Copenhagen Beauty Academy ApS Anmeldelser 4

3. Uddannelsescenter
  4. Laser-hårfjerning
  5. Klinik for permanent makeup
  6. Hudplejeklinik

Copenhagen Beauty Academy er både en skønhedsklinik og en beauty school med fokus på kvalitet, faglighed og gode kundeoplevelser. Vi tilbyder professionelle beauty- og hudplejebehandlinger udført af erfarne specialister samt kurser og uddannelser for dem, der ønsker at udvikle en karriere inden for beautybranchen. Vores mål er at skabe synlige resultater, trygge forløb og høj kundetilfredshed – både for vores kunder i klinikken og vores elever på skolen.

4,0

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg fik lavet en ansigt behandling i…

Jeg fik lavet en ansigt behandling i dag. Dybde rens, var det hun anbefalede mig og det var så godt som du kunne være:)

Fik fornemmelsen at ikke var “flere penge” de var ude efter. Og faktisk tænkte på mig som kundes behov:)

Tak Shifa. Og på gensyn

9. juni 2026

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Copenhagen Beauty Academy. Fra det øjeblik jeg kom ind, følte jeg mig velkommen og i trygge hænder. Jeg fik en ansigtsbehandling af Shifa, og hun var utrolig dygtig, professionel og omsorgsfuld gennem hele behandlingen.

Shifa tog sig tid til at forklare processen, lyttede til mine behov og sørgede for, at jeg følte mig afslappet og godt tilpas. Min hud føltes frisk, ren og strålende efter behandlingen, og resultatet var langt over mine forventninger.

Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på kvalitet, kundeservice og faglighed. Jeg kan varmt anbefale Copenhagen Beauty Academy til alle, der ønsker en professionel behandling og en virkelig god oplevelse.

Tusind tak til Shifa – jeg kommer helt sikkert igen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. juni 2026

Jeg kan varmt anbefale Copenhagen…

Jeg kan varmt anbefale Copenhagen Beauty Academy! Det har været en fantastisk oplevelse. Jeg har aldrig været den store fan af ansigtsbehandlinger, fordi jeg sjældent har set de store resultater. Men efter 3 år hos min elskede Shifa kan jeg ærligt sige, at min hud aldrig har haft det bedre. Jeg kunne ikke være mere tilfreds! ❤️

8. juni 2026