Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse ved at handle hos Computer Foto 😊 . Super hurtig levering og produktet er 100% som ønsket. Thumbs Up herfra 👍
Vær sikker på, hvad du vil købe fra ham, før du betaler. Det er det værste sted at handle! Han virker meget venlig, indtil han har modtaget sin betaling – derefter bliver han ekstremt uhøflig og tilbyder ingen hjælp for de fejl, han selv har begået. Han nægter at tage defekte varer retur eller tilbagebetale pengene. Han er absolut ubehagelig at tale med.
Kæmpe kritik herfra! Den måde, han talte til mig på, var så respektløs, at det næsten kunne kaldes racistisk.
Jeg gik idag op til butikken som aftalt i mailkorrespondanse, for at afhente pakken. Jeg siger da til Svend-Erik Nielsen at det er mig der har skrevet emails til ham. Han kommer farende hen imod mig og snakker truende helt ind i ansigtet på mig og vi kommer af den grund ind i en diskussion forsaget af hans utrolig aparte adfærd der er vred, plump og med grim påtale af hvad jeg skulle have gjort - han mener netop at jeg grundet disse anmeldelser "skulle have truet ham", hvorfor han vælger at beholde pakken til mig til idag. Jeg forklarer ham da at jeg ikke vil finde mig i - i telefonen at blive påtalt med "at jeg fanme bare kan hente mine pakker til tidspunktet" samt hvad foregående anmeldelse viser af adfærd fra hans side. Han fortæller da, at man ikke bare kan ringe ind, når han står med en masse kunder og deres pakker.
Jeg henviser da til at det ikke kan være mit problem som kunde og at jeg har talt med GLS også.
Svend-Erik Nielsen er derefter så vred og fortæller at GLS's personale ikke ved noget om reglerne for pakker - "de små damer og mænd derinde må have bildt mig noget ind".
Efterfølgende bliver jeg selv forundret over hvor vanvittigt vred han er - hvortil han siger - det er kunder som kommer ind og piller i hans butik, samt henter pakker der TRIGGER hans humør. Jeg siger da - så lad da være med at lade dig trigge. Min sidste kommentar til ham er at han ikke bør modtage GLS pakker - hvortil han siger - "det ville være dejligt"
Jeg har efter denne oplevelse kontaktet GLS og klaget og fortalt dem om hvad jeg har oplevet, samt hvordan han opfører sig som person overfor kunder. GLS tager sagen MEGET alvorligt, grundet Svends adfærd, samt øvrige der har anmeldt butikken og ejeren. Jeg havde ellers lovet Svend i email at jeg ville trække mine anmeldelser tilbage, hvis han kunne yde den service jeg efterspurgte. Efter dagens oplevelse, samt hvad I andre skriver - trækker jeg IKKE mine anmeldelser tilbage!
Min lillebror skulle sende en pakke for mig det er skete to gang denne uges tid. Du var meget flabet overfor ham og driller ham med at sige om han skulle låne dine briller fordi han spurte om du have gls her, og ikke have set det på døren.
Du har os været flabet overfor mig når jeg sender pakker, jeg har dog lært at leve med det. Fordi du tydeligvis ikke helt rask.
Jeg kommer lige forbi og snakke med dig om denne måde du behandler kunderne på.
Den størreste svindler . Han snyder og sælger brugt som der er i stykker . Vil virkelig fraråde alle om at handle der . Han fortæller alt er kigget og tjekket igennem . Før salg . Han vil have 600 kr for at gendanne software . Denne elektronik er ikk solgt til mig. Men en kognitiv dårlig borger på det bosted jeg arbejder. Han er blevet svindlet. Det så synd . Han er virkelig beskidt ham ejeren . Jeg er rasende og skuffet der findes sådan nogle dårlig mennesker. Må karma ramme ham .
Jeg kommer aldrig til at handle her igen. Værste betjening jeg har oplevet i mange år.
Ejeren er forbløffende ubehøvlet og jeg vil aldrig sætte mine ben der igen.
Jeg købte en Macbook pro hos Computer-Fotos.dk
og finder ud af at den Dsv. ikke kan køre det program jeg skal bruge den til hvilken jeg har undersøgt forinden at du skulle kunne jeg ringer så et par uger efter for at sige at jeg gerne vil have mine penge tilbage og der er bare ingen tilfredsstillende kundeservice at hente
Med egne ord synes jeg det var Gennemført forfærdelig oplevelse!
0.00 STJERNER HERFRA
!!!Pas på!!!
Ejeren af virksomheden er rigtig god til snyde.🤥 Han sælger nye kamera til nye pris og montere brugt objektiv og skuldersnor på kamera, selvom du har betalt for nye varer. Han giver ikke returret, selvom han snyder. Han tage time løn på 625 kr. for at snyde. Han kan finde på at låse dig ind i hans “Genbruges forretning” og sætte butiksalarm i gang og forlader butikken.
100% ingen anbefaling her fra.
Efter at have set et Nikon kameraobjektiv til salg på forretnigens hjemmeside ønskede jeg at ligge en bestiling. Jeg havde problemer med at bestille varen via hjemmesiden, men efter en hurtig og venlig mailkorrespondance med Svend Erik blev ordren håndteret manuelt. Dagen efter modtog jeg varen. 5 stjerner herfra!
Elendigt opførsel over kunderne og mangel på den mindste hjælpsomhed!
Ville hente en pakke (som jeg i forvejen havde været lidt problemer med- og derfor fået numret af afsender og ikke gls) og da jeg kommer ind og blot fortæller jeg har fået en lidt mere forvirrende pakkebesked om leveringen end jeg plejer, når jeg ikke at sige mere før manden bag disken, bliver vred og irriteret og fortæller mig at jeg selv måtte løse det og først komme tilbage når jeg har det helt rigtige nummer. Jeg ville ellers have spurgt om han ville se beskeden og dermed kunne hjælpe mig bare en smule, men jeg bliver totalt overrumplet af hans vrede opførsel, som fortsætte lige meget hvad jeg siger.
forlader butikken, med en følelse af totalt at blive trådt på..
ALDRIG IGEN HANDLER JEG I DEN BUTIK ELLER BESTILLER JEG PAKKER DERTIL
Et sted vi hverken som firma eller privat kunde, kan anbefale til andre forbrugere.
Til vores firma skulle vi have en ny blitz, til vores kameraer og da vi har flyttet vores firma i nærheden af Vejle, tænkte vi, at det var en god ide at handle lokalt. Det skulle vi bestemt ikke have gjort, for det blev en utrolig negativ oplevelse. Vi blev tilbudt en blitz som var sat ned, ekspedienten oplyste at de kun havde haft den som udstillings model i forretningen. Desuden købte vi en fototaske.
Den samlede pris på blitzen og fototasken var på i alt 3.499 kr. Om aftenen da jeg kommer hjem og, skal til at sætte batterier i blitzen, opdager vi at der er rust på alle skruerne og låget man lukker til med, er i stykker og igen er der her rust at se, samt at blitzen slet ikke virker. Foruden blitzen, så gik kameratasken i stykker, idet vi åbner lynlåsen i tasken.
Dagen efter tager vi ind i forretningen og taler med ejeren af butikken, hvor vi som det første siger at vi er utrolig skuffet over den vejledning vi har fået af den unge mand som vi handlede med, og at tasken gik i stykker da vi åbner for den. Vi ønsker os efter denne oplevelse, at få vores penge retur, da vi følte os dårlig vejledt.
Ekspedienten vi handlede med, var en som kun var ansat få timer pr. uge, og kunne med de få timers ansættelse ”åbenbart” ikke vide at blitzen var i så dårlig stand.
Ejeren siger at ”selvfølgelig” kan vi ikke få vores penge retur, da han ikke yder den service. Vi bliver noget overrasket over, at han ikke yder den service til sine kunder. At han ikke yder den service, er hans valg, men med sådan en dårlig oplevelse af de ting vi havde købt, så kunne man som det mindste give os, per. kulance vores penge retur.
Da vi ikke ønsker, at få flere dårlige oplevelser med ejeren af butikken, beslutter vi os derfor at bestille andre ting ”som vi slet ikke havde brug for” i vores firma, via mailkorrespondance.
Sluttelidt modtog vi ved begge handler kun en ”dags dato” håndskrevet faktura, på de ting vi havde købt. (Hvilket ikke kan godkendes, ved revisor/skat.) Vi havde via mail udtrykkeligt givet udtryk for at vi havde brug for en udspecificeret pris på de forskellige køb, men det har han ikke ønsket at give os.
Vi står derfor uden faktura, hvor der kan bevises hvad de forskellige ting koster, samt moms. Så F.eks. kan vi ikke påberåbe, den korrekte pris, hvis der opstår en evt. returret på en defekt vare. Her vil ejeren f.eks. kunne værdisætte, babyalarmen til et meget lavere beløb, end den faktuelle pris.
OBS: Billede dokumentation kan fremsendes, hvis det ønskes.
Svend Erik kan ikke finde ud af sit arbejde, og er kun interesseret i penge. Jeg har et eksempel, da jeg skulle have installeret mobilpay, det ved jeg sørme ikke hvorfor det ikke virker, han var godt klar over at den skulle stå cirka en time inden brug. Desuden tåler han ikke at folk taler højt, og hvis Du køber noget hos ham, så virker det lige gyldig hvad, ellers skal Du betale cirka 500 til 1000 kroner for en undersøgelse. Han elsker penge, men ved ikke rigtig noget om hans fag. Så jeg vil klart anbefale ikke at bruge ham.
Fantastisk forretning... de burde næsten hedde kvickly for de er dælme kvikke.. :)