Computrain werkt voor ISTQB Foundation samen met hun partner ICT Improve. Mijn slechte ervaring heb ik vooral met het laatste, maar omdat Computrain ervoor kiest om samen met hen te werken geldt de be... Se mere
Virksomheden har svaret
Nadat ik eerst voor een cursus aangemeld had welke meerdere malen geannuleerd werd in verband met tekort aan aanmeldingen heb ik binnen ons bedrijf de cursus in-house gehaald. Dit leek redelijk goed t... Se mere
Virksomheden har svaret
De TOGAF foundation cursus is theoretisch ingesteld. De trainer wist de 'droge' materie leuk te combineren met voorbeelden uit zijn cariere. Hier ontstond meer context.
Virksomheden har svaret
Ik vond deze cursus echt fantastisch. Ondanks dat ik veel gebruik maak van Excel en gevoelsmatig veel wist leerde ik echt super handige trucs en snelle werkwijzen die ik nu bijna dagelijkst toepas in... Se mere
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Slecht trainer die niet luistert naar behoeften van deelnemers. Totaal eenrichtingverkeer. Niets aan gehad.

Besvarelse fra Computrain
Ballen tent en daarna blijven ze je bestoken met mails. Ook al vraag je daar me te stoppen

Besvarelse fra Computrain
Prima cursus. Naast de theorie heel veel praktijkvoorbeelden. Aanrader om te volgen

Besvarelse fra Computrain
Er was oorspronkelijk een afspraak voor een klassicale cursus. Vanwege (te) weinig deelnemers is het omgezet naar on-line.
Dat vond ik niet prettig.

Besvarelse fra Computrain
On te beginnen, de bereikbaarheid is gewoon super. Gebouw is makkelijk te bereiken, vriendelijke mensen (van de receptie tot aan de restaurant). Voorziening is goed. Leslokalen zijn goed maar voor groepslessen zou de voorziening anders mogen zijn, b.v. stopcontacten aan de tafel. Docent gaf goed tekst en uitleg, gevolg daarvan dat ik vandaag mijn examen heb behaald. Kortom een aanrader. :)

Communicatie ++
Locatie ++
Elektronische leeromgeving +
Lesinhoud ++

Besvarelse fra Computrain
Mevrouw aan de telefoon was super behulpzaam en heel snel met het opnemen van de telefoon! Ik hoefde niet lang te wachten.

Besvarelse fra Computrain
De eerste dag bij uitval leerkracht, stond het op de site en werd ik door mijn collega benaderd. Later belde iemand van jullie organisatie. Voor mensen die van ver moeten komen was dat te laat.

Besvarelse fra Computrain
De docent had veel kennis van de lesstof en wist dit goed over te brengen, dat was zeer positief.
Communicatie met Computrain was echter zeer ondermaats. Ik werd niet teruggebeld en ook niet meer teruggemailed terwijl ik zelfs met 2 verschillende medewerkers contact heb gehad.
Het lesmateriaal (naslagwerk) was namelijk flink verouderd en daar werd niet (meer) over gecommuniceerd en dat werd ook niet opgelost. In eerste instantie werd nog wel gezegd dat dit lesmateriaal het meest recente was wat ze hadden, echter dit betrof een naslagwerk wat niet eens door de docent werd gebruikt! Onzin dus.

Besvarelse fra Computrain
Goed georganiseerd. Goede trainer, groepsgrootte, en de lunch was ook top

Besvarelse fra Computrain
De lesdagen waren duidelijk en redelijk georganiseerd. Wat me stoorde was dat er op het allerlaatste moment gekozen is voor een andere online omgeving die ook op mijn werkstation niet altijd goed werkte. Wat ik ook teleurstellend vond dat computrain je niet begeleid in het theoretisch examen zodat ik nu zelf moet uitvinden hoe ik dat via mijn werk moet gaan regelen.

Besvarelse fra Computrain
Goede inhoud, die, ondanks dat het een ingedikte versie was, toch ons mooi meenam langs wat belangrijk is.

Besvarelse fra Computrain
No Nonsense👍. Duidelijke communicatie, heldere website, materiaal op tijd, virtual classroom prima qua techniek. Fysieke dag in Utrecht was ook prima geregled en goed verzorgd. TOP!

Besvarelse fra Computrain
Afspraken qua toelevering materiaal en locatie waren in orde

Besvarelse fra Computrain
Via Computrain een uitstekende cursus SIAM Foundation gevolgd. Cursus was goed verzorgd. De docent had veel praktijkervaring en gaf goed overzicht en inzicht over de SIAM methodiek. Legde accenten op de juiste plaats, heel kundig in het beantwoorden van vragen.

Besvarelse fra Computrain
Zeer ervaren, kundige en prettige docenten. Biedt veel extra inzicht en invalshoeken vanuit kennis en praktijkervaring. Luistert goed naar deelnemers en past de training daar op natuurlijke wijze op aan. Veel meerwaarde dus (bovenop de lesstof) op basis van reflexie en dwarsverbanden over diverse methodes en praktijkvoorbeelden heen. Erg aangename locatie met zeer aangename lunch catering!

Besvarelse fra Computrain
Læs mere om andre typer anmeldelser.