Niet aan mee doen
Niet aan mee doen. Ze belazeren de boel. Zijn dezelfde als bij koffiekist, koffiemetro, ect. Wel betalen en niet leveren. Als het te mooi om waar te zijn is, dan is dat ook! Niks bij bestellen!!!

Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Condormedia
Waarom gebruiken jullie foto's van de expert?? Moet wel nep zijn.

NIKS KOPEN NIKS KOPEN is oplichting
Net als koffiemetro en hun anders snel opgezette websites.
Ga lekker werken

Besvarelse fra Condormedia
Jongens . Niet erin trappen want als je op contact kijkt naar de vestiging van het bedrijf dan krijg je letterlijk de locatie van een restaurant & meerdere bedrijven (Lange marktstraat 1 in leeuwarden).Op de Condormedia website kan je bij de “Over ons” Ai foto’s zien van de binnenkant/buitenkant van het zogenaamd bedrijf. Wat dus absoluut niet overeenkomt met de locatie wat ze claimen. De andere reviews hierop zijn ook gemaakt met nieuwe accounts . Als je iets besteld dan ga je niks ontvangen!

Besvarelse fra Condormedia
Heb een koffieapparaat besteld. Mooi ding, qua exterieur en heel functioneel in gebruik. Ook ik heb het een en ander aan menu's uitgeprobeerd. Melk is goed op temperatuur. Ik neem zelf altijd koffiesterkte en koffiehoeveelheid. Welke koffiebonen?! Ik heb verschillende geprobeerd maar merk weinig verschil van dure en goedkope merken. Proefpakket op de site was een goede optie om het een en ander te vergelijken met elkaar.
Fijn om toch nog een mooie laptop te kunnen bemachtigen op deze site. Vind de citrus kleur van de Neo collectie van Mac erg mooi en sportief uitzien. De Neo laptop is erg snel, never voor deze prijsklasse. Je merkt niet veel verschil met de duurdere modellen.zelfs niet tijdens een potje gamen. Deze laptop heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Bestelling geplaatst,een kofffiemachine. Voor mij de eerste keer een volautom. machine
Proefpakket erbij genomen en dat bevalt goed 👍
Nodig op zoek naar nieuwe espressomachine. Op deze site besteld. Gaf geen problemen en werking is eenvoudig. Uitgebreid display met veel opties en koffiezetten gaat rap
Levering op tijd en koffiemachine werkt prima en maklelijk in gebruik