Sådan en gang ringe bondefangeri
Sådan en gang ringe bondefangeri. Ved at Google om lån trods rki uden kautionist, så henvises med flotte ord hos Cory. Dk men alt er kun fis i en hornlygte så diverse låneselskaber registrerer dig og de oplysninger man giver i god tro er til absolut ingen nytte og falsk reklame for hvad loves om de selskaber der følger en efter næste på hele siden af Cory.dk, men ikke ET ENESTE af de lovede selskaber om man på kort tid kan få et lån trods man står i en uforskyldt situation (det skal nævnes at adskillige lån, som jeg skrev under for min ex fordi hun stod i RKI og løb fra alt så jeg med samtlige selskaber kan bevise at jeg har lavet aftaler med alle om nul renter fremover mod jeg efter en høflig behandling er blevet enige om et beløb jeg overholder at betale disse 4 kreditorer men trods aftaler overholdes står jeg stadig i RKI uden nogen lån var mine egne men kærlighed gør blind, som også Cory.dk og deres løfter om via dem kan man trods RKI og ingen kautionist da jeg ingen familie har eller venner efter fejlbehandlet af et sygehus der skulle sætte en skulder på plads men i stedet knuste alt så er opereret 12 gange i skulder og ryg gjort invalid med stærke kroniske smerter for livet, så er det langt fra i orden at folk i situationer som min eller andre ulykkelige hændelser, så bør og skal Cory.dk ikke give folk i en svær situation et håb som på ingen måde man kan leve op til og umiddelbart ses som direkte bedrag med motiver man kun kan gisne op men luk deres side ned og lad dem få en tur i retten for den slags er bare ikke i orden. Hold jer væk og fortæl om dem på alle medier som jeg som reporter er i fuld gang med på flere sprog og agter at bruge politiets App for at se dem efter I sømmene. Falsk reklame er grimt men når målgruppen er personer mange gange uden skyld kommet i RKI så må det ses mere alvorligt at kaste redningskranse ud, hvor kun står ikke aprilsnar men kun insolvent uansvarlig taber. Og ha ha du troede vi ville hjælpe? Ja, når Månen er lavet af grøn ost. Skam jer

Besvarelse fra Cory