Une arnaque bien structurer j'ai accumuler 4150 bar = 40rub lors du retrait il m'indique que je dois investir au moin 0.5$ apres avoir investi 0.5$ ils t'indique qu'il te faut des crystaux "Cryst... Se mere

hırsızsınız. yok kristal yok bilmem ne çekim yapamıyoruz. niye aylardır siteye girip kuşlarımıza bakıyoruz o zaman. SAH-TE-KAR-SI-NIZ. Kristal dediğiniz şey de kazanmanın ve para çekmenin başka yolu o... Se mere

دوستان توجه داشته باشند !! این سایت از این پس بدلیل اینکه لاشی و پلــشت شده ‼️!! برای اینکه بتونی موجودی خودت رو برداشت کنی قانون کثیف شرط سرمایه گذاری رو گذاشته !!!! Friends, pay attention!! F... Se mere

Coin Birds llevo mas de 6 meses utilizando la plataforma ,al principio he podido retirar dinero sin problema,de repente hace 3 meses que no pude retirar dinero ,mi cuenta esta creciendo mucho hasta co... Se mere

1. Investeringsservice
  2. Alternativ finansieringstjeneste
  3. Økonomisk rådgiver
  4. Formuerådgivning
  5. Investeringsselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Coin-Birds - online investment game with real money withdrawal. Buy birds, sell eggs for real money. Your passive income is here.

1,5

Dårlig

Grosse arnaque qui est facilement…

Grosse arnaque qui est facilement détectable. Dès la première utilisation du dite j'ai remarqué que la seule façon de joindre le responsable du site était après s'être loggé via un formulaire qui n'enregistrera pas votre correspondance (vous devrez faire un printscreen pour prouver l'envoi de votre demande!). Comme je les ai embêté par mes questions l'accès au site m'a été supprimé (plus moyen de me logger alors que je n'avais nullement modifié mon mot de passe). J'ai trouvé néanmoins l'adresse support"at"coin-birds.com pour les contacter mais le mail qui leur a été adressé n'a jamais pu être remis malgrè plusieurs tentatives. Bref une arnaque de plus dans le monde crypto et consorts.

1. december 2022

Es una estafa

Es una estafa. Se nutre de lo que se deposita por los referidos o uno mismo
Como dicen algunos te ecugen depositar una miseria cuando empiezas a embullarte y finalmente te saca lo de lis cristales que solo se obtienen depositando dinero y de ellos toma una parte y luego te deja extraer pero nunca mas de lo que has depositado

2. november 2022

It's a scam.

It's a scam.
It's a fun site, if you want to have fun. If you want some money, you have to pay twice to witdrawh an amount. Ex: you have to pay 20 to withdraw 10.
You can withdraw with referral if you induce somebody else to sign in and pay, but that's scamming people.

Bleah.

15. oktober 2022

In order to withdraw funds you need to…

In order to withdraw funds you need to make a deposit first. It says it's to prove you're not a bot. Then you need gold bars and crystals to actually make a withdraw and the only way to get crystals is to make another deposit. They allocate 40% of deposits to crystals. That means you can only withdraw 40% of whatever you deposit so you can't actually make any money on this game

1. oktober 2022

SCAM

Its a scam site. Don't invest in it. basically you can withdraw only 40% of your and your referral's investment.

21. august 2022

جدیدا" لاشی و پلشت شده !! شرط سرمایه گذاریگگذاشته

Friends, pay attention!! From now on, this site is dead!! In order to be able to withdraw your balance, the dirty law has put an investment condition !!!!

15. august 2022

This site is a big scam …

This site is a big scam I have been using this site for 1month now gotten to this morning I tried to log in it says your password is incorrect I try forget password it says too many attempt have been trying it till night kept saying the same thing all my earnings I lost them is atotally scam

8. august 2022

Coin birds está diseñada para estafar a…

Coin birds está diseñada para estafar a quien allí caiga, está formada y diseñada para que pierdas tu dinero, después que crees que estás recuperando lentamente tu inversión, te piden unos cristales que inicialmente no lo hacían para poder engañarte, no entiendo como estas personas de esta plataforma no están tras las rejas,

2. august 2022

Check this hidden page

If you click on "account" (and you are logged in) in the coinbirds website and then add /resources to the link, it takes you to a semi hidden page, exactly the definition of a pyramid scheme. They basiccaly allow you to withdraw only 40% of your deposit unless you get "crystals" from referred users.

13. juli 2022

Er dette din virksomhed?