Misschien een beetje hypocriet maar na mijn vorige review mag ik zeggen dat het bedrijf Coef contact heeft opgenomen met ons en kwamen met een zeer nette oplossing nu dus ook 5 sterren. Vandaag he... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijne winkel, chille vibe. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Er werd wel meerdere keren dezelfde vraag gesteld door verschillende collega’s, dat kan een beetje opdringerig ove... Se mere
Virksomheden har svaret
Jasje gekocht in de winkel in Nijmegen. Helaas bij thuiskomst viel het op dat er een vlek in zat. Contact gezocht met de klantenservice en al heel snel een oplossing geboden. Jasje terug gestuurd, nie... Se mere
Virksomheden har svaret
Nav alle negatieve reviews was ik toch een beetje bezorgd maar ik kan niets anders dan positief zijn! De bestelling binnen 4 dagen ontvangen en daar is niks mis mee! Klantenservice medewerkers zijn vr... Se mere
Virksomheden har svaret
Coef is een (online)fashion store met een zorgvuldig samengesteld assortiment bestaande uit kleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen van internationale topmerken. Met focus op kwaliteit, stijl en innovatie vind je bij ons gevestigde merken als Stone Island, C.P. Company, Carhartt WIP, AMI Paris, New Balance, Jacob Cohën, NN.07 en meer. Het merkenpakket wordt verrijkt met opkomende, innovatieve labels als FLÂNEUR en Bram’s Fruit. Bij Coef staat de klant centraal. We streven naar een persoonlijke benadering en een hoog serviceniveau, zowel online als in onze winkels. Onze betrokken verkoopadviseurs hebben een passie voor mode en voorzien je graag van deskundig advies en een unieke winkelervaring!
Frisse lichte winkel met gezellig personeel!

Besvarelse fra Coef Men
Fijne service, prachtige kleding bij Coef in The Mall. Ik kom er graag voor man en twee zonen.

Besvarelse fra Coef Men
Aardige mensen. Super geholpen en kreeg thee bij het wachten.
Kom al jaren bij coef Arnhem, service is altijd top hier!!

Besvarelse fra Coef Men
Geweldige winkels! Goed geholpen in de winkel in Leidschendam, leuk personeel en geweldige service. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Coef Men
Voor mijn verjaardag had ik van mijn vrienden een cadeaubon ontvangen met 135 euro. Bij het verzilveren in de winkel, kreeg ik te horen dat er nog maar 3,90 op de bon stond, terwijl ik deze niet had gebruikt. Ik kon dit uiteraard niet geloven en begreep niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Na wat mail contact met de klantenservice, kreeg ik te horen dat er met mijn bon al een aankoop was gedaan. Ik had de hoop al opgegeven aangezien ik niet kon bewijzen dat ik niet achter deze aankoop zat. De klantenservice betreurde de situatie ook enorm en besloot mijn bon volledig te vergoeden, ondanks dat ik dit niet kon bewijzen! Dat noem ik nou echt top service en is een 5 sterren review, het minste wat ik kan doen als bedankje. Chapeau naar Coef en bedankt voor jullie goede service, jullie hebben mijn dag gemaakt.

Besvarelse fra Coef Men
Ik had een probleem met een eerder aangeschafte hoodie, bon was ik helaas kwijt. Gelukkig heeft Tali mij super snel en goed geholpen bij het vinden van de bon in mijn account.

Besvarelse fra Coef Men
Ondanks de sale werd mijn bestelling snel en gratis geleverd, super service.

Besvarelse fra Coef Men
Ik heb bij Coef Men altijd een goede ervaring gehad. Veel verschillende soorten merken en fijne werknemers die helpen. Ik was opzoek naar een cadeau voor mijn vriend, en ben zeker geslaagd!

Besvarelse fra Coef Men
Leuke winkelketen met mooie merken. Helaas werkt de webshop al jaren niet naar behoren. Producten zijn altijd uitverkocht als je ze wil bestellen, terwijl ze nog wel beschikbaar staan online.
Komt geen verbetering in, jammer van de nalatigheid.

Besvarelse fra Coef Men
Wat een top winkel! Super leuke kleding, met veel variatie in prijs en model. Heel aardig personeel, aanrader!

Besvarelse fra Coef Men
Goede ervaring leuke en vast vriendelijke medewekers en leuke kleding

Besvarelse fra Coef Men
Top winkel. Kwalitatief goede spullen. Kost wat meer , maar dan heb je wel wat!

Besvarelse fra Coef Men
Super aardige mensen en ze boden ons gratis drinken aan. Super aardig personeel!

Besvarelse fra Coef Men
Læs mere om andre typer anmeldelser.