Concept Gardens Anmeldelser 6

4,2

1. Arkitektfirma
  2. Arkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Concepts for living

4,2

God

Fantastisk Swimmingpool og Poolhus

Vi har netop fået designet en helt fantastisk swimmingpool med et tilhørende poolhus og en smuk terrasse af Christian fra Concept Gardens, og vi er simpelthen begejstrede!
Fra start til slut har processen været en sand fornøjelse. Christian forstod straks vores vision og satte sig grundigt ind i vores ønsker og behov. Han kom med kreative og praktiske løsninger, der både var æstetisk imponerende og utrolig funktionelle. Resultatet er en swimmingpool og et poolhus, der ikke kun ser fantastisk ud, men som også er meget brugbart i hverdagen.
Detaljerne er unikke, og der er blevet tænkt på alt – fra materialevalg til de små designelementer, der virkelig gør en forskel. Poolhusets design harmonerer perfekt med terrassen og detaljerne på vores hus, og den omgivende have er blevet integreret på en måde, der skaber en sammenhængende og rolig oase. Vi er især glade for, hvordan der er blevet lagt vægt på funktionalitet uden at gå på kompromis med æstetikken.
Det har også været en meget effektiv og sjov proces at arbejde sammen med Christian. Han har hele vejen igennem været en god sparringspartner, kommet med konstruktive forslag og været meget åben for vores input. Det har virkelig føltes som et samarbejde, hvor vi sammen har skabt noget helt specielt.
Vi giver Christian og Concept Gardens vores allerbedste anbefalinger.

9. november 2024

Christian designer de vildeste haver og…

Christian designer de vildeste haver og er hertil en super person. Vi fik lavet et havedesign, som sad i skabet i første forsøg, og da vores gartner ikke leverede som aftalt, var Christian lynhurtig til at finde en ny, som hjalp os i mål på rekordtid. Han er ikke bare vildt dygtig til at skabe designet, men vil også gerne se projektet gennemført i praksis og støtter kunden i processen. De varmeste anbefalinger herfra.

30. september 2024

Gennemført, engageret og passioneret.

Gennemført, engageret og passioneret.

Vi har udelukkende haft en god oplevelse med Conceptgardens. Allerede indledningsvis har vi følt Christians engagement for at skabe et forløb og design der stemmer overens med vores forventninger. Under processen har der været en god og nærværende dialog, som har resulteret i et begavet design der samler vores udeareal og danner rammen om vores hus, have og udeliv. - Flot arbejde.

10. oktober 2023

Dårlig oplevelse med ConceptGardens

Dårlig oplevelse med ConceptGardens, vi kan bestemt ikke anbefale dette firma til andre.
Vi faldt for Christians design på ConceptGardens hjemmeside og facebook side. Havde Designinterview 16.6.2020, og betalte herefter 1. rate. Projektet skulle have været færdigt august 2020. Først blev det udskudt, så udskudt igen, og nu skulle det være startet i uge 11, men er igen udskudt. Vi har siden 6.3.2021 til idag 26.3.2021 forgæves forsøgt at komme i kontakt med Concept Gardens, udover et enkelt standard email, som ikke svarer på de ting vi har udbedt. Vi har betalt 1. rate,10.110 kr, uden at få noget for det. Kan bestemt ikke anbefale at bruge dette firma til nogen, oplever det er fup, dårlig til ingen kommunikation, og manglende overholdelse af aftaler.

26. marts 2021

Er dette din virksomhed?