Nadia ser sen enkelte i øjenhøjde og tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Venlig og rolig sjæl. Ellers dejligt personale og fine priser. De har hjertet det rigtige sted

Jeg er egentlig rigtig glad for tandlægerne, og føler jeg får en fin behandling. Men når der gives overslag, kunne man godt oplyse at der findes flere muligheder og ikke bare stikke den dyreste ud.... Se mere
Super god service i Viborg. Var nødsaget til at få en tand rykket ud, og under hele processen var der fuld gennemsigtighed omkring prisleje og forventet prisleje på næste undersøgelse. Skide gode beh... Se mere
Sankt Mathias Gade 34, 2 sal, 8800, Viborg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 måned
Line tandlæge og Co. Er de absolut bedste jeg har haft og har. Det er altid en fornøjelse nu når det skal være 💪♥️tak for Jer.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Mega sød tandplejer ,omhyggeligt. Hun er bare sød og dygtig.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Knækkede noget af en tand og fik en tid samme dag. Venlig og professionel behandling

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Så sød en tandplejer og virkelig god til at forklare behandling og give gode tips og råd. Og mega sød at snakke med

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Tak for at I er som I er, kunne ikke ønske mig det bedre!

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
De har klaret det hurtigt, og de har tydeligt forklaret, hvilken behandling der skulle laves.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Som altid en helt fantastisk behandling, lige fra ankomst, til behandling, til afgang

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Hun forklarer mig alt på en meget faglig måde. Vi har en dejlig dialog.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Altid venlig og imødekommende personale i Viborg.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Faglig god vurdering af det som skal foregå, og hvilke muligheder der er.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Jeg har stor tiltro til min tandlæge Line Varming. Hun er omsorgsfuld - faglig dygtig og kompetent til sit arbejde. Jeg føler mig aldrig nervøs eller utryg ved at komme til tandlæge. Hun begrunder hendes behandlinger og giver altid valgmuligheder i forhold til behandlingen. Jeg møder altid venlig personale.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Jeg synes behandleren var god til at informerer og jeg følte mig medinddraget i behandlingen.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
110% tillid til Line Varming, kommer ALTID med både et godt humør og meget grundig i sin forklaring om hvad der skal ske😊

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Det var en god service, og imødekommende personale.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Jeg er rigtig glad for Colloseum tandlægerne og Deres service.
De er meget venlige, imødekommende og
servicemindede 🙂

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Min tandlæge kan huske mig og er meget dygtig i sit job.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Viborg
Da det ikke var min normale tandlæge, var de fint at tandlægen havde læst min journal.