Cup of Joe Denim Anmeldelser

4,6

I've ordered from Germany, the process was easy, smooth and the parcel arrived quickly. I've also returned two items without any problems and reordered a different size. The refund got processed quick... Se mere

Al meerdere keren broeken gekocht. Ze worden heel snel geleverd en zijn van goede kwaliteit! Mocht het toch niet goed zijn is retourneren makkelijk en snel geregeld. Ik had nu toevallig wat pech met... Se mere

Super goede service! Er was iets niet goed met mijn broek, kreeg snelle reactie op me mail en heb meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. Snelle verzending, super fijne broek en goede kwaliteit, blij... Se mere

Rücksendung hat problemlos geklappt. Geld zurück ebenfalls unproblematisch. Neu bestellte Hose kam nach drei Tagen. Service super.

1. Tøjbutik

“Vintage Denim Redesigned” Denim does not age; it only evolves with time. It carries the marks of our footsteps and the spirit of every moment. When the time comes, it is redesigned by the experts. Over the years, it has reborn, and we have witnessed the evolution of the vintage denim. Today, we complement yesterday with just a touch of modern trends: we redesign the vintage denim.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

De bestelling werd snel en netjes…

De bestelling werd snel en netjes geleverd!Klantenservice heeft me daarna uiterst vriendelijk geholpen met retourzending, ondanks december drukte!

29. december 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Dank je wel voor je fijne review! 😊 Wat goed om te horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd en dat onze klantenservice je prettig heeft kunnen helpen met de retourzending, zelfs in de drukke decemberperiode. We waarderen je feedback enorm!

Super goede service!

Super goede service!
Snelle verzending, super fijne broek en goede kwaliteit, blij mee!

15. december 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Superfijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! 🤍
Wat goed dat we het snel voor je konden oplossen en dat je zo blij bent met je nieuwe broek. We wensen je er heel veel draagplezier van en hopen je snel weer terug te zien!

Great jeans for good price

Great jeans for good price. I love they have different length. Very quick delivery

26. november 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Thank you so much for your kind words! We’re happy to hear you’re loving the jeans and the fit options. Enjoy wearing them, and we’re glad the delivery was quick. Hope to see you again soon!

Good jeans

The jeans are always comfortable and soft, i love the fact that the make them up to lenght 34 women size.👌🏻

24. november 2025

Gerne wieder

Schneller Versand, gute Ware, gerne wieder

27. oktober 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung!
Wir freuen uns sehr über Ihr positives Feedback zu unserem schnellen Versand und der Qualität unserer Produkte.
Gerne wieder – wir freuen uns auf Ihre nächste Bestellung! 💙👖

Passt super

Passt super, schnelle Lieferung

27. oktober 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Vielen Dank für Ihr Feedback! Es freut uns sehr, dass alles perfekt gepasst hat und Sie mit der schnellen Lieferung zufrieden sind. 💙

Snelle levering

Snelle levering. Goede service.

25. september 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Bedankt voor je fijne woorden! 😊 We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en service. Hopelijk zie je je binnenkort weer bij COJ Denim! 👖💙

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze snelle levering. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken en snelle levering. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Absolutely perfect!

My order was shipped the same day despite a change. Very friendly contact, replay by email within half an hour. Perfect!

27. august 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Thank you very much for your positive feedback! We are delighted to hear that you are enjoying our jeans and fast delivery. If you have any further questions or comments, please feel free to contact us. We are here to help!

Supersnelle levering

Supersnelle levering, alles prima. Jammer dat een Nederlands bedrijf zijn Nederlandse klanten niet in het Nederlands kan helpen, verder alles perfect!

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken en snelle levering. Wij verzenden door heel Europa, vandaar dat de website en e-mails in het Engels zijn. Mocht je contact opnemen met onze klantenservice, zowel per e-mail als telefonisch, dan spreken wij natuurlijk gewoon Nederlands. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

It was a quick delivery

It was a quick delivery! And I love my new jeans !

Fijne broeken!

Fijne broeken met lengtematen. Ik heb er diverse maar zitten allemaal erg lekker.
Goeie prijs voor een mooie broek

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

ik heb veel kleding van coj

ik heb veel kleding van coj
een broek vertoonde abnormale slijtage en met een mailtje naar coj is het opgelost

verkopen kan iedereen maar een klacht oplossen niet

25. juli 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken en goede service. Dat vinden wij heel belangrijk. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Snelle levering

Snelle levering , prachtig merk in mijn maat alleen verkrijgbaar on line !! Heel blij mee 😁🥳

28. juli 2025

Sehr bequem

Gute Größenberatung

28. juli 2025

Besvarelse fra Cup of Joe Denim

Herzlichen Dank für Ihr positives Feedback! Es freut uns zu hören, dass Sie mit unserer Jeans zufrieden sind. Wenn Sie weitere Fragen oder Anmerkungen haben, können Sie uns gerne kontaktieren. Wir sind hier, um Ihnen zu helfen!