ConsulHosting Anmeldelser

4,9

Als je opzoek bent naar een goede en 1 van de goedkoopste Hostings van Nederland dan moet je wel bij Consulhosting zijn. De kwaliteit en prijs verhouding is zeer goed. Daarnaast krijg je altijd een sn... Se mere

Ik heb door de jaren heen aardig wat hostingpartijen geprobeerd, maar ConsulHosting steekt er met kop en schouders bovenuit. Onze server draait strak en nauwelijks lag. En dat terwijl we dezelfde spec... Se mere

Topwebsite en topservers. Voor een redelijk goedkope prijs kun je een erg goede minecraft server krijgen! Een minecraft bedrock server is ook supported en admin Joël helpt altijd graag mee als er pro... Se mere

Great and fast Service! before coming here I didn't really know much about server management and hosting however their great support team walked me through every step and were quick, amazing and inf... Se mere

1. Cloudcomputingtjeneste
  2. Cloud-lagringstjeneste
  3. Webhostingvirksomhed

ConsulHosting is a Dutch company that provides affordable and high-quality hosting services. With services such as (Managed) VPS Hosting, Webhosting, Reseller Hosting, Domain Names, and Minecraft Server Hosting, you can host your entire online infrastructure with ConsulHosting.

Top bedrijf!

Top bedrijf!
Support staat altijd klaar om je te helpen ook al kost het erg veel werk. Ik zelf moest server overzetten en ze hebben mij bij het volledige proces geholpen.
Ook is het erg goedkoop vergeleken met anderen.

22. marts 2021

Topservice!

Topservice! Had paar probleempjes met de FTP en webhosting maar ze hebben mij er snel mee geholpen!

9. marts 2021

Uitstekende prijs/kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, erg goedkoop, uiterst professioneel en een hele snelle vriendelijke support.

13. februar 2021
ConsulHosting-logo

Besvarelse fra ConsulHosting

Beste Bart,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review bij ConsulHosting. Wij streven naar kwaliteit en snelle support. Het doet ons goed om te horen dat u dat heeft ervaren.

Met vriendelijke groet,
Joel de Jager

perfect!

Super lage prijzen en betrouwbare servers, support is ook heel goed en reageert bijna meteen.

9. februar 2021

Snelle reactie / goed en goedkoop

Snelle reactie goede support goedkope prijzen makkelijk panel en je merkt dat de owner en medewerkers ervaren zijn.

14. januar 2021
ConsulHosting-logo

Besvarelse fra ConsulHosting

Hallo, bedankt voor uw positieve review.

betere hosting kan ik niet krijgen

de hosting ziet er zeer netjes uit de prijzen zijn goedkoop en de klanten service is echt goed.
ze helpen je goed met problemen. ik heb nu een minecraft server van 2 GB die loopt met 4 man zonder lag betere hosting kan ik niet krijgen.

7. januar 2021

Goedkope hosting met prima klantenservice

Ik heb gekozen voor deze hosting service wegens de aantrekkelijke prijzen. Ze doen het prima, hier en daar zat ik met wat vragen en problemen maar ook dan staat de klantenservice paraat. Meestal binnen 10 minuten reactie op je ticket. Al met al goedkope hosting met goede klantenservice, wat wil je nog meer.

27. december 2020

Geweldig!!

Geweldig!!

1 woord voor deze hosting services, perfect. Niet te duur en erg snelle/ duidelijke hulp als het eventjes niet zo soepel bij je zelf loopt!

22. december 2020

Eyo top hosting.

Snelle levering, Duidelijke uitleg bij de hulpbank. Er werd bij de Klantenservice binnen 1min gereageerd en ze doen er daar alles aan om het beste te leveren.

21. november 2020

Een top hosting.

Een top hosting.

De product word snel geleverd!, als je vragen hebt word het altijd binnen 5m beantwoord en geregeld.

ConsulHosting is zeker aan te raden!

15. november 2020

Zeker een aanrader

Het zijn goede servers en hun support is uitstekend. Als je op zoek bent naar een MC server is Consul zeker een aanrader!

14. november 2020

Top hosting

Super geholpen bij een fout vanuit mijn kant.
Snel, netjes en kwalitatieve Minecraft servers. Zeker een aanrader!

13. november 2020

Aanrader!!!

Helemaal top. Supergoekoop, reageert op problemen. Ik gebruik het voor een minecraft server en er staan ook allemaal tutorials op hun yt kanaal.

30. oktober 2020