Mega Ball Evolution stream lag of 4 seconds caused me to miss two multiplier balls, by the time the betting screen updated balls had passed.

Recent wins game distribution skewed to one provider's slots — clear marketing partnership pushing that provider's titles by design here.

Telegram support advertised on the homepage but the listed username was not registered — three weeks before the listing was corrected fully.

Wat een fijne webshop! Hele betaalbare vegan producten en super goede service. Foaming cleanser (Aromatica) en serum (SMPL) zijn nu al favoriet hier. Binnen een paar dagen zijn mijn poriën minder groo... Se mere

1. Kosmetikforretning
  2. Helse- og skønhedsbutik

We are a clean and conscious cosmetics company. We carefully craft and curate our multi-brand product collections to be sold on our store. We offer our customers a unique and high quality shopping experience.

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Really love Cosmédiene

Really love Cosmédiene! They have such a great collection of clean skincare products, and shopping is made so easy knowing that all of them are clean and natural.

The shopping experience was seamless, and shipping really fast + beautiful packaging.

Highly recommended!

22. maj 2022

Het product dat ik besteld had(…

Het product dat ik besteld had( donderdag na de middag) werd zeer snel bezorgd.(vrijdagochtend)
Het was zeer goed en netjes verpakt.
Het product is zeer goed, fijn en makkelijk te gebruiken.
Zeer tevreden over product en snelle service.

6. maj 2022

Beside their great packaging

Beside their great packaging, fast delivery and kind gifts, Cosmediene serves a highly professional and tasteful cosmetic shopping experience.

5. maj 2022
Cosmédiene-logo

Besvarelse fra Cosmédiene

Thank you Melis! It means a lot to us 🙏

Super snelle levering

Fijne, overzichtelijke website met kwaliteitsproducten die niet overal verkrijgbaar zijn. Snelle levering met leuke extra's!

4. maj 2022
Cosmédiene-logo

Besvarelse fra Cosmédiene

Dank je wel! Bedankt voor het delen van je ervaring :)

Zeer tevreden een echte aanrader!

Voor mij was het de eerste keer dat ik een bestelling had geplaatst bij MedPassPlus.
Ik ben super blij met mijn aangekochte artikelen! Door de snelle levering, overzichtelijke website en met zorg ingepakte artikelen is deze website zeker een aanrader!

2. februar 2022

Top!

Keuze uit veel verschillende producten, overzichtelijke site om te bestellen en snelle levering!! Top!

31. januar 2022

Hele fijne site

Hele fijne site. Mooie lay out, duidelijke categoriëen en goede producten. Een heel breed assortiment, zowel in prijs als in merken. Ik kom hier vaker terug om producten te shoppen!

30. januar 2022

Fijne site en snelle levering. Top!!

Ik ben enorm tevreden over mijn aankoop bij MedPassPlus. Mijn bestelling was binnen 24 thuisbezorgd en zat in een mooie verpakking. De site heeft een groot aanbod, dus ik zou hier zeker nog een keer bestellen!

29. januar 2022