Fijn contact en afspraken met Sabrina, ze legde alles goed uit. Ook via telefoon werden de vragen die ik stelde duidelijk beantwoord. Verder willen ik ook Marc bedanken om de nodige papieren in ord... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Aangename samenwerking. Alles was tot in detail tip top in orde. Afspraken waren altijd stipt.
Heel tevreden met de aanpak van de toffe dame. Ze gaf veel info, altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Prima makelaar! Een dikke tien dus !
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Coga is regionaal verankerd, een lokale makelaar met een werkgebied tussen Antwerpen en de Nederlandse grens. Door die focus sinds 1985 kunnen we nu steunen op een enorme marktkennis en tonnen ervaring. Wij werken enkel met gediplomeerde makelaars die u van A tot Z ontzorgen doorheen uw vastgoedtransactie. Onze grote database zorgt onmiddellijk voor potentiële kandidaten, die professioneel worden opgevolgd en waarbij onze in house juridische dienst alle documenten voor haar rekening neemt. Misschien nog het belangrijkste, wij doen graag wat we doen, wij leven vastgoed!
Kontaktoplysninger
Eikenlei 2, 2960, St.-Job-in-'t-Goor, Belgien
- 03 636 47 47
- info@coga.be
- coga.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De inzet om het pand zo snel mogelijk…
De inzet om het pand zo snel mogelijk te verhuren en de hulp bij de zoektocht naar een geschikte advocaat ( toch wel wat moeilijk bij dit complexe dossier ivm overlijden huurder )
Zeer goede begeleiding door Lieven
Zeer goede begeleiding door Lieven. heldere communicatie met veel kennis van zaken. Ik kon me geen betere makelaar wensen en kan Coga aan iedereen aanraden.
Uitermate tevreden
Niet omdat we net via hen ons huis hebben gevonden. Wel omdat ik na een klein jaar huizenjacht goed kan vergelijken. Lieven van Coga was met kop en schouders de makelaar die ons het beste gevoel gaf. Heel professioneel, heel empathisch, correcte afspraken. Een job als makelaar hoe het hoort!!
Verkoop van huis.
Steeds bereikbaar voor alle vragen en informatie.
Vriendelijke en correcte begeleiding tijdens voorbereiding en alle latere afhandelingen.
Zeer behulpzaam in alles!!!!
Professionele makelaar!
De voorbereiding , de gesprekken en de opvolging waren uitstekend!
Kimberley Bessems was erg professioneel.
Bereikbaarheid
Over gans de lijn positieve ervaringen inzake:
- bereikbaarheid, correcte en directe communicatie.
- inleving, realistische bedragen.
- 1 aanspreekpunt en luisterbereidheid.
6 appartementen te huur gezet.
6 appartementen te huur gezet.
Huurders goed gescreend en alles prima geregeld.
Goede kennis van het dossier en huis.
Mr G is een top verkoper
Mr G is een top verkoper , to the point , no nonsense , snel schakelen
We hebben met coga al een huis verkocht…
We hebben met coga al een huis verkocht dus een ander immokantoor was geen optie voor ons. Vertrouwde gezichten correcte afhandeling steeds bereikbaar. Niks was teveel. Coga is en was voor ons en zal ook in de toekomst op ons kunnen blijven rekenen. Toppers.
Als koper duidelijk en correct geholpen
Als koper werden we op een duidelijke en correcte manier geholpen door Lieven. De nodige documenten en informatie werden tijdig meegedeeld. Lieven was bereikbaar en steeds bereid tot extra uitleg,.. een aangename communicatie in schril contrast met sommige andere vastgoedkantoren.
Vlotte samenwerking
Vlotte samenwerking, heel flexibel, heel vriendelijk, elke vraag of raad werd beantwoord, huis na 2 maanden verkocht
Verkoop appartement
De makelaar heeft zijn uiterste best gedaan om mijn appartement te verkopen, ondanks dat het niet gemakkelijk ging. Ik kreeg regelmatig een update van de situatie.
Alles super top verlopen top tien zeer tevreden
Alles super top verlopen zeer tevreden
Bedankt Koen top team 👍👍
een betere vastgoed makelaar zal je niet vinden
Afgelopen jaren met nogal wat vastgoed makelaars gewerkt maar steevast zijn er wel ergernissen over hun manier van werken.... ze doen te weinig, houden zich niet aan de afspraken, slechte bereikbaarheid of rapportering.... maar coga is hierbij toch de spreekwoordelijke uitzondering op de regel : correct, grondig, kort op de bal, vriendelijk.... De perfectie bestaat allicht niet maar toch 4,5 sterren.
Zeer tevreden
Zeer tevreden, eerlijke service.
Onze makelaar Lieven M heeft ons zeer goed begeleid bij de verkoop van onze bouwgrond.
Wij zijn zeer tevreden over de vlotte…
Wij zijn zeer tevreden over de vlotte communicatie en de professionele dienstverlening / beoordelingen en opmaak contracten van Coga .
Læs mere om andre typer anmeldelser.