CoreX Funding Anmeldelser

2,6

At CoreX Funding, we empower aspiring and experienced traders to unlock their full potential through our innovative Forex Challenge Program. We provide a transparent and rewarding pathway for traders to prove their skills and earn funding to trade real capital — without risking their own money.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

🚨🚨 ALERTE TRADERS

🚨🚨 ALERTE TRADERS — ÉVITEZ #COREX 🚨🚨

⚠️ COREX EST UNE ARNAQUE !

Je déconseille F O R T E M E N T à tous les traders de mettre leur argent sur cette plateforme.

❌ Ne déposez pas votre capital.
❌ Ne leur faites pas confiance avec votre argent.
❌ Ne vous laissez pas séduire par leurs promesses.

👉 TRADERS, PASSEZ VOTRE CHEMIN !

Je publie cette alerte pour prévenir les autres traders : ne prenez pas le risque de perdre votre argent avec CoreX.

🚨 À partager largement pour protéger les autres traders !

#CoreX #Scam #Arnaque #Trading #Forex #Crypto #Alerte #Traders

6. august 2026

I saw therir add on instagram and check…

I saw therir add on instagram and check out their website. I have not tried their account yet but the rules it contains have no other prop firm in this budget... No Consistency... Static drawdown upto 10% in instant accounts.... Appreciatable... I will buy their account soon and check either they give payout or not... and will share my experience soon. The four stars is just for their simple rules which makes trading easy for biggners.

21. august 2026

robo rotundo y pesima comunicacion......

compre una cuenta de 200k y La cuenta no funciona, no te deja meter ninguna operacion con ningun lotaje, les escribi y ya pasaron 2 dias y no recibo ni un mensaje, les mande correo que queria mi reembolso y tampoco responden, no los reco miendo por nada del mundo

12. august 2026

Trop beau pour être vrai

Sur leur site, ils affichent une note de 4,8 sur Trustpilot, mais en vérifiant, je n’y ai trouvé qu’un seul avis. En plus, avec leurs tarifs très bas, ça paraît trop beau pour être vrai.

21. juli 2026