bladet, men ærlig talt er kvaliteten svingende, og der findes bedre modeblade såsom Elle og Eurowoman på markedet, hvorfor jeg ikke har lyst til at abonnere på Costume. Og efter den her behandling går mine penge da i hvertfald ikke til Costume igen :-/

26. november 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)