Coop Danmark A/S Anmeldelser 388

1,3

nu må i altså tage fat i Super brugsen , Svendborgvej 10, Kværndrup, Denmark, 5772 på fyn. de holder til tider konkurrencer, men de trækker aldrig nogen vinder ? det er så meget fusk for at lokke... Se mere

Forfærdeligt i buddinge centret. Leder nu tilkaldt 3 gange men kassepersonen siger “han er nok forsvundet” om lederen. Jeg har stået og ventet i 15 min for at få lov at købe en bøf nu kører jeg igen.... Se mere

2 lammeskind - fejlleverinh Den 20,maj modtog jeg fejllevering sf 2 lammeskind. Sendte disse retur til COOP,. Idag den 21.juni har jeg endnu ikke modtaget bytte-skind, ej heller tilbagebetaling... Se mere

Hej Coop vi har nu i flere år, kun købt jeres fantastiske hveder, de eneste i landet hvor der var go salt og kardemomme smag. Men ak nu skal vi være sunde den ene dag om året, salt smag er væk, de er... Se mere

1,3

Dårlig

Coop støtter Israel

Rimelig chokerende at vi i dag d. 6/3/25, længe efter den internationale domstol har udsted en arrestordre på Netanyahu for krigsforbrydelser, stadig kan finde israelske produkter på Coops hylder. Efter så mange ulovlige bosættelser i Vestbredden. Et folkemord i Gaza. Og en Amerikansk plan om etnisk udrensning for at bygge et ferieparadis. Det er godt nok nasty. I har blod på hænderne Coop. Siger det bare. Slut med at handle i Kvickly, Brugsen og 365. Hejhej 👋

6. marts 2025

Coops App - ikke imponeret

Lørdag var Appen nede - det kan ske. Onsdag beder Coop mig så logge på med NemID for at kunne handle. Det er sin sag når man står i butikken i myldretid, og det er fruen, der er medlem. Så hjælper mit MitID ikke!
Det er ikke en kundevenlig model! Giv dog besked - f.eks. i Appen, om at logge på den nye måde inden en bestemt periode, så man kan gøre det i ro og mag derhjemme.
Personalet i butikken ser iøvrigt tomt frem for sig hvis man spørger til Appen.
Så 2 X ingen varer med hjem fra butikken - tager lige en længere pause fra Coops butikker!

26. februar 2025

Coop hermodsgade på Nørrebro

Coop hermodsgade på Nørrebro.
Dårligste kundeservice jeg længe har oplevet. Ungarbejderne sidder på deres telefon, og ser nexflix imens de ekspedere deres kunder og lukker butikken før lukketid som er kl 22:00.
Så ringe kundeservice.

20. februar 2025

Ikke imødekommende omstilling

Jeg tænker at det kan være en svær tjans at sidde i en omstilling, hvor man er modtagelig for mange forskellige typer af kunder, og man i længden kan blive træt af at modtage "dumme" forespørgsler. Men hvor ville jeg dog ønske at hun var mere imødekommende, hjælpende til at forsøge at afhjælpe ens forspørgsel samt agere mindre uhøflig.
Det er sådanne oplevelser der gør, at man fremtidigt ikke "tør" rette henvendelse en anden gang.

19. februar 2025

Jeg kan absolut ikke anbefale at handle…

Jeg kan absolut ikke anbefale at handle i 365 og specielt ikke 365 i Frugtparken, Skive
Butikschefen griner af hans kunder og snakker nedladende om dem. Jeg faldt over samme skilt som flere andre kunder også er faldet over. Butikschefen mener det er din egen skyld hvis du falder. Og siger ordret skiltet stod der også da du gik ind. Jeg tænker ikke at ret mange kan huske eller tænker over hvad der stod uden for butikken da de gik ind. Med mindre det er et knald hamrende godt tilbud der har stået på skiltet. Og 365 har yderst sjældent gode tilbud. Mit ur 600kr gik i stykker men jeg har endnu ikke fået det erstattet. Trods det er butikken der har placeret skiltet så man falder over det. Generelt er 365 i Frugtparken en rodet fornøjelse at besøge. Grønt afdelingen er mildest talt elendig. Ingen frisk frugt. Stemningen et også generelt negativ og trist i butikken. Og tilbuddene har de ikke hele ugen selv om det er en avis der dækker en uge. Så de må godt nok have fået bestilt meget lidt hjem af tilbuds varerne. Som skrevet kan absolut ikke anbefale at handle i Coop 365. 365 Frugtparken motto må være at tie tingene til tavshed. For har stadig hverken fået undskyldning eller erstatning for ur. Undre mig over at man ikke ser et svar fra Coop 365 med alle de fine anmeldelser der er fra forsl lige kunder. Er det generelt 365 motto at tie tingene til tavshed eller er det kun 365 Frugtparken, Skive? Ja jeg kan kun tænke mit!

11. februar 2025

Hvilken "smart" app løsning er det nu i har…

Hvilken "smart" løsning er det nu i har fundet på i Coop appen med individuelle login hvor man nu kun kan tilmelde 1 betalingskort pr medlemsnummer.
Vi har altid kunnet benytte det samme kort i familien med hver vores betalingskort.
Kan så konstatere nu at dette ikke er muligt mere.
Er det meningen at hver medlem nu skal have hver vores medlemskort før det hele virker igen, det virker måske godt i jeres statistiker med "flere" medlemmer....
Og nej jeg magter ikke et system der ikke forklarer ændringerne "hvordan og hvorfor" ved opdateringen, men henviser til opkald til jeres kundeservice, der er ikke alle der gider bruge tid på at ringe til jer bare for at kunne opdatere appen.
Det er en ommer.
Men vi kan jo også bare handle i Netto i fremtiden.

18. februar 2025

Handler kun af nød i 365 i Birkerød

Handler kun af nød i 365 i Birkerød, da det er den nærmeste butik. Blomsterne er visne, det roder og personalet er fuldstændig lige glade. Når man køber en vare, der er nedsat, går den ALTID ind til fuld pris.
Ser ikke ud til at den står på listen af butikker, der lukker. Uforståeligt.

17. februar 2025

COOP emballage griseri

Læste brochure om COOP Nytårsmenu. Vi var 3 personer, bestilte den så.
Efter hjemkomst kiggede vi på indholdet.
4 middelstore papkasser med 31!! plastskåle og 6 plastkasser med krydderurter og 4 plastposer med kødet. Dertil 1 A4 side med ’Sådan gør du’ og og en med billeder af de 3 forskellige krydderurter.
Ups Ups, Hvad er hvad i de 31 plastskåle? Der var også en QR kode med henvisning til en demo på video. Men den video havde vi ikke mod på at se, efter vi havde gennemgået og gættet indholdet i de 31 plastskåle.
At få låget af de små plastskåle var en ynk at se på. Hvis de større skåle der have et fastgjort låg og det ikke var presset ordentlig på, ja så sprang låget op og bøtten vendte på hovedet, f.eks. med det resultat at skålen med de tørrede løgringe, ja de løgringe kunne vi så samle op henover hylderne i køleskabet.
Forslag, sæt et bogstav på låger af disse plastskåle og så en simpel listning med kort omtale af indholdet i den tilhørende plasts skål, det mindsker tvivlen.
Efter middagen stadig krydderurter tilbage i bægerne, hældte lidt vand i de 6 skåle så resten kunne bruges næste dag og vandet lagde sig pænt udenfor bægerne. Bægerne var nemlig forsynet med huller i bunden fremfor et stykke oppe af siden.
COOP har en emballagestrategi, siges der. Men her virkede den ikke. Fy COOP.
2 stjerner fordi maden var udmærket men undtagen desserten, hvor en ananas skive var skiftet ud med en kopi af ananas skiven lavet af ananasfromage. Det var vi ikke helt tilfreds med, det selvom annanasfromagen lignede perfekt en annanasskive.
Til COOP, find ud af hvordan I kan mindske emballagen. Al emballage fra nytårsmenuen røg i vores skraldecontainer, dog sorteret.

31. december 2024

Coop sælger sundhedsskadeligt kød

Købte 11 "julemedister" første juledag i Coop365 Åbenrå.

Bemærkede, at de havde en underlig rød farve, men troede alligevel, at jeg havde gjort et godt køb, da jeg havde tillid til, at Coop kun sælger gode varer.

Lagde de 10 i fryseren og serverede den 11. næste dag, efter at den naturligvis i mellemtiden havde været i køleskab.

Men den smagte helt forkert og kunne ikke steges fast, næsten lige så blød indvendig som leverpostej. Dette selvom den havde fået tre kvarter på panden.

Vi spiste desværre lidt af den og var resten af aftenen meget urolige for at have fået madforgiftning. 3 timer efter måltidet havde vi stadig kvalme.

Resten af den stegte medister blev smidt i skraldespanden samme aften, og næste dag kylede vi også de nedfrosne ud.

Forstår ikke, at Coop spiller hasard med deres eget omdømme ved at acceptere et medister-indhold, der forbliver blødt trods massiv stegning og i den konkrete situation tilmed viste sig at være sundhedsskadeligt.

Netop Coop burde på grund af deres generelt skyhøje priser fremstå som en kvalitetsmæssig stabil udbyder af dagligvarer.

25. december 2024

Føler man bliver ret trist og snydt

Føler man bliver ret trist og snydt, når Coop har en julekalender på deres app, og det er den 22 i dag, og jeg har vundet 1 gang en lille ting, og det samme for alle jeg kender jeg har talt med om det, og nogen har slet ikke vundet noget, vi handler alle flere gange om ugen i Kvickly , kan da huske andre gange i har haft kalender, følte man da det gav lidt mening, men skørt med i år, vi ville hellere være for uden, virkelig trist oplevelse

22. december 2024

Har lige været i Brugsen

Har lige været i Brugsen, Strandby. Hvor jeg nævner at Coops egen Asparges suppe er for gammel, holdbarhed er December! Den er grynet opdagede jeg i går da jeg varmede den.
Den unge som nu er på arbejde kigger på mig og siger “Det ved jeg ikke noget om” hvor hun så råber til en anden, en anden ung mand som har svaret “Det er da ikke så godt”.

Er målløs over denne lige gyldighed og mangle på ansvar!!
Er det ikke en del af jeres arbejde at holde øje med vare, og viden om hvad I selv har valgt af arbejde?

Syntes nok at Coop Danmark skulle tage sig sammen, også få lige skruet ned for pris festen!

16. december 2024

Coop Danmark går ind for madspild.

Coop Danmark går ind for madspild.
Coop går åbenbart ikke ind for stop madspild. Man har en køleboks med nedsatte vare (med sidste salgsdato), og man så ti minutter før lukketid ikke vi sætte det yderligger ned men hellere vil smide det ud næste morgen inden åbningstid. Slagteren siger det er et direktiv "oppe fra". Det kan være fra kyllingelår til rostbøf, hakket kød, mørbrad m.m. I pålægskøleren er det både ost, rejer, laks, og div. pålæg m.m. Det kunne være enlige og pensionister der kunne få glæde af det, dette gælder jo ikke kun den en butik vi så det i men samtlige Coop's butikker det bliver jo til noget om året.

10. december 2024

Førpris var 20 kr højere pr. flaske (120:6)=20 kr. i den første kolonne??

Profil billede udskiftet med bevis for falske før priser i Kvickly en Coop Butik.
Følgende tekst er afskrevet fra profil billedet:
Italien Sicilien Italien Sicilien
Årgang 2022 Årgang 2022
5 stjerner af 5 mulige 5 stjerner af 5 mulige
Vinavisen.dk 28/9/2024 Vinavisen.dk 28/9/2024
S P A R 530,70 S P A R 410,70
Veronia Appassimento Veronia Appassimento
6 stk 6 flasker
249,- 249,-

Flasken kan endda vindes hvis der spilles på lykkehjulet i coop app.

1. december 2024

Uddeleren fra butikken i Brøderup

Uddeleren fra butikken i Brøderup, 4733 Tappernøje svarer altid flabet tilbage/har et behov for at svare igen når spørgsmålet egentlig er afklaret, i forlængelse af, at man (høflig som er opdraget til at være) spørger om hjælp, og JA det er UDEN et glimt i øjet eller forsøg på at være morsom - tro mig!
Har oplevet flere hændelser med denne mand, som ikke duer til at have kundekontakt overhovedet.
Idag gik spørgsmålet på en pris, som ikke var skiltet, hvortil han irriteret oplyser, at prisen var den samme som varen der lå ved siden af (der er tale om 2 forskellige produkter, så det var umuligt at vide), hvorefter jeg siger tak, men vidste ikke at det var samme pris som varen der lå ved siden af - hvortil han svarer flabet: "nej det er jo også derfor jeg oplyser dig det nu" !!
Virkelig ubehøvlet og unødvendig flabet svar, og da det ikke er første gang, ja så måtte jeg lige af med det, da firmaet jeg arbejder i også handler der, så jeg kan ikke bare vælge en anden butik - desværre, det er decideret ubehageligt for mig, hvis jeg har spørgsmål og prøver at undgå ham, men han er nogle gange den eneste "på gulvet" at finde....Mvh Christina

25. november 2024

Forfærdelig kassebetjening.

365discount, Hvidovre, A. Nielsens Boulevard. Forfærdelig kassebetjening af deres unge medarbejdere, der tydeligvis ikke ønsker at arbejde der. De udviser en udtalt irritation over at skulle betjene deres kunder. Jeg har ingen forventninger til overdreven arbejdsglæde eller speciel behandling, men blot almindelig høflighed, når jeg vælger at handle i jeres butik.

28. oktober 2024

Er dette din virksomhed?