På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Se mere

Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... Se mere

Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lækkert tøj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig på min konto. Vil helt sik... Se mere

Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Se mere

3,8

God

Svarer typisk inden for 1 måned

Købte bukser

Købte bukser, som skulle bruges til bestemt lejlighed. Bukserne kom til tiden, men var desværre fejlbehæftede. Jeg tog fotos, sendte til Companys og bad dem hurtigt sende et par nye, som kunne bruges nu 4 dage senere. Firmaet svarede ikke - heller ikke på rykker..
Nu kan jeg så blot returnere og håbe, de i det mindste tilbagebetaler for ubrugelig vare…

25. april 2024

Smilende og imødekommenhed hilser en velkommen

Utrolig imødekommende, serviceminded og smilende personale.
Et stort udvalg af sortiment - man bliver fristet af de mange varer.

29. april 2024

Hej Bente

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os.

Amalia

Efter en uge fra bestillingstidspunktet…

Efter en uge fra bestillingstidspunktet er varen stadig ikke kommet, selv om beløbet er trukket. Har rykket for den hos Companys, som hævder, at den ligger hos Dao, som siger, de ikke har den.

10. april 2024

Hej Vibeke

Tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på uanset om det er ris eller ros.

Det er desværre korrekt at vi er blevet oplyst om en palle som DAO endnu ikke har fundet, vi er i dialog med DAO.

Vi beklager meget situationen.

Du er velkommen til fortælle os om der er noget vi kan forbedre.

Stort udvalg

Stort udvalg - kan kun anbefales

8. april 2024

Hej Louise

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb hos os.

Lang levetingstid

Har efter 5 hverdage stadig ikke modtaget mine bestillinger, men har fået en mail om at de er afsendt, så det med at de skriver 2-3 dages levering holder ikke helt.

2. april 2024

Hej Line

Vi beklager at der desværre har været lidt forsinkelse efter påsken.

Du er velkommen til fortælle os om der er noget vi kan forbedre.

Diana

Jeg savner levering af min ordre

Jeg savner levering af min ordre, har kontaktet kundeservice uden held.

Tænker det var første og sidste gang jeg handler hos Companys.

18. marts 2024

Hej Lars

Jeg beklager meget, men da jeg desværre ikke kan se dit ordrenummer eller mail, da har jeg svært ved at se hvad der er sket.

Du er velkommen tll at sende en mail til cs-dk@companys.com, da kan vi nemmere se hvad det er.

Diana

Super hurtig ekspedition og levering

Super hurtig ekspedition og levering. Kan kun anbefales.

13. februar 2024

Hej Marianne

Tusind tak for din bedømmelse, den sætter vi stor pris på.

Dejligt at høre at du er tilfreds med dit køb hos os.

Diana

Pas på dette vildledende produkt

Pas på dette vildledende produkt! Jeg ventede spændt på mit nye produkt, kun for at åbne pakken og finde en helt anden model end den, der vises på billedet. Leveringen var et mareridt. Den ankom flere uger senere end lovet, hvilket fik min oprindelige begejstring til at forvandle sig til frustration. Spar dig selv for besværet, og undgå dette bedrageriske og dårligt styrede køb.

6. februar 2024

Hej Pernille

Tak for din henvendelse.

Vi er altid glade for at vores kunder tager sig tid til at skrive, uanset om det er ris eller ros.

Desværre kan jeg ikke se at du har handlet igennem www.Companys.com, hvor jeg ville have mulighed for at hjælpe dig med et bedre svar.

Du er velkommen til at sende en mail til cs-dk@dkcompany.com, da vil vi bedre kunne undersøge hvad det drejer sig om.

Med ønske om god dag!