CompuStar.gr Anmeldelser 12

1. Computerservice
  2. Computerbutik
  3. Webhostingvirksomhed
  4. Websitedesigner

Η CompuStar.gr έχει έδρα το φυσικό της κατάστημα στη Χαλκίδα της Εύβοιας και από το 2007 παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληροφορικής, όπως Ανάπτυξη Ιστοσελίδων, Επισκευές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Online Τεχνική Υποστήριξη, Εφαρμογές Μηχανογράφησης Επιχειρήσεων, κ.α.

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Ο Δημήτρης είναι σωστός επαγγελματίας…

Ο Δημήτρης είναι σωστός επαγγελματίας και μας καθοδηγεί πάντα σωστά σε ότι αφορά το eshop μας. Του αναθέσαμε και το SEO και ενώ πριν είχαμε 2-3 παραγγελίες την εβδομάδα, τώρα έχουμε τουλάχιστον 8-10 παραγγελίες καθημερινά!!! Τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!!

30. januar 2026

Επαγγελματίας και εξυπηρετικός

Είναι ένας επαγγελματίας και πολύ αληθινός στην δουλεία του. Μαζί με τον Δημήτρη έχουμε στήσει ένα PC desktop το όποιο ότι του έχω ζητήσει σε αυτό το βρήκε με ποιότητα και καλή τιμή. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος το πρώτο πράγμα που κοιτάει είναι να βοηθήσει και όχι να κοροϊδέψει.

29. december 2023

Besvarelse fra CompuStar.gr

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Για ό, τι χρειάζεστε θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας! :)

Άψογος επαγγελματίας

Άψογος επαγγελματίας, ευσυνείδητος.Γνωστξς του αντικειμένου της δουλειάς.
Δημήτρη ευχαριστώ για το eshop canadianpizza.gr

31. maj 2022

Besvarelse fra CompuStar.gr

Σ' ευχαριστώ πολύ Μιχάλη μου για τα καλά σου λόγια! :)

Δύναμη στο χώρο!!!

Καταπληκτικό service, άμεση εξυπηρέτηση και άψογη επικοινωνία. Ο επαγγελματισμός, το ήθος, η τεχνογνωσία και η πάντα φιλική διάθεση του Δημήτρη (Owner) είναι εκείνα τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει!

25. maj 2022

Besvarelse fra CompuStar.gr

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε Ζώη για τα καλά σου λόγια! :)

*compu STAR*

Επαγγελματική προσέγγιση, άμεση και στοχευμένη εξυπηρέτηση, σεβασμός στον πελάτη.
Σπάνια συναντάται ταυτόχρονος συνδυασμός όλων αυτών...

16. februar 2022

Besvarelse fra CompuStar.gr

Κατερινάκι μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :)

Το προτείνω 100%

Εξαιρετικό κατάστημα πληροφορικής!!!
Γρήγορη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές και ποικιλία σε προϊόντα τεχνολογίας!!!

16. februar 2022

Besvarelse fra CompuStar.gr

Μαράκι μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! :)

γρηγορη εξυπηρετηση

γρηγορη εξυπηρετηση, γνωση αντικειμενου, υπευθυνοτητα, after sales service

22. december 2021

Besvarelse fra CompuStar.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! :)