1. Hospitalsudstyr
  2. Engrossalg af hygiejneprodukter
  3. Producent af medicinsk udstyr
  4. Leverandør af medicinsk udstyr
  5. Butik med medicinsk udstyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Coloplast Danmark A/S markedsfører og sælger sygeplejeartikler i Danmark og i Island inden for stomi, kontinens, urologi samt hudpleje og sårbehandling.

2,7

Under middel

Igen en helt igennem god service.

Igen en helt igennem god service.
Ringede da noget på bevilling manglede derinde, fik svar med det samme. Og så mulighed for at prøve sorte poser. Sender så min ordre. 5 min efter ringer skønnest medarbejder fra fritvalgsordning tilbage- Jeg har ved en fejl bestilt de forkerte poser om ikke hun bare skal rette det. Jo tak👌 Tak for hjælpen 🌞

2. oktober 2025

O stjerner herfra.

O stjerner herfra.
Jeg er blevet overfuset de sidste 2 gange at jeg har bestilt varer.
Pludselig efter 7 år, bliver jeg overfuset, jeg har brugt for mange remove servietter.
Anden gang at jeg ringede havde jeg pludselig brugt for mange natposer, jeg bruger en pr nat.
Kommer der nogen bemærkninger i morgen flytter jeg med det samme. Hvilke frækheder fra dem. Jeg er meget utilfreds

1. maj 2025

Mega fup!

Mega fup! Hold jer langt væk, fra de her grådige, æresløse typer!

***OPDATERING*** Det virker især til at deres produkt manager ikke har nogen anelse om hvad de laver.

12. januar 2023

Imødekommende

Jeg havde brug for at benytte fritvalgsordninger og kontaktede Coloplast. Jeg blev mødt i telefonen af en helt utrolig venlig, hjælpsom og imødekommende person. Det første møde osv. En meget positiv oplevelse.

21. juli 2022

Kæmpe problemer med min stomi

Kæmpe problemer med min stomi, store sår,- fordi Onemed, havde de plader jeg bruger, i restordre, der er dog en anden plade jeg kan bruge, den havde onemed bare ikke, Coloplast havde den, talte med deres sygeplejeske,- SOM øjeblikkelig sendte mig 10 plader,- gratis, se dette er service, mange tak til coloplast

24. maj 2022

Er I helt væk??

Er I helt væk??? Rusland dræber uskyldige mennesker!

Endelig fandt jeg et produkt hos jer, som passede mig. Nu må jeg benytte et andet firma!

3. marts 2022

Usmageligt

Føj! Støtter en stat i en ulovlig krig!
Håber ikke at andre hjælper med at få bragt jeres produkter ud.
Det handler jo på ingen måde om andre menneskers behov, kun jeres egne behov.

3. marts 2022

Puuuha Coloplast

Puuuha Coloplast, har lige set en dokumentar på DR1 om jeres underlivsnet. Tænkt at en dansk virksomhed i jeres størrrelse, vil tillade at tusindevis af kvinder får ødelagt deres liv, ved at få indopereret jeres produkter.

Hvor skulle i skamme jer, i er jo fuldstændig skruppelløse..., betyder udbytte til jeres aktionærer virkelig mere end kvinders liv..?

26. november 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (13 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto