2,5

Under middel

Fotoplakat

Min datter her d.18-12-14 bestil en plakat med hende og sin veninde, som hun skulle give i julegave..4 -5 dage levering tid, ja og vi har ikke modtaget det endnu. Har kontakte Coop, men de sender bare bolden videre på et tlf som bare går på tlf svare. Fraråder alle til at bruge dette firma :-(

14. januar 2015

Ingen fotobog - forretningen lukket

Efter 2 måneders arbejde på en ny fotobog på 140 sider ville jeg i uge 1 - 2015 lave en online bestilling hos coopfoto - men ak - forretningen er nedlagt uden varsel. Ingen hjælp at hente - uhyggelig ringe forretningsmoral hos Coop. Efter flere års tilfredsstillende brug af coopfoto som leverandør er det endt som en stor frustration over situationen. Ingen stjerner ville være mere korrekt.

13. januar 2015

Forkerte formater og elendig kundeservice

Jeg modtog over 300 billeder i vidt forskellige formater, fordi jeg havde glemt at vælge format. Når man bestiller så mange billeder, kunne det være rart med et vindue, der popper op og gør opmærksom på, at der ikke er valgt format (det er nok de færreste, der er interesserede i forskellige formater).

Da jeg skriver til kundeservice får jeg et upersonligt svar, der bebrejder mig, at jeg ikke har valgt format og med en lang (copy/paste) forklaring omkring produktion og formater, der kun får mig til at føle, at der bliver talt ned til mig.

Nå, der findes heldigvis masser af alternativer til Coop Foto...

14. november 2014

Seriøst dårlig!

Havde bestilt et fotolærrede. Fik en mail derfra den 2/10 at nu var det produceret og afsendt, så jeg ville modtage det i min Brugs om få dage.
Inde på deres hjemme side står der at der kan gå op til 8 dage, problemet er bare at jeg ikke har modtaget dette endnu. Har været i min Brugs hver dag, for at tjekke om det skulle være kommet, men uden held hver gang. Så har jeg ringet til deres kundeservice, men fik her at vide at "når produktet var sendt var det ikke længere deres ansvar".
Så denne hjemmeside får kun 1 stjerne herfra, og jeg vil aldrig nogenside bestille noget derfra igen.

24. oktober 2014

Overholder ikke leveringstid og produktet ikke som vist i onlineprogrammet

Bestilte tre ark klistermærker. Leveringstid angivet til 5-8 hverdage. Skrev til kundeservice for at høre hvornår de kunne forventes leveret. De svarede at de ville være fremme i butikken på 8. dagen. På 8. dagen modtog jeg så en mail om at ordren var produceret og "vil i løbet af de næste dage ankomme til butikken". Man får ikke noget advisering om hvornår ordren kan afhentes eller at den er ankommet til butikken, så man må kigge forbi hver dag og spørge om den er kommet! Holder ikke, man burde som minimum få at vide præcis hvornår man kan afhente ordren i butikken.

Klistermærkerne viste sig at være skåret, så de var ubrugelige, selvom jeg havde fulgt uploadanvisningen på hjemmesiden. Da jeg skrev til dem om dette, tilbød de erstatte med nye, hvis jeg sendte de defekte klistermærker til dem, hvormed ideen forsvandt pga de danske portopriser. Jeg havde sendt billeddokumentation for at klistermærkerne var skåret forkert, så de burde efter min mening blot have sendt en bedre udgave uden ekstraomkostninger.

14. oktober 2014

Det fungerede, men grund til små forbedringer

Jeg bestilte alm. fremkaldelse af min 405 billeder, alt det kørte udmærket, og jeg fik besked efter den lovet tid, at billederne var færdige og vil blive sendt til den Coop forretning jeg havde valgt og vil kunne hentes nogle dage derefter.
Og så høre man ikke mere, der vil jeg sige det ville have været meget dejlig, hvis man fik en sms eller mail med besked ¨Dine fotovare ligger nu til afhentning ved ................¨ så nu vidste man de var fremme og ikke skulle gå forgæves, det er det eneste jeg kan sige træls ved.

11. september 2014

Elendig kundeservice

Jeg bestilte et krus d. 14. maj og forberedte mig på en leveringstid på 8 arbejdsdage som der står i leveringsbetingelserne.

D. 27. maj modtager jeg så en mail om, at kruset er i stykker og de så hurtigt som muligt vil sende et nyt.

D. 28 maj får jeg så en mail om, at kruset er sendt afsted og vil være i afhentningsbutikken et par dage efter.

D. 2. juni har jeg stadig ikke hørt noget og skriver derfor en mail med en forespørgelse om, hvor langt kruset er - denne mail får jeg ikke noget svar på.

D. 4. juni ringer jeg så til coopfoto og får at vide, at de kan se at produktionen af et nyt krus er gået i stå, uden de dog kan sige hvorfor. Da jeg skal bruge kruset til fars dag d. 5. og pga. den manglende information og besvarelse på mail, annullerer jeg min ordre, da jeg nu har ventet ca. 3. uger på noget der skulle tage 8 arbejdsdage og alligevel ikke når at få det til den, jeg skal bruge det.

En ting er at det første krus går i stykker, det kan ske, men det er godt nok dårligt at et nyt ikke med det samme bliver sat i produktion, når det bliver lovet, det er for dårligt at coop ikke svarer på mails i deres kundeservice, og når man så ringer til dem, så kan de intet fortælle.

Det bliver i hvert fald ikke der jeg handler igen!

4. juni 2014

Lang leveringstid og dårlig service

Jeg bestilte via deres hjemmeside d. 9. dec. Der står 3-5 arbejdsdage for levering. D. 17. får jeg en mail om at min vare er produceret og vil komme til afhentningsbutikken i løbet af de næste dage. D. 20. er varen ikke ankommet til butikken. D. 23. taler jeg med deres kundeservice, der oplyser mig om at den vil ankomme til butikken samme dag, men den kommer ikke. Dårlig service og dårlig oplysning fra deres kundeservice. Meget utilfredsstillende.

23. december 2013

Alt for lang leveringstid i forhold til specificeret på hjemmesiden.

Ordrenr 9201-1381-000732. Bestilte 9. december. Der stod 3-5 arbejdsdage på hjemmesiden. Har nu fået email om at det kan modtages i butikken den 23. december. Det er ikke i orden. Så må de rette deres hjemmeside til, så leveringstiden (cirka) afspejler hvor meget pres de har på deres produktionslinie. PS: Jeg har ikke modtaget varen endnu, så dette er kun en anmeldelse af deres dårlige leveringstid. Det er således ikke en anmeldelse af selve produktet.

18. december 2013

God til prisen

Det er billigt og nemt at få leveret til butik. - Det er bare svært at vide, hvornår billederne er kommet frem.
Jeg har ikke selv set billederne, da de blev bestilt til mine bedsteforældre på Bornholm, hvor de kunne hente dem i den lokale Coop-butik, men de har fortalt, at de var fine.
Jeg bestiller gerne billeder hos Coop igen. Desværre kan man endnu ikke få Coop-point ved køb af fotos endnu.

30. september 2013

Er dette din virksomhed?