Har nu lagt ordre et par gange hos confetti dogs og er super tilfreds. Super søde mennesker og lækre produkter til fornuftige priser. Har både købt seler,liner, godbidder og nuttede butterflys til min... Se mere
Virkelig fine produkter, har handlet der før, og produkterne kan anbefales. Fik tilsendt et forkert produkt, og der halter servicen. Ingen mulighed for afslag, istedet skal jeg som kunde sørge for at... Se mere
Rigtig god kundeservice, lækkert produkt og mega flot portræt af min hund. Jeg har bestilt en sweatshirt af min lille hund, jeg tilkøbte at jeg havde mulighed for at se portrættet inden det blev... Se mere
Håndtegnede portrætter af kæledyr som trykkes på kvalitetstøj og muleposer. Vi har skiftet navn fra Confetti Dogs til Solskinsdyr i april 2025.
Hjelmgade 6, 4780, Stege, Danmark
- hej@solskinsdyr.dk
- confettidogs.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg er rigtig godt tilfreds 🤗🤗
Dårlig service
Jeg missede at hente min pakke og jeg kunne ikke få det fulde beløb retur

Fantastiske produkter
Fantastiske produkter, hurtig forsendelse og så dejligt at kunne støtte en dansk kvindelig iværksætter!

Virkelig fantastisk kundeservice
Virkelig fantastisk kundeservice, og virkelig smukke produkter.
Jeg er så glad for min mulepose med min hund på, virkelig god kvalitet!

Besvarelse fra Solskinsdyr.dk
Mega fint portræt af min hund
Rigtig god kundeservice, lækkert produkt og mega flot portræt af min hund.
Jeg har bestilt en sweatshirt af min lille hund, jeg tilkøbte at jeg havde mulighed for at se portrættet inden det blev trykt på trøjen. Det var jo nærmest ikke nødvendigt, det det blev et virkelig fint portræt ;) dog synes jeg det er en god service at kunne tilkøbe.
Kvaliteten af hættetrøjen er også langt bedre en forventet og størrelsesguiden var også god.
Undervejs havde jeg rigtig god kontakt med solskinsdyr.dk, som jeg oplevede var meget lydhør for mine ønsker.
Jeg er MEGA tilfreds med mit køb og kan varmt anbefale bestillinger herfra <3

Virkelig søde ting
Virkelig søde ting, forholdsvis hurtigt levering. Intet dårligt at sige her fra.
Hurtig levering, virkelig flot indpakning, og jeg elsker selen og butterflyen på vores dejlige hund
God service 🙌🏼
Jeg har bestilt en mulepose som gave til min veninde. Firmaet havde nogle udfordringer der forsinkede min ordre en del, men de var gode til løbende at informere om status og gav endda også en ekstra ting med som kompensation på eget initiativ.
Jeg er rigtig tilfreds og anbefaler gerne andre at handle ved dem
Lækre vare
Lækre vare, god kundeservice, flotte designs, god leveringstid, der ikke en finger og sætte på solskinsdyr!
kan varmt anbefales
kan varmt anbefales.
Jeg købte en sweater med min mors nye hundehvalp på, den blev hun meget glad for i julegave. samtidig købte jeg en bandana med merry christmas til min egen hund. og to butterflies til min mors hundehvalp og til min hund som de havde på juleaften. alt er i super kvalitet
Lang leveringstid og varen var ikke…
Lang leveringstid og varen var ikke størrelse svarende
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Sødeste indehaver af butikken, som gerne hjælper en hvis man har spørgsmål. 🐕🥰
Fantastisk produkt og fremragende service
Jeg modtog den skønneste mulepose i super lækker kvalitet - jeg elsker den bare så meget! Servicen er simpelthen så god og man får virkelig et produkt man kan mærke kærligheden bag🥰🙏🏻 jeg kan virkelig anbefale Confetti Dogs og jeg vil uden tvivl købe herfra igen. Tusind tak❤️
Fantastisk
Fantastiske flot sele, snor, halsbånd og butterflies. Og lækker t-shirt. Er ked af shoppen lukker 🙁 Malue har Danmarks bedste kundeservice
Da jeg havde bestilt en forkert…
Da jeg havde bestilt en forkert størrelse var der hurtig og god service, og nogle skønne halsbånd og butterflys jeg har modtaget,
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition til trods for en heads up omkring travlhed og mulige forsinkelser.
Overskuelig og lettilgængelig hjemmeside.
Lækre produkter.
Jeg vil helt klart handle her igen.
Troværdigt
Købte flere forskellige lækkerier til min dejlige hund og fandt forud for købet, at Confetti Dogs virkede troværdigt og så var det jo dansk 😉
Det levede op til mine forventninger og er glad for den handel, men ked af at det lille firma jo lukker ned.
Kan kun anbefale denne hjemmeside.
Virkelig fine ting man kan finde her! Jeg har købt derfra flere gange. Min hund er så glad for deres slikkemåtter, som er i rigtig god kvalitet. Jeg har fået hurtig svar tilbage, de gange jeg har skrevet en besked på Instagram, ang. spørgsmål vedr. nogle produkter.