conscioushotels.com Anmeldelser

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

ELENDIG SERVICE

Den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet.

Vi bookede et ikke-refunderbart ophold gennem Hotelsdotcom. Da vores ferieplaner ændrede sig, kontaktede vi Conscious Hotels den 8. Juli opholdet var den 11-12 altså flere dage før ankomst for at ombooke opholdet én dag. Vi brugte over tre timer på at forsøge at komme igennem til hotellet, før Hotelsdotcom endelig fik kontakt.

Her fik vi telefonisk besked om, at en ombooking sagtens kunne lade sig gøre, hvis vi accepterede et værelse af lavere standard. Det sagde vi ja til.

20 minutter senere modtog vi en mail om, at de alligevel ikke kunne gennemføre ændringen, før Hotels dotcom havde godkendt den. Hotelsdotcom kontaktede derefter Conscious Hotels – og her ændrede de pludselig forklaring og afviste ombookingen uden nogen forklaring.

Det værste er dog den efterfølgende behandling. Vi har brugt flere dage af vores ferie på at forsøge at få et svar via både telefon og e-mail – uden held. Selv en hollandsk ven forsøgte at ringe på vores vegne, men blev blot afvist med henvisning til GDPR. Min kone har også været i dialog med dem, men de stoppede pludselig med at svare.

Efter jeg skrev en klage, bad de mig om oplysninger, som Hotels allerede havde sendt til dem, og som de allerede var bekendt med. Det føles mest af alt som en måde at trække tiden ud på i stedet for rent faktisk at løse problemet.

Fejl kan ske. Det, der er uacceptabelt, er manglende kommunikation, modstridende beskeder og en kundeservice, der tilsyneladende forsvinder, så snart der opstår et problem.

Jeg kan desværre ikke anbefale Conscious Hotels ud fra denne oplevelse.

11. juli 2026

Værste service og umulig kommunikation

Værste service og umulig kommunikation.
Vi havde booket et ophold på Conscious Hotel Oudegracht, gennem hotels.com.
Vi ringede for at ændre datoen for vores ophold 4 dage inden vi skulle være ankommet. Det er praktisk talt umulig at komme igennem på telefon og mail. Efter mange timer ringer en medarbejder tilbage til os, han beklager og siger at han kan se at vi har ringet mange gange. Vi spørger om vi kan komme en dag senere. Og vi er naturligvis rede til at betale et gebyr. Det siger medarbejderen at vi ikke skal, de har ikke det store værelse som vi har lejet til rådighed. Men de har et mindre og da det er en nedgradering skal vi naturligvis ikke betale. Vi slutter samtalen og vi tror at alt er ok derfra.

Efter noget tid bliver vi ringet op og får at vide at det alligevel ikke kan lade sig gøre. Vi får en mail om at det skal foregå gennem hotels.com. Dem kontakter vi og de prøver at få fat i Hotellet. De må prøve mange gange!! Og det tager lang tid.

Vi får efter de 4 dage en mail fra hotellet om at det ikke kan lade sig gøre. Vi kan se at de har lede værelser.

Så lad endelig være med at booke dette hotel! Kommunikation er UMULIG og service er ikke eksisterende

11. juli 2026
Vis anmeldelser på alle sprog. (4 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto