Er lige kommet hjem fra endnu et besøg hos Simone, hvor jeg er kommet siden hun stod i lære, ALTID en skøn oplevelse, fantastisk atmosfære i salonen. Vi får altid en snak om hvad der er muligt, Sim... Se mere
Jeg skulle have lavet browlami for første gang, og er generelt meget pylret omkring ting forbundet til mit ansigt. Det var der ingen grund til hos Simone. Jeg fik de lækreste bryn, tilpasset min ansig... Se mere
Jeg har altid været ovenud tilfreds og glad når jeg har forladt Simones salon! Jeg kom på et tidspunkt ind med en uheldig oplevelse fra en anden salon, som havde farvet mit hår meget mørkt i en he... Se mere
Mine krøller (og jeg) elsker at komme ved Simone. Hun er dygtig og dedikeret. Simone skaber altid et dejligt og roligt rum i hendes virkelig lækre flotte salon. Simone nørder frisørfaget på en sådan... Se mere
Frisørsalon i hjertet af Odense med fokus på god tid, høj faglighed og kundeservice med hyggelige og fantastiske kundeoplevelser.
Danmark
- colorlounge.dk
Fremragende oplevelse
Vi får altid en snak om hvad der er muligt, Simone er god til at "læse" mit hår og ved hvordan det opfører sig.
Jeg stoler 100% på hendes professionelle mening og hvad der er muligt med mit hår.
Mine krøller (og jeg) elsker at komme…
Simone nørder frisørfaget på en sådan måde at man altid kan sætte sig i stolen og få derfra og ligne en million 😍 Simone er ærlig på den fede måde. Jeg er næsten ærgelig over mine klipninger holder så længe, for jeg syntes altid det er en fornøjelse at side i hendes stol. Hun har alle mine bedste anbefalinger! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
En virkelig ærgerlig oplevelse
Jeg har desværre haft en rigtig ærgerlig oplevelse ved Colorlounge. Jeg har aldrig skrevet en Trustpilot anmeldelse før, men føler mig nødsaget for at nuancere billedet af Colorlounge.
Jeg valgte Colorlounge/Simne, da flere influencere på Instagram anbefaler hende, og da hun markedsfører sig som ekspert i farvebehandlinger. Jeg glædede mig helt vildt til et flot hår.
Jeg betalte 3839 kr. for en signaturbehandling, og Simone viste fotos af, hvad jeg kunne forvente - En virkelig flot farve.
Resultatet levede på ingen måde op til mine forventninger, eller hvad Simone viste, jeg kunne forvente.
Simone var i starten sød og sagde, at det vigtigste for hende var, at kunden var tilfreds - Det var lige indtil, at jeg forsigtigt fortalte, at jeg var rigtig ked af resultatet som var orange/afbleget hår, der på ingen måder lignede det, Simone havde vist.
Hun forsøgte at rette op på det med en permanent farve, men mit hår tog ikke imod farven. Jeg er endt med et orange afbleget hår, der knækker efter afblegning, to toninger på samme dag samt en permanent farve.
Jeg skrev herefter, at jeg synes, at det ville være fair, hvis jeg fik mine penge igen. Hun skrev, at jeg kunne få 2500 kr. mod, at jeg ikke havde adgang til salonen igen.
Hun bad mig sende kontooplysninger, hvilket jeg gjorde.
Simone har IKKE overført de 2500 kr. og har efterfølgende ignoreret mine henvendelser.
Jeg er rigtig ked af og chokeret over oplevelsen hos Simone og hendes meget uprofessionelle måde at kommunikere på.
I vores SMS korrespondance har hun bl.a. skrevet, at det var virkelig unfair, at jeg var utilfreds, og at jeg iøvrigt ikke skulle skrive en besked til hende en søndag aften, men i hendes åbningstid fra mandag til fredag - Da jeg så skrev i hendes åbningstid, var det heller ikke okay, da jeg burde have vidst, at hun var i Italien på ferie. Telefonnummeret jeg skrev til, fandt jeg iøvrigt på hendes hjemmeside og havde ingen forventning om et svar uden for hendes åbningstid.
Jeg mødte ind en søndag aften for, at hun kunne forsøge at rette op på farven, da det passede hende bedst.
Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. En meget ubehagelig SMS korrespondance - Og er tilbud om at tilbagebetale 2500 kr. tilbage, som hun efterfølgende ikke har gjort.

Besvarelse fra Colorlounge
Den bedste frisør i byen
Den bedste frisør i byen! Og den bedste jeg har haft. ✂️
Jeg går ikke andre steder hen, end til dygtige Simone. Jeg er ALTID gået derfra med lækkert hår og bryn. Simone er menneskelig, så nærværende og empatisk, smilende og glad når jeg kommer. Jeg føler mig altid tryg i stolen, og Simone er altid god til at lytte, og er ærlig. Jeg får også lavet browlamination hos hende, og hun er vanvittig dygtig til det. Jeg gik før ved en dygtig kosmetolog med mine bryn, men resultatet er bedre ved Simone.
Simone er også meget fagligt dygtig, og laver nogle flotte farvebehandlinger!
Jeg elsker resultaterne jeg får når jeg besøger Simone, og glæder mig til hver gang jeg skal besøge salonen. 🥰
Jeg har anbefalet Simone til mange i mit netværk. De bedste anbefalinger herfra. ✂️
Meget kompentent og behagelig
Jeg har altid hadet at gå til frisør fordi jeg ikke har følt mig bekvemt ved deres arbejde. De har ikke rigtig haft styr på mit hår eller lignende.
Da jeg fandt color lounge, og så opslagene på Instagram tænkte jeg det skulle prøves da det simpelthen så så flot ud. Jeg har nu i Ca 1 år været tilknyttet color lounge og jeg er så tryg ved at være her. Dels er det så behagelig at være der men Simone er det sødeste mennesker som jeg virkelig godt kan snakke med uden at det er "anstrengt frisørsnak". Hun er dygtig, lydhør og et roligt menneske som jeg virkelig er glad for jeg har fundet. Derfor al ros hendes vej fra mig
Det er fortjent.
Bedste frisør ever!!
Jeg kommer ikke til at finde en my frisør nogensinde. Simone er den eneste frisør der har formået, at opfylde lige præcis de ønsker jeg har haft. Hun er det sødeste menneske, som bruger en masse tid på dig, så du som kunde kan få den bedste oplevelse. Simone har både farvet mig lys og mørk og vil til hver en tid kun vælge hende, koste hvad det vil.
Simone
Simone, Color Lounge får min varmeste anbefaling! Når du ankommer, er DU i centrum og der er fuldt fokus på dig, dine ønsker og at du får det resultat du ønsker. Simone er ærlig, kreativ, dygtig og har en fantastisk personlighed. Hun er bestemt et besøg værd!
I gode hænder
Jeg fik lavet curly cut hos Simone. Hun er den sødeste og mest professionelle frisør. Forstår at gøre hele besøget til en enormt behagelig og hyggelig oplevelse. Hos colorlounge er man i gode hænder!
Super professionel og sød behandling
Super professionel og sød behandling. Kan varmt anbefales!
Den bedste oplevelse hver evig eneste…
Den bedste oplevelse hver evig eneste gang hos Simone ❤️
Vil anbefale hende til hver en tid om det er bryn, vipper, den helt store hårtur eller blot et godt råd..
Bedste frisør jeg har haft.
Det er en fornøjelse at besøge Simone, det er ren selvforkælelse og så hyggeligt. Hun er skide dygtig, og jeg glæder mig til at komme forbi hver gang. Hun er god til at finde en løsning som giver dig super lækkert hår, men som også bare passer til din hverdag, så du ikke skal bruge oceaner af tid og ej heller nødvendigvis have farven frisket op for ofte. Kæmpe anbefaling 💪🏼
Simone er sindsyg dygtig og udretter…
Simone er sindsyg dygtig og udretter mirakler med hendes farveteknikker, Simone er meget professionel og har virkelig fået mit hår sundt og flot. Simone er tydelig omkring hvilket resultat hun arbejder hen imod. Derudover er det et kæmpe plus at hun er en energibombe.
Altid den bedste behandling ved Simone
Altid den bedste behandling ved Simone, så dygtig, sød og betænksom. Jeg føler mig altid velkommen og set, hun forstår om nogen at se sin kunde og hvilken type man er, så det passer til en, både frisure, bryn og vipper. Den varmeste anbefaling herfra
En kæmpe fornøjelse
Hver gang jeg besøger Color Lounge, får jeg en dejlig ro i maven. Både fordi, at Simone er en af de dygtigste frisører, jeg længe har mødt og fordi at salonen indeholder 1/1 service/god snak/afslapning og ro 💕 bestemt noget jeg værdsætter. Håret har hun 210% styr på - Kæmpe kæmpe anbefaling herfra.
Serviceminded, sød og meget kompetent frisør
Jeg kom til colorlounge med et ønske om hjælp til at hjælpe mit hår på vej til at blive stærkere og sundere. På samme tid ville jeg også gerne friske looket op. Simone vidste med det samme, hvad der skulle til - og jeg har aldrig fået så mange komplimenter på mit hår, som nu efter jeg har været under hendes hænder.
Tak for en virkelig god oplevelse og smukt hår!
Forkælelse og godt resultat
Jeg havde brug for en dag fuld af forkælelse og velvære. Jeg tog den store pakke og fik alt hvad man kan ønske sig af forkælelse hos en frisør. Og de hyggeligste samtaler. Jeg gik derfra med den bedste følelse i maven og meget tilfreds med resultatet. Vil klart anbefale salonen!
Jeg ville ønske at Simone kunne klones
Jeg ville ønske at Simone kunne klones. Det må siges at være det eneste negative at sige om Simone, at der ikke er flere af hende 😂
Altid super professionel og brænder så meget for sit fag - det kan ses i hendes arbejde. Kæmpe anbefaling herfra hvis man elsker selvforkælelse og dygtigt håndarbejde 👌
Rummelig og kompetent oplevelse
Jeg besøgte Simone i september 2023. Skulle klippes for første gang i 3 år (har et lidt anstrengt forhold til frisører). Det var simpelthen den behageligste oplevelse, Simone var naturlig, tog sig tid og var grundig i hendes dialog omkring nogle af de udfordringer jeg har (hårtab, tyndt hår osv) og jeg fik en klipning jeg var enormt glad for.
Oplevelse, resultat og vejledning er alle pengene værd og mere til!
Jeg har både fået ordnet bryn og hår af Simone og hun er uden sammenligning den bedste og dygtigste frisør jeg har haft!
Det jeg sætter mest pris på hos Colorlounge er at Simone er 100% ærlig og reel! Jeg havde en fantastisk oplevelse med at få klippet mit hår fra langt til page- Simones vejledning i den forbinde var virkelig god! Hun er super skarp på hvad der passer til mig og min hovedform og krop! Jeg har total tillid til hende og er bare super tilfreds med resultatet! Hendes faglighed er top top top niveau! Oplevelse, resultat og vejledning er alle pengene værd og mere til! Ingen tvivl om at Simone går ekstra længder for at man går tilfreds fra hendes stol! 🙏🏻
Simone er den bedste frisør jeg har…
Simone er den bedste frisør jeg har haft!! Hun opfylder de ønsker jeg har til UG og hun har altid en med i hele processen!! Kæmpe anbefaling herfra 😍