FRAUD alert
FRAUD alert. Credit card co. alerted me to fraudulent charge. Had never heard of this place. Please add to database of unsafe/fraudulent operation
Selvom vi ikke verificerer specifikke påstande, fordi anmeldernes meninger er deres egne, kan vi godt betegne anmeldelser som "Verificerede", når vi kan bekræfte, at der har fundet en forretningsinteraktion sted. Læs mere
Af hensyn til platformsintegriteten scannes alle anmeldelser på vores platform – verificerede eller ej – af vores automatiserede software døgnet rundt. Denne teknologi er designet til at identificere og fjerne indhold, der overtræder vores retningslinjer, herunder anmeldelser, som ikke er baseret på en reel oplevelse. Vi er klar over, at vi måske ikke fanger alle problemer, og du er velkommen til at gøre os opmærksom på det, hvis vi har overset noget. Læs mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Denne virksomhed har ikke inviteret sine kunder til at skrive anmeldelser, så anmeldelserne er muligvis ikke repræsentative
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
FRAUD alert. Credit card co. alerted me to fraudulent charge. Had never heard of this place. Please add to database of unsafe/fraudulent operation
Somehow one click of my mouse on the jewish single website and I was billed by Connextrue.Date. I want my $38.53 refund that was really billed to me in error. I did not join the jewish singles website. i was told that Connextrue would send me a link thru aol. Three times I called them that I did not recieve the link. I want this refund NOW. I am going to take some legal steps against them if I do not receive my refund now. Lita Molof
This site is an absolute scam designed to trick users into paying for a service that doesn't exist as advertised. I was lured in by a "local" message that I could only read by upgrading to a VIP membership. Once I paid, it became clear that the majority of the profiles are "catfish" accounts. I’ve reverse-searched several photos only to find the same images used on multiple profiles across different cities. Any messages I sent to "local" users went completely unanswered.
When I tried to cancel, they put me through a labyrinthine process. Instead of a simple "cancel" button, I was forced through a loop of multiple pages, each hitting me with another upsell or redirection back to the main page without any confirmation of cancellation. It is clearly a deliberate attempt to make leaving as difficult as possible so they can keep charging you. They have refused to refund my $43 despite the site being a total fraud. Avoid this site at all costs; they will take your money and make it nearly impossible to get out
Alle kan skrive en anmeldelse på Trustpilot. En anmeldelse er ejet af personen, som har skrevet den, og vedkommende kan derfor redigere eller slette den til enhver tid. En brugers anmeldelser bliver vist, så længe vedkommendes konto er aktiv.
Vi bruger en kombination af dedikerede medarbejdere og avanceret teknologi til at beskytte vores platform. Find ud af, hvordan vi bekæmper falske anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.
Verificering kan være med til at sikre, at det er rigtige mennesker, der skriver de anmeldelser, du læser på Trustpilot.
Det kan påvirke TrustScoren, når man tilbyder incitamenter i bytte for anmeldelser, eller når man kun spørger bestemte kunder, og det er imod vores retningslinjer.