1. Skobutik
  2. Tøjbutik
  3. Streetwearbutik

Suomen nopein toimitus & luotettavin Sneaker-kauppa. Kattavat maksuvaihtoehdot, ystävällinen ja avulias asiakaspalvelu.

3,2

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

En ole kenkiä saanut

Ollen tilannut tyttärelleni Ugg lowmell sand kengät 9.12, kenkiä ei ole vieläkään toimitettu. Tiedustelin toimituksen perään ensimmäisen kerran 17.12, minulle vastattiin 19.12 että kengät on pakattu ja lähtee samana päivänä toimitukseen matkahuollon kautta. Seuraavan kerran laitoin viestiä 27.12, johon ei vastattu. Vielä kertaalleen kysyin kenkien perään 8.1. ja tähän viestiin vastattiin samana päivä, kengät toimitetaan teille vk 3 aikana, vieläkään ei ole kengistä mitään kuulunut. En suosittele kyseistä verkkokauppaa!

Ei ole kenkiä saatu ei

Ei ole kenkiä saatu ei. Tilattu 15.12.24 Ugg lowmell black junior. Piti olla nopea toimitus (1-3 päivää). 19.12. Tiedusteluun vastattiin että tänään lähtee matkahuollon kautta, tulee viimeistään joulun välipäivinä. Ei näkynyt, eikä matkahuollon pakettisovelluksessakaan merkintää lähetyksestä. Uuteen tiedusteluun ei vastattu, kolmanteen vastattiin että tällä viikolla lähtee. No ei näkynyt. Seuraavaan viestiin ei enää ole vastattu. Selkeästi ei juuri minun tilauksen tilaa ole edes tarkistettu vaan höpistiin yleisellä tasolla jotain. Edelleen nämä kengät myynnissä sivuilla. Mietin että onko nämä positiiviset kokemukset feikkejä? En voi suositella todellakaan. Olisin ymmärtänyt jos olisi heti vaikka todettu että joudumme tilaamaan nämä jostain ja kestää sen ja sen verran. Nämä piti olla joululahja tyttärelle ja nyt sitten toivoin että tulisi edes talveksi. Korttireklamaatio tehty Nordealle.

18. januar 2025

Myyivät UGG Lowmel black kengät Black…

Myyivät UGG Lowmel black kengät Black Fridayn tarjouksessa. Kenkiä ei ole vielä tullut 1.5kk tilauksen jälkeen ja monta deadlineä toimitukselle koska olisi pitänyt tulla on mennyt. Verkkokaupassa kokoa ja mallia myydään edelleen. Yhtyeydenpito on ala-arvoisen huonoa ja lupaukset ei pidä.

Luotettava

Vaikka toimituksessa vähän kesti, sain ajantasaista tietoa kaupan kulusta. Tuote oli täydellinen.

9. december 2024

Big warning about this store!

Big warning about this store!! Ordered product, paid with credit card and received confirmation by email. Product did not arrive. Promised via email and phone that product would arrive. Never arrived. Money was not returned and tracking code still has not arrived. Now no one is responding to the email address on the page. Next step is to file a criminal report with the police. The seller knows what the incident is about. Do not order anything from this online store. Go to the store on site if this owner is there. We will put a survey on site.

Edited: I'm not lying. You have recieved my refund request in your email.
Why don't you check it?

18. december 2024
Coolies-logo

Besvarelse fra Coolies

We have not received a refund request for the money.So how you can report to the police???

Christmas time is a busy time, which causes a delay in shipments.

In the order confirmation, the delivery time is 2-15 business days.

Please stop lying in general reviews.

Mahtavaa palvelua

Mahtavaa palvelua! Ugg Lowmel kengät sai ilmaisilla toimituksilla ja erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella. Luotettava kauppa, josta aion jatkossakin tilata. 😍Asiakaspalvelu toimii hyvin ja kengät tulivat nopeasti perille, suosittelen ehdottomasti! 10/10

13. november 2024
Coolies-logo