Cooper & Quint Dog Accessories Anmeldelser 237

4,9

Stoere en tegelijkertijd verfijnde halsbanden, ambachtelijk vervaardigd van prachtig leer. Voor onze honden hebben we 2 halsbanden besteld. Judith heeft ze voor ons op maat gemaakt en de namen ingegra... Se mere

Kocht reeds een katoenen leiband en nu een lederen halsband beiden zijn van uitstekende kwaliteit ! Judith is ook zeer vriendelijk en gedienstig. Pakjes worden steeds met een kleine surprise verz... Se mere

1. Dyrehandel

Bij Cooper & Quint geloven we dat de artikelen voor de hond dezelfde kwaliteit mogen hebben als voor mensen, zonder schade aan de natuur. De hondenaccessoires van Cooper & Quint zijn gemaakt van 100% natuurlijke en duurzame materialen. Of het nu gaat om een heerlijk en stijlvol hondenkussen, riem of halsband, al onze producten zijn goed voor jou, je hond en de planeet. 🌏

4,9

Mooi, stevig en zacht

Ik heb een kastanjebruine hennep halsband en riem gekocht. Vroeger gebruikte ik ook hennep halsbanden voor de honden en ik was blij dat ik weer iets vergelijkbaars kon vinden. Omdat het materiaal best zacht is lijkt het misschien niet stevig, maar dat is het wel. Ook de kleur is erg mooi. Kei blij mee 😄.

24. marts 2026

Erg tevreden

Erg tevreden, goede service, nette en snelle levering en goed product.

4. marts 2026

Dank 🐾🐾

Altijd top

Altijd top! Ik bestel hier vaker en alles is altijd super netjes!

5. marts 2026

Dank 🐾🐾🐾

Betrouwbaar en kwalitatief super

Betrouwbaar. Levering per omgaande. Goede kwaliteit product (riem van leer 150 cm). Mooi en soepel volgens beschrijving.

2. marts 2026

Besvarelse fra Cooper & Quint Dog Accessories

Fijn dat het aansluit! Dank voor de mooie review.

Prachtig product

Prachtig product! Mooi verpakt, en een kleine attentie erbij wat het heel persoonlijk maakt.
De hond en de baas zijn erg tevreden 😉

20. februar 2026

Besvarelse fra Cooper & Quint Dog Accessories

Van zo'n review worden we blij. Veel plezier!

Kwaliteit en next level service

Prachtige breede halsband voor mijn Vizsla. Hele mooie kwaliteit en duurzaam. De service is echt next level! Super vriendelijk en snel contact en meer dan behulpzaam.

18. februar 2026

Besvarelse fra Cooper & Quint Dog Accessories

wow dank voor deze mooie woorden!

Heel mooi product

Heel mooi product, halsband en riem, mooi leer, mooie afwerking en het handgemaakte, zonder schadelijke stoffen spreekt me erg aan.

12. januar 2026

Besvarelse fra Cooper & Quint Dog Accessories

Veel plezier met de set. 🐾

Hondentuig besteld

Hondentuig besteld, prima kwaliteit.
Klein productiefoutje, werd echter bijzonder plezierig hersteld

24. marts 2025

Besvarelse fra Cooper & Quint Dog Accessories

Dank voor het vertrouwen. Fijne wandelingen gewenst.

Kwaliteit producten

Ik ben erg tevreden over de producten van Cooper en Quint. De laatste bestelling was een gepersonaliseerd leren halsband. Zeer goede kwaliteit, snelle levering en heel fraai verpakt. Een dikke pluim!

8. januar 2026

Dank ❣️

Kocht reeds een katoenen leiband en nu…

Judith is ook zeer vriendelijk en gedienstig.
Pakjes worden steeds met een kleine surprise verzonden : super!!!
Tot binnenkort Judith,

8. januar 2026

Tot snel weer. ❣️

Vakmanschap tot in het kleinste detail

Prachtige hondenhalsband en leiband van Cooper & Quint Dog Accessories. Het bruine leer is van hoge kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Alles straalt klasse uit, tot in de details. Ook de verpakking is prachtig en perfect in lijn met de kwaliteit van de producten. Je merkt aan alles dat hier met zorg en vakmanschap is gewerkt. Absoluut een aanrader!

22. december 2025

Besvarelse fra Cooper & Quint Dog Accessories

Wow zulke mooie woorden. Dank! Veel plezier met de set.

Ruime keuze, geweldig goede halsband

De keuze was heel ruim, en het bestelde artikel (halsband) is prachtig, helemaal wat we zochten voor onze hond
Snelle levering ook, leuk kaartje erbij, echt persoonlijk, en geweldig artikel.

12. december 2025

Besvarelse fra Cooper & Quint Dog Accessories

Dank voor jullie bestelling.

Pour la qualité du produit

Pour la qualité du produit, la rapidité, le sérieux du service.
Très rapide pour répondre aux questions.
Très contente

5. december 2025