coronaprover.dk Anmeldelser 216

TrustScore 1.5 ud af 5

1,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan ikke blive test så jeg kan komme til læge, ved de to nærmest test steder skriver den (ingen ledige tider prøv igen senere) og der er tale om Sønderborg og Aabenraa, sgu for dårligt når det haster

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har nu adskillige gange på forskellige browsere, og forskellige enheder - uden resultat forsøgt at logge på. På log- in siden mødes jeg af denne besked: "Der er et teknisk problem. Log på via den... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Der mangler en sorterings mulighed. Fint man viser test steder tæt på, men jeg vil gerne finde den hurtigste mulige tid - og er klar til at køre langt for at opnå det(!) Desværre er det ikke en søge p... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Der burde have været negativ stjerne. Havde bestilt tid i Randers sø, kl. 11.00. Kom 3 minutter før aftalt tid. Har på intet tidspunkt set så lang en kø, 35 minutter i småregn og blæst, kom derefter... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

1,3

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Siden bør revideres

Det er en stor fejl, at man ikke kan bestille mere end 1 test af gangen men skal vente, til efter den første test er afviklet. Usmart når man skal flere ting på en uge og testen kun må være 72 tm gammel. Jeg skal testes 2 dage efter næste test, men kan så først bestille på næste test dag, dvs 2 dage før test, og risikerer, der ikke er ledige tider! Og hvorfor kan man ikke logge ud?????

31. marts 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Log af funktionen virker ikke

Tidsbestillingen virker, men det er problematisk når log af knappen ikke virker. Nu skal jeg så vente 25 min. på at jeg bliver logget af automatisk. Det er jo ikke optimalt når jeg ved der er kø på systemet da jeg selv skulle vente for at komme på.

29. marts 2021

Totalt skod

Jeg får denne besked: "Du har ingen prøver, du kan bestille tid til"
Der står jeg skal henvises af min læge. Men jeg har jo ingen symptomer. Nu skal jeg så til at kime min læge ned i tide og utide, så jeg kan blive testet. Det er noget l o r t.

28. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er ikke muligt at logge af…

Det er ikke muligt at logge af coronaprover.dk, når der forsøges at trykke på "log af".
Af sikkerhedsmæssige årsager bør denne funktion kunne fungere, der er trods alt personfølsomme oplysninger at finde.

26. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Der bliver et stort problem for mange…

Der bliver et stort problem for mange at man ikke kan bestille mindst 2 prøvedage ud i fremtiden. Nu kommer ferietiden snart og mange skal bruge en negativ prøve til rejsen. Til dette booker man en tid så det passer med rejsen. Du kan så bare ikke booke mere, hvis man oplever symptomer og skal have dette afklaret. Det virker ikke med den verden vi lever i desværre.

25. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

får at vide jeg at jeg kan bestille

får at vide jeg at jeg ikke kan bestille

ellers fungerede optimalt, da jeg bookede de først 16 prøver

de sidste 4 tog tid
denne har jeg prøvet 1 time og stadig ikk få en tid...

19. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Server har være nede i flere timer nu…

Server har været nede i flere timer nu…
Log ind med NemID:
Ukendt NemId server-fejl: Invalid signature RequestIssuer parameter does not match expected value. Expected: SYNLAB Medical Digital Services A/S actual: Velkommen til Web-Patient

12. marts 2021

Afviser nemid login

Har prøvet adskillige gange at logge ind for at afbestille en tid til test, men bliver afvist med at serveren ikke vil godtage nem id koderne. Har så prøvet at gå ind på sundhed.dk hvor mine nem id oplysninger virker.
Men på sundhed kan jeg desværre ikke afbestille min tid.
Ærgerligt for nu går min tid til spilde pga system fejl 🙁

12. marts 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg kan ikke få lov at bestille tid til…

Jeg kan ikke få lov at bestille tid til test. Der står pludselig, at jeg skal henvises gennem egen læge - det plejer der ellers ikke. Og når jeg går ind under "spørgsmål og svar", handler svarene om vaccinen og ikke coronatest.

Generelt har jeg haft flere dårlige oplevelser med siden. Den anden dag, da jeg skulle logge ind, stod jeg i kø i 10 minutter, og så kunne jeg ikke logge ind, da jeg var kommet igennem køen. Herudover er det besværligt, at man kun kan booke en testtid ad gangen, når regeringen opfordrer til, at vi bliver testet ofte. Jeg tror, at flere ville blive testet, hvis det var nemmere at booke tid.

27. februar 2021

Underviser på certifikatkurser

Underviser på certifikatkurser, skal testes hver uge, men det behøver jeg måske ikke mere?? Der står jo, at jeg ikke har behov for en test

"Bestil tid til COVID-19-prøve
Ingen prøver til tidsbestilling
Du har ingen prøver, du kan bestille tid til.
Du kan kun bestille en tid, hvis du har fået en henvisning fra egen læge eller er blevet indkaldt via Digital Post."

Hvis du ikke kan booke en tid på denne side, er det, fordi du ikke skal have taget en prøve."

Så nu kan jeg ikke tilmeldes test mere???? Så det er godt I andre opfordres til test.

7. februar 2021

elendigt software

elendigt software

Jeres program tillader ikke at man bestiller 2 prøver på (SSI skriver ellers "3. Sørg for at blive testet to gange "

mvh MW

27. januar 2021

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.