ContactLenses-Direct.com Anmeldelser

1,3

Exactly what everyone else has said. Ordered contacts in July and received nothing. Phone number led to a voicemail message saying "we have fuc**ed you, there are no contacts" followed by other profan... Se mere

It has been 3 weeks since my order 20th June and still not arrived and no response to my emails. I would greatly appreciate some communication

AVOID AT ALL COST. NO LENSES NO COMMUNICATION NO REFUND THESE PEOPLE NEED INVESTIGATION FOR FRAUD

This is a scam website operated by Distribution Point Limited, which is still trading from a virtual address in London. The only Director is a Mr Haseeb Hussain who also has business interests in t... Se mere

1. Kontaktlinseleverandør
  2. Brillegrossist

ContactLenses-Direct.com is the UK's leading & most trusted online clear and colour contact lenses supplier. We're 100% dedicated to making your contact lens shopping experience easy and hassle free offering you great VALUE FOR MONEY.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Still waiting!!!!

I placed an order on 24th June and am yet to receive the lenses.

These guys are slightly cheaper than the marketplace for a reason. They don’t deliver what they promise.

Won’t be using them again. I’ll still with Alensa.

9. juli 2022

Scam, don't buy

Never received mu contact lenses
Wrote emails and never get a reply.
Waiting to have a refund from mu bank.. Buy I need to wait..

AVOID THIS SCAM WEBSITE

AVOID THIS SCAM WEBSITE
Nothing sent out
If already scammed do a chargeback whether you paid by debit or credit as the banks are onto this one
Did a chargeback on visa debit repaid to me in 4 days so they know about it
Scamming lowlife although name address and all ltd company connections all handed to authorities now

Hello this a scam

Hello this a scam , I never received my items I paid for rush delivery too and nothing came it’s been more then a week. It said 24 hour delivery ridiculous.

ZERO STARS!

If I could give a zero rating I would. This is a scam company clearly out to defraud you. Order not received, money taken on day of order and completely ignored my 3 emails. DO NOT USE THEM.
Going through the credit card now to get my money back

8. juli 2022

SCAM DO NOT USE- CALL THE NUMBER!

THIEVES - SCAM DO NOT USE- CALL THE NUMBER AND LISTEN FOR YOURSELF, VILE LANGUAGE MESSAGE TELLING YOU THAT YOU HAVE BEEN SCAMMED, WISH I HAD READ THESE REVIEWS BEFORE. FEEL A TOTAL SUCKER, NOT ONLY DO THEY STEAL FROM YOU, THEY RUB YOUR NOSE IN IT! UTTER SCUM.

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto