Banner for Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade

Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade Anmeldelser

Kronprinsessegade 46, 1306 København K, København K, DK

Grundig og effektiv behandling. God information og også fin planlægning af kommende behandlinger. At føle sig tryg og blive mødt med venlighed - det er super vigtigt.

I mange år har Tabindah Munawar på klinikken været min tandplejer, hun er yderst kompetent. Når der er brug for tandlæge, bliver jeg hver gang behandlet af Dr. Philipp Kollmann - søndag aften knækked... Se mere

Altid trygt at komme til tandeftersyn i Kronprinsessegade. Dejlig modtagelse i receptionen. Super professionel og kompetent behandling. Og “min” tandplejer Tabinta er noget ud over det sædvanlige. Hun... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandplejer
  5. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  6. Tandblegning

Om Colosseum Tandlægerne - Kronprinsessegade

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

• Kronprinsessegade 46, 1306, København K, København K, Danmark

• 33934181

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

Svarer typisk inden for 1 måned

Akuttid

Jeg har lige været hos Gitte i Kronprinsessegade og det var en sand fornøjelse. Jeg brækkede søndag noget af en fortand. Min hidtidige tandlæge kunne ikke hjælpe p.g.a. ferie. Så fandt jeg jeres klinik og jeg har straks skiftet tandlæge.
I det hele taget meget venligt personale .

3. juli 2023

Hej Birte,
Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre at du har haft en så god oplevelse hos os, at du derefter fik lyst til at skifte til os. Tak for at vælge os som din tandlæge. :)

Jeg er glad for Colosseum

Min tidligere tandlæge gennem mange år, Mikkel Emmertsen, havde klinikken i Kronprinsessegade indtil for nogle år siden. Da han stoppede græd jeg mange tårer. Men jeg var heldig at tandplejeren Tabinta fortsatte. Og det er hende som har behandlet mig lige siden. Jeg har ikke haft behov for at få behandling af tandlægen endnu. Men Tabinta er helt fantastisk. Hun giver tryghed og omsorg og er samtidig professionel i sit arbejde. Derfor kan jeg kun anbefale.

23. juni 2023

Hej Elsa,
Mange tak for din anmeldelse, og anbefaling dertil.
Vi er glade for at du har haft gode oplevelser hos os, og at du fortsat vælger os som din tandlæge. Tak for det :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Jeg er i trygge og profesionelle hæder

Jeg er i trygge og profesionelle hæder.
Jeg har stor tillid til min tandlæge, som jeg har haft de sidste 30 år.
Skal der laves noget større, får man et prisoverslag, så regningen ikke er uventet.

31. maj 2023

Hej Line,
Hvor er vi glade for at du har haft gode oplevelser hos os og fortsat vælger os som din tanlæge efter 30 år. Det er vi meget glade for :)

Jeg anbefaler ikke

Jeg anbefaler ikke. meget dyrt og ineffektivt.

31. marts 2023

Kære Katarzyna.

Vi er kede af at læse at du ikke ønsker at anbefale os.

Vi vil meget gerne høre, hvad din oplevelse af ineffektivitet skyldes og derfor håber vi meget at du har lyst til at kontakte os og uddybe din oplevelse.

Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf. +45 3393 4181

Med venlig hilsen,
Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Dårlig service

Noget har ændret sig efter Dentin blev til Colosseum.

Nægter at sende min journal videre til specialtandlæge som ikke er deres valg, og i det hele taget føles det som om man skubber folk til dyre behandlinger, for så at få lavet dem forkert (2x felj i en krone).

Jeg har nu valgt at skifte tandlæge.

23. marts 2023

Hej Wouter.

Vi er kede af at høre at du har haft et dårligt forløb i forbindelse med henvisning til specialtandlæge og vi sætter pris på at du deler din oplevelse med os, så vi kan løse det problem du beskriver.

Jeg kan se at du også har valgt at skifte tandlæge, og det er vi selvfølgelig kede af at høre. Vi vil sætte stor pris på, hvis du alligevel vil kontakte os så vi kan rette op på det.

Du er velkommen til at kontakte klinikken direkte.

Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)