cormak.pl Anmeldelser 77

4,0

Ich würde diese Firma niemals weiterempfehlen. Die Teilewaschmaschine funktionierte bereits einen Monat nach dem Kauf nicht mehr richtig. Obwohl ich sie in den letzten zwei Wochen zehnmal angeschriebe... Se mere

Wystawiam pozytywną opinię firmie CORMAK ze względu na nakład pracy jaki jest włożony na serwisie w szykowanie maszyn i ciągłe udoskonalanie - to jest godne podziwu. Każdego zainteresowanego kupnem m... Se mere

4,0

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Z firmą Cormak mam do czynienia od…

Z firmą Cormak mam do czynienia od kilku lat i z czystym sumieniem mogę polecić ich jako solidnego partnera w branży maszyn przemysłowych. Bogaty wybór sprzętu – od tokarek, przez frezarki, aż po urządzenia CNC – robi ogromne wrażenie, a co najważniejsze: to maszyny naprawdę dobrej jakości.

Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie – pomocna, kompetentna i otwarta na potrzeby zarówno dużych firm, jak i mniejszych warsztatów. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a maszyna dotarła odpowiednio zabezpieczona i gotowa do pracy.

Cieszy również fakt, że to polski producent, który potrafi konkurować z zachodnimi markami zarówno jakością, jak i ceną. Widać, że Cormak inwestuje w rozwój i nieustannie poszerza ofertę.

Zdecydowanie polecam – niezawodne maszyny, świetna obsługa i rzetelne podejście do klienta.

9. oktober 2024

Polecam w 100%

Zamówiłem w Cormak.pl maszynę do warsztatu — wszystko przebiegło bezproblemowo. Bardzo duży wybór, atrakcyjne ceny i świetna obsługa klienta. Sprzęt solidny, dobrze zabezpieczony na czas transportu, dotarł na czas i zgodnie z opisem. Kontakt mailowy i telefoniczny na wysokim poziomie — widać, że znają się na tym, co sprzedają. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka porządnych maszyn do pracy!

28. juni 2025

Aleksandra A.

Rzetelna firma. Poszukiwaliśmy części do maszyn. Trafiłam na ich stronę. Po długich rozmowach udało nam się dobrać i ustalić odpowiedni produkt. Byliśmy w stałym kontakcie, odpowiedziano nam na każdą wątpliwość. Sprawna realizacja, przystępne ceny. Polecam gorąco!

29. maj 2025

Serwis na najwyższym poziomie

Serwis na najwyższym poziomie. Od kilku lat serwisują nasze wózki i do tej pory nie było żadnego problemu. każda zgłoszona awaria wózka usunięta w możliwie najkrótszym czasie. Jeśli czegoś nie mają to śprowadzją od producenta.

10. april 2025

Doświadczenia z firmą

Firma wykonała swoją pracę profesjonalnie oraz szybko, polecam!

14. juni 2025

Kupiłem frezarkę uniwersalną…

Kupiłem frezarkę uniwersalną UWF 110 SERVO w firmie CORMAK i jestem bardzo zadowolony. To solidna, precyzyjna maszyna z cyfrowym odczytem, chłodzeniem i serwonapędami – idealna do profesjonalnych zastosowań . Obsługa klienta CORMAK była pomocna i kompetentna, a dostawa przebiegła sprawnie. Zdecydowanie polecam ich produkty każdemu, kto potrzebuje niezawodnej obrabiarki przemysłowej!

2. juni 2025

Terrible Machine, no after care

I Bought a tube sander through my dealer in Ireland which has been a disaster from the beginning. Cormak have Zero interest in fixing any issues or even communicating with us. Just about anything that can be wrong, is wrong with this machine. has never worked right since day 1. Buy cheap buy twice, this is going to the skip.

Cormak, I didn't buy directly off you, so I wont be on your system, before you try to deny I'm a customer. According to your UK Service technician we were meant to get a new machine about 2 months ago.

13. maj 2025

Good morning,

thank you for your message and we apologize for the inconvenience.

The matter has been forwarded to the appropriate person, who will contact you shortly.

We hope for an amicable resolution.

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy…

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Cormak. Od samego początku kontakt był profesjonalny i rzeczowy – doradcy techniczni wykazali się dużą wiedzą i zaangażowaniem, pomagając dobrać maszynę CNC idealnie dopasowaną do naszych potrzeb produkcyjnych.

8. maj 2025

Thank you and welcome back.

ditta serie ed affidabile,collaboro con…

ditta serie ed affidabile,collaboro con la cormak da diversi anni,il responsabile per l'italia il signor bartosz gentile e disponibile... riguardo le macchine ben fatte robuste belle ed affidabili.5 stelle meritate complimenti

17. april 2025

Thank you and welcome back.

Zamawiałem sprzęt z Cormak.pl i…

Zamawiałem sprzęt z Cormak.pl i wszystko przebiegło sprawnie – duży wybór, solidna jakość maszyn i szybka wysyłka. Obsługa pomocna, doradzili bez naciągania. Fajnie, że można liczyć na wsparcie także po zakupie. Na pewno wrócę po więcej.

1. april 2025

Nicht empfehlenswert

: Nicht empfehlenswert habe Sandstrahlkabine mit absaugung gekauft,kam ohne absaugung.Mehrmals email geschickt, keine Reaktion.

27. marts 2025

Guten Tag,

es tut uns sehr leid, dass ein Fehler aufgetreten ist. Bitte kontaktieren Sie uns per E-Mail unter export@cormak.pl.

Wir werden versuchen, Ihnen so schnell wie möglich zu helfen.

Keine Kommunikation von der Firma auf…

Keine Kommunikation von der Firma auf eine Anfrage zur Reklamation.
Ich warte seit längerem darauf dass mein defektes Produkt wieder abgeholt wird. Unterdessen werden meine Anfragen ignoriert und nicht wahrgenommen.

Ich arbeite täglich mit der Maschine und bin darauf angewiesen.

17. marts 2025

Besvarelse fra cormak.pl

Es tut uns sehr leid für die entstandene Situation. Bitte teilen Sie uns die Rechnungsnummer mit oder kontaktieren Sie uns unter export@cormak.pl und geben Sie dort mehr Informationen an.