2,4

Under middel

Utroligt dårlig service

Jeg bestilte i august en levering af kählers jubilæums vaser og jeg fik med det samme en ordre bekræftelse.

Jeg blev i tvivl om, hvornår de sendte ud, og skrev derfor til dem (hvor jeg oplyste mit ordrenummer!!) hvor de svarede allerede samme dag, at de sendte vaserne ud i uge 49.

Da jeg ikke modtager noget, begynder jeg at henvende mig til dem igen - men jeg får ingen respons hverken på mail eller facebook.

Det er gennem en anden bruger (der heller ikke modtog sine varer),at jeg fandt ud af, at grunden til de ikke havde sendt til mig, var fordi de ikke sendte til Danmark (Jeg har endnu ikke fået svar på mine henvendelser).

- De har på INTET tidspunkt skrevet dette til mig og jeg er derfor også utroligt vred over, at de ikke gjorde opmærksom på det allerede da jeg bestilte, eller så i det mindste, når jeg skrev til dem første gang. Hvis de her havde gjort opmærksom på, at min ordre ikke var gyldig fordi, at det var levering til danmark kunne jeg have nået at bestille/købe andet sted fra.

Synes det er utrolig dårlig service og stil og især, at de stadig ikke har taget sig sammen til at svare mig eller undskyld. Jeg havde bestilt 6 vaser, som skulle gives i gave til min mor, min tvilling, mig selv og min kærestes søster. - Jeg troede jeg havde sørget for at bestille "den bedste julegave" og så i god tid! Sidder derfor tilbage med en virkelig træls følelse,

23. januar 2015

Ej modtaget bestilling

Har ikke modtaget mine produkter endnu, selvom de skulle være leveret for 2 mdr siden. Og de svarer ikke på de mails jeg skriver. dårlig service og er nu bange for at være 'snydt'!

8. januar 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto