Na mijn eerste bestelling was ik zo onder de indruk van de kwaliteit dat ik zonder aarzelen meerdere bestellingen heb geplaatst. Ook heb ik vriendelijke contact gehad over een aantal vragen die ik had... Se mere
Livraison pour un Français jusqu’au Québec ! Livraison rapide malgré la distance, j’ai apprécié les promotions sur les articles. Les articles en eux-même ont l’air de super qualité, 100% coton et... Se mere
De bestelling werd snel geleverd! Helaas zat er op 1 (sale) artikel een vlekje. Contact formulier op de site ingevuld en binnen een uur al een reactie. Na wat mail verkeer werd er een nieuwe Trui opge... Se mere
Born from the idea that comfort and creativity should coexist, we create everyday pieces that feel effortless yet expressive, made for people who move between work, culture, and community.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Goede ervaring met bestellen en kwaliteit kleding. Vraag via mail werd snel en vriendelijk beantwoord. Bestelling binnen 1 dag(!) binnen. De shirts zijn van goede kwaliteit! Pasvorm prima en eindelijk shirts die langer meegaan dan 3 weken. Prijs kwaliteit zeer goed. Mijn vaste plek voor kleding

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Kledingstukken van Comfort Club Clothing zitten lekker.
Daarnaast is de levering snel.

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Snelle bezorging top en mooie petten van top kwaliteit en zitten lekker

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Verpakking mooi maar levering minder beschadigde verpakking
Geen probleem maar het is wat slordig

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Het is een overzichtelijke en duidelijke website! De bezorgtijd duurde wat lang maar voor de rest goed.

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Mooie en kwalitatieve kleding met een top service!

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Goede kwaliteit voor een mooie prijs, mooie stoffen!

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Livraison pour un Français jusqu’au Québec !
Les articles en eux-même ont l’air de super qualité, 100% coton et très épais !
Le design est simple et efficace, et le porté est vraiment agréable.
Ne changez pas la qualité du tissus, c’est vraiment cela qui donne un effet luxe !

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Snelle zending en goeie kwaliteit. Maten vallen wel heel groot

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Gewoon top! Na het ontvangen van mijn eerste trui heb ik meteen nog een besteld de pasvorm en kwaliteit is uitstekend voor de prijs!

Besvarelse fra Collectiq Clothing
De maat die ik had besteld was er helaas niet meer. Ik kreeg toen een persoonlijk mailtje met de vraag of ik wellicht een maat groter wilde of het geld terug. Ik heb direct gereageerd en de dag daarna kreeg ik al een bevestiging dat mijn bestelling onderweg was. Super goede en snelle service!

Besvarelse fra Collectiq Clothing
Snel verzonden, hele fijne hoodie, goede prijs/kwaliteit