Så smidigt att använda
Så smidigt att använda! Önskar att jag upptäckt denna tjänsten tidigare.

Besvarelse fra C/O Finans
Är du en frilansare men vill undvika huvudvärken och bördan med att administrera ditt eget företag? Då är vi rätt partner för dig. Med vår tjänst kan du fakturera utan att ha ditt eget företag.
Engelbrektsgatan 12, 21133, Malmö, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Så smidigt att använda! Önskar att jag upptäckt denna tjänsten tidigare.

Besvarelse fra C/O Finans
Superbra tjänst som har gjort mitt liv lite lättare. Nu kan jag lägga krutet på det jag egentligen ska göra! Även ett stort tack till Jonas på kundtjänst som var jättetrevlig och hjälpsam. ❤️
Riktigt bra tjänst, enkel och smidig! Rekommenderar starkt
Jag använde c/o finans för ett frilansuppdrag och det var så smidigt. Allt funkade toppen från start till slut och vid minsta lilla problem eller fråga får man supersnabb och trevlig service. Rekommenderar dem varmt!
Mycket enklare än Frilans Finans. Har inte heller lika många funktioner, men lättare att använda och allt jag behöver finns så funkar bättre för mig!
Den enda frilanstjänsten jag provat som är lätt att använda. De andra har för komplicerade och många steg att ta sig an genom.
Useful service for contract work. Simple way to bill for smaller jobs.
Väldigt användarvänligt och smidigt. Perfekt för mina behov.
Utmärkt! Precis vad jag behöver som frilansare. Rekommenderas starkt
Första gången jag använde en sådan här tjänst. Smidig och bra kundupplevelse och fick bra hjälp av supporten

Besvarelse fra C/O Finans
Really great platform - as an expat it's made invoicing really easy...and the fees are the lowest I've found. Would recommend.

Besvarelse fra C/O Finans
Enkelt och lättförståeligt. Känns samtidigt gediget och pålitligt!
Jag är väldigt nöjd med C/O Finans. Deras tjänster är otroligt enkla att använda, och hela processen är smidig och snabb. Dessutom är kundtjänsten alltid hjälpsam. Rekommenderar starkt!
Gränssnittet är lättförståeligt och tjänsten är snabb. Detta gör det till ett utmärkt sätt att få betalt för ditt arbete.
Jag uppskattar verkligen hur användarvänligt allt är, vilket gör hela processen enkel och smidig.
Om du letar efter en pålitlig metod för att hantera dina betalningar som frilansare, kan jag varmt rekommendera denna tjänst.
Första gången att använda denna tjänst, var väldigt enkel sida att förstå sig på. Pengarna blev utbetalade som lovat på mitt konto. Rekommendar!

Besvarelse fra C/O Finans
Smidigt, enkelt och lätt navigerat, samt utbetalningen av lönen kom väldigt fort!

Besvarelse fra C/O Finans
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.