På trods af en egentlig fin og brugervenlig hjemmeside med et bredt udvalg af varer, så kan jeg ikke give mere end 2 stjerner - ej heller handle på deres hjemmeside igen. Dette udelukkende grundet d... Se mere
Rigtig fin pris på varen, men str. matchede desværre ikke. Returprocessen var meget tung; selv mere end 14 dage efter at pakken var registreret som modtaget retur havde jeg stadig ikke modtaget penge... Se mere
Virkelig god hurtig og effektiv service. Varen leveret efter få dage. Svar på mails samme dag. Returnering og penge retur fungerer nemt og hurtigt uden nogen form for problemer. Handler helt si... Se mere
Kan varmt anbefale COMPANYS. Har kun positive oplevelser. Meget flot og lækkert tøj, hurtig levering og hurtig behandling af retur vare, ingen problemer, pengene var hurtig på min konto. Vil helt sik... Se mere
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra Companys
Det er nemt at bestille og det er nemt at returnere

Besvarelse fra Companys
Da jeg endnu ikke har modtaget pakken, kan jeg desværre ikke give mere end 2 stjerner.

Besvarelse fra Companys
Som altid hurtigt og helt i orden. Aldrig problemer.

Besvarelse fra Companys
Nemt at bestille og varene kom meget hurtigt.

Besvarelse fra Companys
Jeg har netop købt en Sorbet-skjorte et andet sted og bestilte så en sorbet-blazer hos jer i den tro, at jeg selvfølgelig skulle bruge samme størrelse til samme mærke. Der tog jeg helt fejl, jakken var alt for lille. Men det kunne vi have undgået, hvis I havde et måleskema med faktiske mål i cm !!! og ikke bare jeres kilo/højde skema.!!!
Har sendt blazeren retur

Besvarelse fra Companys
God oplevelse - flotte varer og mærker. Handler gerne igen. Hurtig, nem og sikker betaling

Besvarelse fra Companys
Super hurtig levering og tøjet som jeg bestilte var lige som jeg forventede 😊😊😊

28/1-2025 kl.11:55
Virkelig dårlig service ude Waves. Købte en bluse på "tilbud" til 299,- og kommer hjem,og opdager her at prisen før var 249,-,og at man kunne købe 1 bluse for 299,- eller 2 bluser for 500,- begge priser var synlige. Og damen der stod der var meget ubehøvlet og snerrede af os,da vi konfronteret hende med det.

Besvarelse fra Companys
jeg har en god oplevelse ,og mine vare kom hurtige

Besvarelse fra Companys
Hjemmesiden giver et godt indtryk af varerne, der stemmer med virkeligheden. Størrelsesangivelserne er ligeledes korrekte.
Helt igennem god oplevelse.

Besvarelse fra Companys
Gode tilbud på nogle bukser jeg gerne ville købe, men der er næsten altid kun et par tilbage i den størrelse jeg ønsker. Jeg havde ellers tænkt mig at købe to par.

Besvarelse fra Companys
Super flot frakke, god pasform, og i et lækkert materiale, god pris

Besvarelse fra Companys
Alt for lang leveringstid. Rykket 3 gange men ikke kommet videre. Pengene er trukket.

Besvarelse fra Companys
De har altid en god gave ide med cool stil og kvalitet.

Besvarelse fra Companys
Meget lang leveringstid, ingen info om leveringstid eller trackingnr.
Denne mail om vurdering på Trustpilot er sendt inden jeg har fået min ordre og uden at have modtaget nogen info.
Pengene er trukket for 4 dage siden 😟