Wymienię punktowo: 1. Jedna z niewielu stron, gdzie mogę wywołać zdjęcia nie w formacie JPG. 2. Dobra cena. 3. Bardzo dobra wyrazistosc kolorów. Wiem, że to w dużej mierze zasługa telefonu, al... Se mere
Virksomheden har svaret
Fotosiążkę można było zaprojektować samemu w bardzo łatwy, intuicyjny sposób. Jest naprawdę świetnej jakości, znacznie lepszej niż sobie wyobrażałam, a cena była wyjątkowo niska 😊 Dodatkowo czas wysy... Se mere
Virksomheden har svaret
Brak możliwości zmiany rozmiaru fotoksiążki. Jest to bardzo rozczarowujące. Stworzyłam trzy książki i dopiero na koniec jak już były gotowe do druku zobaczyłam, że wybrałam 20x20 czyli najmniejszy roz... Se mere
Virksomheden har svaret
Fotoksiążka z Twoimi zdjęciami już za 25 zł, fotokalendarz z 13 kartami za jedyne 29 zł. Setki gotowych szablonów do projektowania, zobacz jakie to proste jeszcze przed zakupem.
Zaczernie, 36-062, Zaczernie, Polen
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Cudowna pamiątka, piękna jakość i szybką realizacja! Jestem zachwycona :)
Szybkość i jakość wykonania na duży plus. Cena też jest bardzo dobra.
Od lat zamawiam foto książki, kalendarze i odbitki na colorland.pl. Swoboda i łatwość w projektowaniu, wiele możliwości, ogromny wybór dodatków, szablonów i świetna jakość to to co wyróżnia tę firmę. Jestem znów bardzo zadowolona i zawsze polecam.

Besvarelse fra Colorland
Bardzo dobra jakość wykonania, estetyka książki, gama kolorystyczna oraz różnorodność w elementach graficznych i łatwość projektowania w edytorze.

Besvarelse fra Colorland
Sposób przygotowania fotoalbumu jest bardzo łatwy, intuicyjny.
Jakość wykonania jest bardzo dobra. Dostawa szybka.
Jestem bardzo zadowolona. Skorzystałam już trzeci raz z Colorland i nie żałuję:)

Besvarelse fra Colorland
Wszystkie produkty zawsze bardzo wysokiej jakości, szybki czas realizacji i ogromny wybór, każdy znajdzie sposób na zatrzymanie wspomnień w obrazie

Wymienię punktowo:
1. Jedna z niewielu stron, gdzie mogę wywołać zdjęcia nie w formacie JPG.
2. Dobra cena.
3. Bardzo dobra wyrazistosc kolorów. Wiem, że to w dużej mierze zasługa telefonu, ale wywołać też trzeba umieć.
4. Szybka dostawa.
5. Dobrze zapakowane i nic się nie uszkodziło.
6. Dziękuję bardzo za uwagę.

Besvarelse fra Colorland
Wysoka jakość profuktów i ekspresowa realizacja i dostawa

Besvarelse fra Colorland
To moje kolejne zamówienie w tym sklepie. Mogę go polecić z czystym sumieniem.
Łatwość obsługi, dobra jakość materiałów i szybka dostawa. Same plusy.

Besvarelse fra Colorland
Solidna terminowa i wysoka jakość produktów plus stosują nowe technologie:)

Besvarelse fra Colorland
Wysoka jakość zamówionych produktów, szybka realizacja, bardzo dobra komunikacja o kolejnych etapach realizacji zamówienia. Jak zwykle wszystko w porządku. Złożę kolejne zamówienia w tym miejscu.

Besvarelse fra Colorland
doskonała jakość produktu, prosta w obsłudze strona

Besvarelse fra Colorland
Firma, która realizuje zamówienia w sposób błyskawiczny, projekty robi się intuicyjnie, olbrzymią bazą opcji do wyboru (tła, szablony, układy zdjęć, maski itp). Projekty są zawsze świetnie zrealizowane, a obsługa klienta działa bez zarzutu

Besvarelse fra Colorland
Łatwość w wykonaniu projektu.Szybka dostawa

Besvarelse fra Colorland
Sprawna, szybka i zgodna z oczekiwaniem realizacja zamówienia.

Besvarelse fra Colorland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.