Jeg er lige skiftet til denne tandlæge efter anbefaling og jeg kan kun sige, at jeg er meget tilfreds. Alle er meget søde og imødekommende og så virker tandlægen meget professionel og dygtig.

Vi er en familie på 3 personer der har kommet hos tandlæge Carsten Blok i Palægade gennem 27 år. Vi har altid følt os velkommen og er altid blevet mødt af et dejligt smil på munden ved ankoms... Se mere
Colosseum Tandlægerne må være den klinik i landet, hvor man føler sig bedst tilpas fra det øjeblik man træder ind ad døren. Top professionelt personale, fra frontoffice til de flotte lokaler når man s... Se mere
Det er altid en fornøjelse at besøge Tina & Carsten og hele teamet. Skønne uformelle rammer fyldt med smil og et glimt i øjet. Et tandlægebesøg kan være noget, mange måske ikke ligefrem ser frem til,... Se mere
Om Colosseum Tandlægerne - Palægade
Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne
For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.
Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/
Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.
Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!
- Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.
- I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.
Palægade 2, 1261, København K, Danmark
- 3315 8855
Har du brug for et tandeftersyn?
Svarer typisk inden for 1 måned
Venlige og kompetente
Ignorerer henvendelser og nægter at udlevere røntgen
Jeg vil fraråde alle at anvende disse tandlæger. De er griske og egenrådige.
Min kæbe gik af led, og jeg betalte store summer for at få optaget en røntgen. Efterfølgende blev mine henvendelser om at udleveret røntgen ignoreret med henvendelse til persondatareglerne, samt selv mit forsikringsselskabs officielle henvendelse om at få udleveret røntgen blev ignoreret.
Deres undskyldning er, at min røntgen af min kæbe indeholder "personoplysninger". Ja - om MIG!
EDIT: Der bliver lidt opfundet fakta til lejligheden. Sagen er den, at Colosseum også har nægtet at fremsende røntgen krypteret til mit forsikringsselskab over EDI, som har rykket dem i månedsvis.
Det er ligeledes løgn, at den pågældende tandlæge skulle have besvaret min indsigtsanmodning. Nej, de har ignoreret mig siden december 2025 til nu.
Nu har jeg så blot skiftet tandlæge. Så må vi se, om Colosseum Tandlægerne også nægter min nye tandlæge at indhente min journal inkl. røntgen. Det må tiden jo vise.
I mellemtiden har jeg valgt at klage til Patientklagenævnet og Region Hovedstaden.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Moderne klinik og meget professionelt personale
Virkelig god oplevelse hos Colosseum Tandlægerne. Meget professionelt personale, god information undervejs og en tryg og behagelig behandling. Man føler sig virkelig godt taget hånd om. Kan klart anbefales.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
"Kobberbryllup" med en dygtig tandlæge
På trods af min tandlæge-aversion og "et lille gab", lykkes det altid at få udført arbejdet så skånsomt som overhovedet muligt - med et smil og godt humør, så jeg går fra behandlingen med en rigtig god oplevelse. Tak for de første 12½ år som en glad kunde, vi kommer helt sikkert til at fejre "sølvbryllup" ☺

Meget tilfreds
Super god oplevelse hver gang. Personalet er altid søde og imødekommende, og begge tandlæger jeg har været hos er grundige og dygtige. God service hele vejen rundt.

Kompetent udskiftning af plumpe
God bedøvelse, sikker udskiftning af gammel plumpe, jeg mærke ikke noget dagen efter. Kompetente og venlige personer på alle poster.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
🙏 tusind tak for hjælpen kl 5 minutter…
🙏 tusind tak for hjælpen kl 5 minutter i juleaften. I har reddet min jul fra smerter og at jeg nu kan jeg nyde julen.
Jeg måtte akut forbi Carsten Blok d 23/12.
Tak for altid god behandling🙂
Jeg ønsker dig og familien en dejlig jul og rigtig godt nytår ⭐️

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Jeg syntes at måden man bliver…
Jeg syntes at måden man bliver behandlet på er rigtig rigtig god og hver gang jeg har været der føler jeg at jeg får den bedste behandling. Og så er de også helt vild søde og snakker så pænt til en. Jeg skal hvert fald ikke have andre tandlæge end Carsten.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Føler mig tryg og forstået 🙏🥰

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
At komme hos Carsten er altid mere end…
At komme hos Carsten er altid mere end blot at komme til tandlægen. Han ser hele mig som person, der ikke syntes at tandlægen er det dejligeste. Han vejleder og forklare mig i top klasse så jeg er med i processen og føler mig tryg. Og så er han super dygtig og har hjulpet mig mange gange.

Carsten er meget tillidsfuld
Carsten er meget tillidsfuld, det er dejligt når man er bange for at gå til tandlægen. Han er grundig og fortæller altid hvad han gør. 10 ud af 10.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Jeg er utrolig glad for min tandlæge
Jeg er utrolig glad for min tandlæge. Han er meget tålmodig med mig som traumeklient, og han behandler mine tænder helt perfekt. For nylig fik jeg en knækket fortand, og han lavede dem helt nye – de har aldrig set så flotte ud før. Jeg er så taknemmelig for det. Jeg føler mig i de bedste hænder, og teamet er også fantastisk.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
WOW...Det grundigste tandeftersyn i…
WOW...Det grundigste tandeftersyn i rigtig mange år, og rolig proff rådgivning, hvordan jeg selv skal gøre en stor del af arbejdet vedr. fremtiden for mine tænders velbefindende..tak

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
God oplevelse at komme her
Altid en fornøjelse at blive modtaget i klinikken, og alt det gode, søde og professionelle personale.
Hurtig og effektiv behandling, som samtidig er tryg og behagelig.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Det er både behandlerens faglighed
Det er både behandlerens faglighed, imødekommenhed og stemningen i klinikken og Tina som receptionist der er afgørende for det r trygt for mig at komme til tandlægen.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Høj kvalitet i behandlingen og god…
Høj kvalitet i behandlingen og god service i receptionen.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Dåligeste tandlæge jeg har oplevet på denne klinik
Jeg fik lavet et implantat i 2018 i Palægade som blev sat fuldstændigt skævt i ift tandrækken, sat for dybt i kæben og kronen lavet for lav.
Det har fået kastrofale følger da alle tænderne i den række rykkede sig voldsomt, og har måtte gå i gang med en omfattende Tandregulering til 80.000,-kr.
Jeg har nu været i gang i over 3 år, og er stadig ikke færdig med det.
Og efterfølgende skal jeg have opereret implantatet ud, have lavet knogleopbygning og opereret nyt implantat i.
Kronen fløj af et års tid efter at jeg fik det sat i, og gevindet er ødelagt så man kan heller ikke sætte en ny krone på, det ville være nødvendigt og skifte gevindet med en operation.
Desunden har det vist sig at netop den type implantat har knækket for nemt, kvaliteten har simpelthen ikke været god nok.
Klagede og fik i første omgang medhold af 5 ud af 5 enstemmigt af dem der skulle afgøre sagen, og tandlægen skulle betale for fuldstændig omgørelse af det hele.
Han nægtede og betale,og ville have sagen genoptaget.
Man spurgte så en enkel tandlæge hvor han desværre så fik medhold, så jeg tabte sagen i anden omgang.
Jeg er havnet i en økonomisk katastrofal situation som er fuldstændig uoverskuelig og fraråder at man får lavet implantater på denne klinik, men at man får det lavet hos en der er specialist indenfor implantater og hellere betaler noget mere for det.
Desuden lavede samme tandlæge en krone på en af mine venner som var for lille og som han måtte få lavet om hos en anden tandlæge, og hvor der nu ikke er nogle problemer.
Ønsker ikke at nogen skal igennem alt det her som mig😢

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Tandlægen tog sig tid til at behandle…
Tandlægen tog sig tid til at behandle et ekstra tandproblemer, som jeg ikke havde tid.

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Carsten Blok - Højeste kvalitet!
Carsten Blok er ekstremt dygtig og samtidig et meget fint menneske. Det er en glæde og tryghed at have ham som tandlæge!

Besvarelse fra Colosseum Tandlægerne - Palægade
Enormt tryg og god oplevelse i…
Enormt tryg og god oplevelse i forbindelse med en svær rodbehandling, som min forrige tandlæge havde problemer med at behandle. Tak for god behandling!