coronaprover.dk Anmeldelser 216

1,3

Kan ikke blive test så jeg kan komme til læge, ved de to nærmest test steder skriver den (ingen ledige tider prøv igen senere) og der er tale om Sønderborg og Aabenraa, sgu for dårligt når det haster

Har nu adskillige gange på forskellige browsere, og forskellige enheder - uden resultat forsøgt at logge på. På log- in siden mødes jeg af denne besked: "Der er et teknisk problem. Log på via den... Se mere

Der mangler en sorterings mulighed. Fint man viser test steder tæt på, men jeg vil gerne finde den hurtigste mulige tid - og er klar til at køre langt for at opnå det(!) Desværre er det ikke en søge p... Se mere

1,3

Dårlig

Dragør

Dragør: Fik en pcr test på min dreng der er 3 år i går aftes. Hvilket var en forfærdelig oplevelse. Den ældre herre der skulle foretage sig testen var den mest usympatiske menneske jeg har mødt i meget lang tid hvilket min søn også kunde mærke og ville så ikke få lavet testen. Vi fik ikke en gang bruge hans klapstol at side på så at min søn kunde føle sig tryg på skødet af sin mor.
Også mente han at det var grænseland på vad de må (og hele hans kropssprog mente at jeg var en meget dårlig mor). Fik også selv lavet en test ( og jeg har mindst lavet 50 stk i forvejen) hvilket gjorde meget ondt da han blev ved med at grave nedre i halsen. Og har nu dagen efter meget øm i min hals. Kommer ALDRIG tage til Dragør for at blive testet igen. Var i Tårnby i weekenden der det var enkelt anden oplevelse de var super søde og helt fantastiske!!!

10. november 2021

Der burde have været negativ stjerne

Der burde have været negativ stjerne. Havde bestilt tid i Randers sø, kl. 11.00. Kom 3 minutter før aftalt tid. Har på intet tidspunkt set så lang en kø, 35 minutter i småregn og blæst, kom derefter ind i teltgangen og 45 minutter senere til podning. Håber naturligvis at Coronatesten er negativ, og at jeg ikke får forkølelse eller influenza af ventetiden. Der er meget dårligt at tilbyde tider der ikke kan bare nogenlunde overholdes.

9. november 2021

Hvad en i h skal man bestille tid for

Hvad en i h skal man bestille tid for, nå man alligevel kommer til at stå i kø med alle dem der ikke har bestilt tid, Køen udenfor i regnvejr ca 30 minutter, derefter kommer man ind bliver så endelig delt op i tid og ikke tid, men der er det jo allerede for sent.
Virkelig dårlig system de har lavet, der bør være 3 køer 1 uden tid,1 med tid, 1 akut tid. Og så må dem uden tid bare vente på dem med tid har været igennem.
Ville helst bedømme helt uden stjerner men det kan man ikke.
Dårlig med dårlig på

7. november 2021

Siden virker fint

Siden virker fint, tidsbestilling kan foretages fra både PC og iPhone, men hvad er formålet med at skulle bestille tid, når dem med og uden tidsbestilling har samme prioritet? Havde bestilt tid til 11.50; ankom 11:48, hvor jeg talte 63 i køen foran mig. Jeg spurgte personalet, og fik at vide, at bare fordi jeg havde bestilt tid betød det ikke, at jeg havde prioritet over dem der ikke havde…

29. oktober 2021

Man kan ikke ændre sted

Man kan ikke ændre sted fra en Android-telefon, heller ikke fra en pc. Se at få det rettet - der har været skrevet om den fejl herinde i flere måneder. Det er for ringe. Vil I have befolkningen til at blive testet, så sørg for at teknikken fungerer!

19. august 2021

Test uden tidsbestilling i Aars…

Test uden tidsbestilling i Aars Messecenter giver ingen mening!!!
Jeg havde været inde og få min 2. vaccine, så jeg kunne ikke vide, præcis, hvornår jeg kunne være der, så valgte IKKE at lave tidsbestilling.
Vi stod 5 i kø uden tidsbestilling. Der var jævnt flow for dem med tidsbestilling, og ikke mere end 5-10 i kø. Nr. 2 i køen uden tidsbestilling havde stået i ca. 10 minutter. Så spurgte vi, hvor lang tid der kunne gå...
Svaret var, "at vi ikke skulle regne med, at der kom noget igennem uden tidsbestilling den næste 1/2 time". Så giver det jo ingen mening at komme uden tidsbestilling.
Så det bliver nok en hurtigtest og ikke en PCR test næste gang. :-(

8. juli 2021

Man kan ikke vælge teststed fra i iPhone

Det er ikke muligt at lave tidsbestilling fra en iPhone. Man kan ikke vælge teststed. Samme fejl har været der to-tre uger. Har nu prøvet en lang række browsere. Ekstremt dårligt det ikke rettes.

2. juni 2021

Umuligt at bestille test

Jeg skal til halslægen den 7 juni, og trods min gyldig coronapas skal jeg tage en test den 5. juni på Nørrebro (Kbh)

Jeg har prøvet mange-mange gange bestille testen i flere dage, men det var, og er umuligt. Efter jeg logger ind og ville bestille tiden logger systemet mig ud hele tiden.

Det er dødirriterende.

Hvornår bliver muligt bestille en test igen??

31. maj 2021

En hjemmeside som ikke virker

En hjemmeside som ikke virker. Som mange andre kan jeg pludselig ikke booke test. Det er jo fedt når ALT i samfundet kræver en test for at deltage. Fiks nu jeres dårligt kodet skrammel.

19. maj 2021

Glitch umuliggør bestilling

Tillykke med den seneste opdatering, der viser næste ledige tid. Der er vist kommet et glitch med i opdateringen, så nu kan teststed simpelthen ikke vælges. Så her op til helligdagen er det umuligt at få en PCR test. Så nu står jeg i kø til kviktest sammen med 200 andre. Amatøragtigt.

12. maj 2021

Jeg bor på amager og kan ikke få lov…

Jeg bor på amager og kan ikke få lov til at vælge teststeder på amager, men når jeg går ind for at booke til mine børn, så kan jeg godt vælge amager.
når man så finder et teststed i nærheden så er der først ledige tide på onsdag, tror at det hænger tæt sammen med at man lukker ned i Bellacenteret UDEN at åbne et nyt center, sjovt nok så gør man det i den weekend hvor alle børn skal i skole fra imorgen.
Kan kun konstatere at dem, der laver tidsbestillingssystemet og vælger hvor der skal ligge testcentre og de ansvarlige politiker/rådgiver der laver regler og anbefalinger, ikke er i trit med virkligheden og ligger tæt i min opfattelse på amatører.
Håber virklig at i snart får styr på retningslinjer og virkligheden!

9. maj 2021

Livstruende at man ikke kan booke en test!

Det kan da ikke være rigtigt at siden ikke virker! Det er livsvigtigt pt at man kan booke en test!!!!! Hvorfor kan man pludselig ikke booke en test men kun se resultat af sine tidligere test samt evt. allerede bookede tider? Nu har jeg i flere dage prøvet at booke en test og har i dag måtte lave en allerede booket tid om, så jeg kan nå at få resultatet i tide, så håber jeg virkelig at systemet bliver fikset.

8. maj 2021

Undergraver teststrategi!!

Har prøvet at booke tid de sidste to dage, men kan ikke komme ind og booke tid, når skal vælge prøvetagningssted. Det er for ringe og undergraver pligtfølelsen til test, som har båret os igennem krisen. Øv

6. maj 2021

Er dette din virksomhed?