Jeg bestilte 2 x 10 xl kondomer og betalte 117 kr Men modtog en kuvert med 13 stk. Jeg har forsøgt og ringe til kundeservice samt e-maile til dem 3 gange. men fik kun fat i den tidligere ejer,... Se mere
Jeg havde min tvivl omkring deres blivved serviet, men jeg må sige at min tvivl var langt fra nødvendig! Med problemer omkring alt for tidlig afgang, så skulle det jo prøves og jeg kan med garant... Se mere
Kan ikke svare på kvaliteten af de bestilte varer. Købt som julegave. Men levering var helt på top. Bestilte varerne lørdag aften. Mandag fik jeg besked om afsendelse. Og tirsdag var pakke klar ti... Se mere
Vi bestilte kondomer hos Coolkondom.dk og modtog vores ordre straks efter. Man er slet ikke vant til at modtage sine varer så hurtigt mere, men det var klaret på 1-2 dage. Desværre var de lige ved a... Se mere
Om Coolkondom.dk
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Skærbæk Havnegade 4, 7000, Fredericia, Danmark
- info@coolkondom.dk
- coolkondom.dk
Gode priser
Gode priser, varieret varesortiment og fantastisk leverings.
Man er igang med gummiet i løber af et par dage ;O)
fak nr. 100005661
Glimrende kondomer og hurtig service.
Meget hurtig levering 👍
Fin oplevelse ;)
Køber fra coolkondom hver gang
Køber fra coolkondom hver gang. Hurtig levering, gode tilbud ved køb af flere og rabat som tilbagevendende kunde. Top.
Hurtigt levering og fornuftig priser!
Hurtigt levering.
Mindre 1 1/2 dag efter, skønt det var sent torsdag aften der var bestilt.
Så var de allerede frem lørdag formiddag til en af Post Nords "postbutik".
Samt fornuftigt priser og leveringsbetingelser.
Ikke sidste gang vi bestiller der
Fint udvalg, super service
Fint udvalg, billigere end i butikkerne og hurtig og effektiv behandling af ordrer. Dette er mit tredje køb og alt forløb fint ligesom tidligere.
Internethandel som det bør være
Internethandel som det bør være, nemt, hurtigt og sikkert
Alt kører let og ubesværet
Alt kører let og ubesværet. God personlig betjening hvis der er sprøgsmål mm.
Det var hurtigt
Super service!
Bestilte om eftermiddagen, pakken var der allerede dagen efter. I forklædning! Meget nemt sted at handle, 5/5
Hurtig og diskret levering
Hurtig og diskret levering, gratis kondomer og fidget spinner - hverken første eller sidste gang jeg køber her :)
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Dog med små bump på vej blev problemet list inde for en time
Godt og hurtigt fragt !!
god seriøs betjening
gog seriøs betjening , hurtige svar og hurtig fremsendelse, så afgjort et godt sted at handle
Cool kondom er et godt sted at handle
Cool kondom er et godt sted at handle.
Der er hurtigt levering. har bestilt der fra 2 gange nu.
Det eneste negative ved denne ordre (2.gang) jeg har bestilt er at Post Nord har fucket op i det. De har leveret min pakke til forkerte posthus.
Gæt hvem der får en klage i morgen, når helligdagen er over.