19-05-21 bestilte 1 stk CI adapter til min mors Samsung TV - efter at have chattet med Samsung God snak og service fra Jesper hos Convena Næste dag e-mail fra Jesper med den CI adapter jeg skal... Se mere
Jeg Kontaktede Samsung angående nogle mistet" P-Ringe" der bruges til ophæng af mit tv: samsung:"ue65nu6025" De henviste mig til Convena, som jeg skrev til. Convena guidede mig i navn og sendte end... Se mere
Blev henvist af Samsung hertil. Covvena skaffede et ladekabel til en 10 år gl. mobil på få dage. (til min svagtseende ven, der ikke benytter andet end telefon og sms.) God kundeservice
Jeg blev af Samsung sendt videre til Convena i forbindelse med søgen efter et ophæng til mit soundbarsæt HW-Q96R, hvor der ikke medfølger eller produceres ophæng til baghøjtalerne. Jeg ringede k... Se mere
International IT-distributor of products from IBM, Lenovo, HP, Cisco, Dell and more. Fast delivery - 24h Europe / 48h world.
Industriholmen 51, 2650, Hvidovre, Danmark
God snak og service fra Jesper hos Convena
Næste dag e-mail fra Jesper med den CI adapter jeg skal benytte og link ind til siden med betaling -,rigtig fint😊
Så kom chokket - selve adapteren koster kr 159 minimums ordre gebyr ( har jeg aldrig set andre steder) kr 86 og fragt kr 60 - ialt altså over kr 300,00!!!
De sender ud med PostNord men trods det høje gebyr skal man selv ud at hente varen - det er helt ærligt dårlig service😢😢
Mvh
Erik

Besvarelse fra Convena Distribution
Syntes det er for dårligt man skal betale gebyr på næsten 90,- kr de burde da tjene nok på de vare de sælger, går man i en alm. butik og køber for 2 kr så skal man da ikke betale adm. gebyr. jeg købte et hængsel til 151,- kr men skulle betale over 300,- kr for fragt og adm. gebyr.

Besvarelse fra Convena Distribution
Et minimumbeløbsgebyr på 88 kr og fragt til ca 65 kr for en reservedel til 75 kr. Der stod jeg af og fandt min vare et andet sted til meget billigere penge inkl. fragt. Ellers et professionelt firma og fin service.

Besvarelse fra Convena Distribution
God service, men dyrt! For hulan, det er dyrt at få sendt! Jeg skulle betale næsten 90 kr i gebyr, da jeg bestilte for mindre end minimumsgrænsen. Da jeg ikke har mulighed for at bestille mere, end det jeg har bedt om, er det sgu svært at komme uden om det gebyr!
fantastisk service, de tog ydermere reservedel tilbage jeg havde fejlkøbt!! grundet uvidenhed!
Nu er det snart 1 måned siden jeg bestilte et etui til mine Samsung Galaxy buds+ Hvor Samsung sendte mig videre til dem og syntes jeg læste der ville være 24 timers levering eller noget i den stil men en hel måned det kan simpelthen ikke være rigtigt jeg skal vente så længe kan på ingen måde anbefales!!!
Dejlig hurtig tilbagemelding om en forespørgsel.
Rimelige priser og god service, men godt nok dyrt i porto 😳
Convena guidede mig i navn og sendte endda en fint billede af de "dimser jeg manglede". De viste også hvor de kunne købes. Flot fin service.
Jeg ringede kl 10.15 og sidder nu fortsat ved telefonen - klokken er i skrivende stund 11.08!
Jeg har aldrig oplevet noget lignende!
Convena har kun deres telefoner åbne i 3 timer i hverdagene fra 9-12, så det bliver spændende at se om jeg overhovedet kommer igennem!

Besvarelse fra Convena Distribution
Altid fin betjening, har købt og fået de lovede reservedele
ok, , jeg havde ringet om morgene og blev lovet en email inden kl 14 hvis de havde emnet , men jeg hørte intet, og måtte selv ringe næste dag, bare for at finde ud af, at de havde skrevet min email forkert ned, og fik med det samme en ny email med emne og pris,
Blev sendt videre til Convena i forbindelse med søgen på et simpelt spørgsmål i forbindelse med et tv ophæng.
Ringede til 13.00 og fandt ud af at de kun havde telefonen åbnet i 3 timer 09-12.
Ringede dagen efter omkring 10.30. Sad ved telefonen i 45!!!!! minutter i kø før jeg til sidst gav op og lagde på!
Magen til uprofessionel service har jeg længe mødt!
Har åbnet 3 timer i døgnet for opkald og så skal det tage 1/3 af jeres arbejdsdag for at svare. Ja det ved jeg jo sådan set ikke en gang om i kan klare.
Det er godt nok spild af alles tid!
Som svar til jeres feedback:
Jeg har ringet på jeres private kundeservice. 33296074
Jeg ringede klokken 10.30 og min samtale med jeres telefonsvare har varet i 43 minutter og 18 sekunder før jeg lagde på!
jeg ringede fra 4041****

Besvarelse fra Convena Distribution
Fik fin hjælp via deres website... men sad forgæves i over 30 min. i telefonen som de ellers siger man fint kan anvende.
Servicemedarbejderen i Convina siger han har min vare på lager og den bliver sendt ud samme dag. Efter flere uger ventetid, har det stadig ikke dukket op noget i postkassen. Ringer så ind til Convina igen, der oplyser at varen ikke er modtaget hos dem og derfor ikke sendt. Kan heller ikke svare på hvornår de modtager varen. Hold jer væk, de er både dyre, ineffektive og lyver.

Besvarelse fra Convena Distribution
Tog dem knap 1 måned at levere 2 oplader kabler, og det eneste de ville kompensere var portoen. Handler aldrig der igen, og vil på det kraftigste fraråde folk at involvere sig med dem.
Rigtig fint at i reagerer på min anmeldelse, men mig stadigvæk en gåde at i ikke tilbyder fuld refundering, eller alternativt noget fra shoppen. Jeg sys ganske enkelt i burde stramme gevaldigt op på service niveauet. Det er imo ikke eksisterende hos jer. Desværre

Besvarelse fra Convena Distribution
utrolig venlig behandling, intet at klage på.