What can I say? It doesn't get any better than this. Superfriendly contact, fast delivery, top products and perfect packing.
Alleen positief. Aankoop heel snel afgerond. Snelle verzending. Heeeel goed verpakt. En heel vriendelijk. Zeker aan te raden.
Ich habe meine Bestellung sehr schnell und ordentlich verpackt bekommen. Dazu kamen noch paar unerwartete Geschenke, was richtig nett ist. Danke
This vendor is nothing if not a paradigm of what an online transaction should be. They helped us out when our parcel got mixed up with Greek carrier services. They showed genuine interest in helping u... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Betrouwbaar, vriendelijk en snelle verzending
Reeds enkele malen iets besteld op deze website.
Supervriendelijk mensen, snelle verzending en de goederen heel goed en veilig ingepakt.
Het is zeker niet de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.
Absolute aanrader !!
VENDEDOR ATENTO.
Mi experiencia con este comercio, con el pedido orden referencia BRXZMIKFN, de fecha 24/10/24, y entendiendo que viene de Bélgica con entrega en Madrid (España), ha llegado con cierto retraso de más de 2 semanas, pero con explicación puntual atenta, y ya recibido perfectamente embalado, estupendas figuras y acompañado de detalles agradables, por lo que mi opinión para COLLECTIBLES NINJA, es muy POSITIVA y con agradecimiento especial para Guido. Gracias y un cordial saludo. Luis.
Heel erg leuke formule 1 funko pops…
Heel erg leuke formule 1 funko pops aangekocht. Ontzettend goed ingepakt, ik kreeg er nog tal van extra's bij ook! Ben er heel tevreden van. Kan deze zaak zeer aanbevelen.
BttF DeLorean playmobile set besteld
BttF DeLorean playmobile set besteld, keurig verpakt, snel geleverd en in perfecte staat
Super service en goede levering
Super service en goede levering echt heel blij met alles. Ik kreeg zelfs extraatjes :-)
Top, top top
Zeer goede service, snelle levering en zeer goed verpakt. Bestel er zeker nog een keer
Tutto perfetto
Persone disponibilissime e ottimi prodotti,anche ricercati!
Sono un’appassionata di Ninja turtle e da loro ho trovato oggetti che cercavo da tempo!
Consiglio a chiunque di dare un occhiata al loro sito!
Comprerò sicuramente ancora!:)
No complaints on the quality of the…
No complaints on the quality of the products. Some items are out of stock, but that should validate my previous comment.
Would recommend it.