ᴛʀᴇᴄᴏᴠᴇʀʏ•ᴏʀɢ me forneceu conselhos inestimáveis ​​sobre como proteger meus criptoativos daqui para frente. Eles compartilharam as melhores práticas, recomendaram carteiras seguras e soluções de arm... Se mere

ℝ𝔼ℂ𝕀𝕍𝔸𝕀𝕋.ℙ𝕄 provou ser um parceiro confiável em todo o processo, demonstrando sua experiência e compromisso em ajudar os clientes a recuperarem seu dinheiro. Desde o início demonstraram um ele... Se mere

Natürlich ist das Spiel ein Fake, so etwas könnte doch auch keiner bezahlen.Mein Account wurde mal zwischendurch um 10 Tage zurückgesetzt. Wenn ich mir den Tagesstand nicht aufgeschrieben hätte dann... Se mere

Todos já sabemos que o dinheiro não vem do nada, então esperar investir 10, para tirar 20, sem fazer mais nada, seria um sonho né?. Pois é, eu experimentei investir 10$ nessa plataforma, comprei o... Se mere

1. Investeringsselskab
  2. Formuerådgivning
  3. Investeringsservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Coin Farm - online investment game with real money withdrawal. Buy birds, sell eggs for real money. Your passive income is here.

1,1

Dårlig

I hope there is a solution to this problem, thank you

We have been deceived. I forgot the login password and asked to change it. He said that a new password had been created and sent to my email, but I never received it. I tried repeatedly, but to no avail. Now I am asking anyone who has a solution to this problem to tell me about it or has experience. How can I contact the website's advocacy team because my account has approximately $4,000?

14. december 2024

Coin-Farm debe cambiar sus fallas

La página lleva meses dando le mantenimiento supuestamente y no me dejan hacer nada. Es una lastima que después de hacer me gastar 100.00 dólares para cobrar 2 dólares y lingotes de oro sin valor ni siquiera internamente sirven comprar Crystal para cobrar no se que pretenden

12. december 2024

llevo mas de 4 años tenia mas de 30…

llevo mas de 4 años tenia mas de 30 pajaros rey y mas de 20 pajaros de lingotes leyendo comentarios aqui gracias a dios no inverti un solo dolar para recargar esa cuenta de estafadores asi que recomiendo no seguir utilizando esa pagina que jamas te deja retirar nada y recuerden algo los estafadores se camuflan siempre detras de un juego te enamoran y luego te piden dinero q inviertas para poder retirar he alli el punto si tu buscas trabajar una pagina para obtener dinero no debes bajo ningun concepto pagar para poder retirar lo que tu has hecho. no usen esa pagina es estafa estafa estafa

4. december 2024

Betrüger was sonst

Betrügerei

wie erwartet ist die seite müll, mein account generiert aktuell täglich über 450000 Euro.
Nur kann man sie nicht auszahlen da ich dafür erstmal 600000 Euro einzahlen müsste.
Also total sinnlos das ganze.
Und nun ist die seite fast immer offline

25. november 2024

I am writing here after atleast three…

I am writing here after atleast three years experience that coin Farm. net is a totally scam website. I have 10000000 gold bars to withdraw but I am unable to withdraw. If you deposit $1 you will get only $0.4. There is no worth of gold bar and gold coins. So do not waste your time and money.

1. november 2024

OHHH,

OHHH,, ESTA PAGINA ES UNA VERDADERA ESTAFA, ESTOY SEGURO QUE HAN SIDO LOS MISMOS ESTAFADORES EN OTRAS PAGINAS QUE HAN CERRADOS Y VUELVEN ABRIR OTRA CON OTRAS características DISFRAZADAS CON OTROS NUEVOS LOOK, AMIG@S, SINO QUIEREN TENER DISGUSTOS, NO PIERDAN SU VALIOSO DINERO Y TIEMPO EN ESTA ESTAFA COMPROBADA.

5. juli 2024

Horrible

I had a terrible experience with CoinFarm regarding withdrawals. They kept tossing me around just to avoid paying what I was due. Hired the team I listed on my name section to help out and they made sure I got everything back yesterday!

12. februar 2024

Never can withdraw with or without deposit

This web can't make money easily . I have created account in 2020 (4 years before). but I never deposited . Today I'm still in level 11 and they saying if I want to crystal access I want to in minimum 100 level .Today my balance is only 0.08$ .

4. september 2023

Er dette din virksomhed?