FANTASTISK OPLEVELSE HVER GANG Specielt til Dianna, tusind tak for hver evig eneste gang jeg kommer ind og går så glad ud af jeres salon. Dejlig hyggelig lyserød atmosfære og alle piger i salonen... Se mere
Top professionelle og service mindede frisører. Jeg har været kunde hos Complete Hair i mange år hvor jeg har fået lavet striber og extensions. Jeg går altid derfra glad og tilfreds. Håret er af læ... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Complete Hair & Beauty er en frisørsalon og skønhedsklinik i hjertet af Frederiksberg. Et ungt team med fingeren på pulsen og stor erfaring i at rådgive og behandle vores kunder.
Danmark
- completehair.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg er helt vild, jeg bliver fast kunde hos dem
Jeg er klart positiv, fantastisk hår, fantastisk medarbejdere, fantastisk og hyggelig lille salon
FANTASTISK OPLEVELSE HVER GANG
FANTASTISK OPLEVELSE HVER GANG
Specielt til Dianna, tusind tak for hver evig eneste gang jeg kommer ind og går så glad ud af jeres salon. Dejlig hyggelig lyserød atmosfære og alle piger i salonen er bare fantastiske. Jeg synes i fortjener en kæmpe 5 stjerne. Jeg har været kunde hos Complete Hair i flere år, og har endda været igennem ild og vand med mit hår. Men aldrig har jeg været tilfreds og rolig som jeg er bare ved tanken om at jeg skal ind og få påsat nyt extensions som holder i sååååååå lang tid og kan endda genbruges. Ja det dyrt, men så meget det værd. Kæmpe knus herfra, og tak for alle jeres dejlige behandlinger og alle de gange i har reddet mit hår fra katastrofer 😅😅😅😅
Elsker jer alle sammen ❤️
Gode produkter og god rådgivning
Gode produkter og god rådgivning. Er ærlige og forsøger ikke at sælge op. Har brugt Complete Hair i snart 2 år.
Er meget tilfreds 😊
Suverænt bedste hair extensions system
Jeg har været fast kunde siden 2012.
Complete Hair har det suverænt bedste hårkvalitet til extensions og mest skånsomme påføringssystem.
Mit eget hår er blevet meget stærkere og sundere.
Derudover er frisørerne super professionelle, kompetente og virkelig søde.
ALT FOR DYRT
ALT FOR DYRT! I forhold til hvad man får... Kan gøres langt pænere og bedre andre steder! Føler mig så snydt! 4000 kr. for håret blot. Allerede efter første vaskning af håret, var håret grumset og totterne sad sammen. Resulteret i totalt ødelagt hår. Desuden 800 kr. for aftagning? Desuden meget dårlig kundemind, de har i hvertfald ikke lært at tale til kunder, gode sælgere dog! Snyder helt vildt... Skal ALDRIG have sat hår på hos dem igen.. Kan IKKE anbefales..
Sød men mega uprofessionel og dårligt
Skulle have lavet pandehår. Fik ikke kappe på da jeg blev klippet og det blev SLET ikke som det skulle være. Viste endda et billede. Det så okay ud da det var færdigt, nok fordi det var lidt stylet men da jeg kom hjem så jeg hvor skævt og ujævnt og virkelig virkelig grimt det var. Så jeg bliver nødt til at gå med hårbånd hver dag indtil det vokser ud. Har været til mange forskellige frisører hvor det er gået galt med pandehår men det her er nok det værste. Og som nævnt fik jeg ikke kappe på, havde striktrøje på så min trøje var fyldt med hår samt mit ansigt som jeg blev nødt til at spørge om papir med vand for at få håret væk fra ansigtet. Skulle selv have sagt noget da jeg ik fik kappe på men det gik hurtigt så tænkte det nok gik. Men slet ikke. Hun virkede flink men hvis I skal have klippet pandehår i hvert fald - er det slet ikke stedet
Kæmpe fan
Har været fast kunde i 8 år. Jeg er typen der ændrer hårlook flere gange om året. Om jeg går fra mørkt til lyst eller lyst til mørkt eller fra langt til kort eller omvendt, så er resultatet altid super flot. Det er virkelig et af de få steder i Dk hvor extentions fader fuldstændig ind i håret og som bonus er alle deres produkter rigtig gode, de hverken slider på ens hår eller er dårligt for miljøet..
Super duper godt
Super duper godt! 🤗
Og dejlig service med kaffe og kage mens man venter!🙌
Er så glad for at have fundet Complete…
Er så glad for at have fundet Complete hair and beauty. Det er de sødeste frisører, der er super gode til at vejlede en ift. hairextention. Mit hår var tyndt og ville ikke vokse og så bare kedeligt ud. Med hairextention ser det bare fantastisk ud, har har kun gjort mit hår bedre. Kan varmt anbefales.
/ Charlottevarm
Top professionelle og service mindede…
Top professionelle og service mindede frisører.
Jeg har været kunde hos Complete Hair i mange år hvor jeg har fået lavet striber og extensions. Jeg går altid derfra glad og tilfreds. Håret er af lækker kvalitet og matcher altid mit eget. Jeg kan kun anbefale andre at få lavet extensions hos Complete.
10 stjerner herfra til Complete og ikke mindst til Diana som altid søger for at give mig det smukkeste hår.
Meget dygtige og servicemindede…
Meget dygtige og servicemindede frisører, der lytter til kundens ønsker.
Altid flot resultat, der sammen med den hyggelige og rare atmosfære også er medvirkende til at man kommer igen.
Extensions
Complete Hair er en dejlig salon med god atmosfære og supersøde piger. Jeg har kommet der i mange år sætter virkelig pris på deres profession indenfor faget og da specielt i forhold til deres erfaring indenfor hårextensions. Deres hår har en fantastisk kvalitet og jeg er altid supertilfreds når jeg går derfra.
FANTASTISK salon
Jeg har været kunde hos Complete en tre års tid nu, og er simpelthen så lykkelig for jeg fandt dem. Fantastisk dygtige frisører som altid giver den bedste kundeoplevelse. De lytter virkelig til hvad du som kunde ønsker, og er fantastiske til at opnå det. De har endvidere et virkeligt godt udvalg af skønne produkter som de er eksperter i at vejlede i. Jeg kan simpelthen ikke rose og anbefale salonen nok, og kunne ikke drømme om at lade andre end pigerne fra Complete ordne mit hår.
Lækkert hår god service.
Elsker mine extensions. Pigerne er søde, fik god service og kaffelatte ;) Det var min første gang og nu har jeg lige været inde og fået rykket det op igen. Håret er stadig vildt lækkert men jeg plejer det også, og så føles det behageligt at ha i.... Skal aldrig have lavet det andre steder.
Både godt og skidt
Håret, påsætning og service i salonen er ikke til at klage over.
Håret er super lækkert og påsætningen matcher dit eget hår i farve og tykkelse, så det ser naturligt ud.
MEN, deres trensehår er virkelig skidt!
Har købt 2 gange, da jeg var overbevist om, at jeg bare havde været uheldig første gang. Men nej, det er virkeligt en tarvelig omgange. Lige så lækkert håret i totterne er, lige så usselt er håret på trense.
Det er tyndt i enderne og derfor bliver en manke der oprigtig skulle have været 60 cm meget hurtigt klippet op til max 40cm bare for at se nogenlunde ud i spidserne. Og så filtret det for vildt! Er ikke til at have hængende løst, da det krabber op til en pølse i nakken.
Første gang havde jeg kontakt med dem ift at jeg var utilfreds, men fik ikke gjort yderligt mere ved det, da det var lidt besværligt. I anden ombæring har jeg blot konstateret at det var sidste gang, jeg køber hår på trense derfra.
Havde ellers store forventninger. De blev ikke indfriet.
Jeg elsker mine extensions :)
Jeg er SÅ glad for mit hår. Har fået lavet det længere, og det ser ud som mit eget. Håret er super kvalitet, Har været uheldig førhen fra et andet sted. Min veninde går der også. Kan varmt anbefales, den eneste ulempe er at man bliver afhængig :D
Lækkert hår
Det er min første gang med extensions. Er super tilfreds med resultatet, farverne og hårkvaliteten. Betalte 3700 (med produkter) men det betaler jeg gerne for at få det hår jeg kun har turde drømme om. Jeg kommer igen :)
Super oplevelse og kvalitet hver gang!
Jeg har kommet hos Complete, on and off gennem 4 år. Jeg bliver lige begejstret hver gang. Det sidste år har jeg kommet der fast hver 3 måned og fået skiftet mine extensions. Kvaliteten på håret er super lækkert, farverne rammer de altid spot on og så bliver mit eget hår ikke ødelagt, hvilket jeg sætter pris på. Jeg har anbefalet det til flere som også er meget tilfredse. Jeg vil til hver en tid anbefale det, selvom det er mange penge at bruge på sit hår, er det hver en krone værd!
Dyrt og og dårligt
Talte med dem i telefonen og fik at vide at jeg skulle regne med 2.500,- for påsætning. Da jeg kom ind sagde hun at jeg skulle regne med at det blev lidt dyrere, men ville ikke oplyse hvor meget. Da jeg så skulle betale blev det 4.100,-!!!
Håret var i så dårligt kvalitet, at det allerede efter første hårvask lignede en høstak! Jeg har ikke været i stand til at have løst hår og har nu i 7 uger haft håret oppe i en hestehale. Jeg fik at vide at jeg ku style håret nøjagtigt som jeg plejede, men da jeg ville bruge et glattejern, smeltede samlingerne og håret klistrede fuldstændig sammen.
Jeg har nu fået fjernet dem - efter blot 7 uger. Alt i alt en dårlig og DYR oplevelse!
Fantastisk flot hår men prøvede at snyde mig med betalingen!
Aftalte pr tlf 150 kr for aftagning og 900 kr. for ny påsætning af 30 totter ligesom sidste gang og da jeg kom op til kassen sagde hun 1700 kr. Efter 10 minutters diskution gav hun sig og jeg fik som aftalt.
Fantastisk produkt, kan slet ikke se jeg har det i og det skader ikke håret, men pas på med pludselig ændring af priserne.