Coco Cici Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Coco Cici leveren een kwaliteitsproduct en de service is uitstekend. De lakens zijn nagenoeg zijdezacht (wij hebben ook ervaring met puur zijde) maar helpen absoluut niet transpiratie problemen op te... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben ongelofelijk blij met de lakens, besteld tijdens aanhoudende hittegolf. Ze doen wat beloofd is: ze houden koel in een te warme slaapkamer!! De stof valt soepel op de huid en kan dus op veel pl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel blij met de mooie super zachte Tencel Sateen dekbedovertrekken. Ze zijn van een hele mooie kwaliteit ook. Eerst één voor onszelf besteld en daarna voor de kinderen ook. Iedereen slaapt er... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerste nacht met Coco Cici als Doornroosje geslapen: bizar en dat terwijl ik al denk wel 10 jaar geen nacht heb doorgeslapen: geeft mijn watch aan dat ik geen 1 keer wakker ben geweest!! Geweldig!!!

Virksomhedsoplysninger

1. Sengetøjsforrretning

Skrevet af virksomheden

"Love at first touch Ga voor een ongekende slaapervaring! Het luxe 100% tencel beddengoed van Coco & Cici zorgt voor ultiem slaapcomfort. Het is sensationeel zacht, luxe, duurzaam en blijft lang fris. Verkoelend in de zomer, warm in de winter. Beter ademend dan katoen. En het ziet er ook nog eens betoverend uit. Hun motto? “We sell sleep, not just sheets”."

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

45 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heerlijk slapen in deze pyjama

Heerlijk slapen in deze pyjama, staat geweldig .mijn schoonzoon dacht dat het mijn kleding voor de dag was, zo mooi!

22. maj 2026

Besvarelse fra Coco Cici

Wat mooi om te horen! Super leuk dat je dit deelt. Dank!

Mooie dekbedovertrekken

Mooie dekbedovertrekken, ‘tencell’ voelt heerlijk aan. Zeer tevreden met mijn aankopen😎

18. maj 2026

Besvarelse fra Coco Cici

Wat goed!! Dank voor jouw leuke review!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het dekbedovertrek qua gevoel is superzacht

Het dekbedovertrek qua gevoel is heerlijk zacht. Wel is het veel te groot. Aan de binnenkant zijn touwtjes om je dekbed vast te maken maar dat maakt niet uit.
We hebben de Hazel kleur. Prachtige kleur! Maar wat vlekt deze gemakkelijk! Op je hoofdkussen zie je waar je gelegen hebt. Vlekken van creme en kwijl zijn zichtbaar na 1 keer slapen. Erg jammer.

11. maj 2026

Besvarelse fra Coco Cici

Bedankt voor je eerlijke review en wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de zachtheid en de Hazel kleur 🤍

Wat jammer dat het dekbedovertrek voor jullie te groot uitvalt. Waarschijnlijk is er per ongeluk een maat gekozen die net iets te ruim is voor jullie dekbed. Daarom raden we altijd aan om het beddengoed eerst even te passen. Ongebruikt beddengoed mag bij ons gelukkig altijd gratis geruild worden voor de juiste maat.

Ook vervelend om te horen dat er zo snel vlekken zichtbaar zijn geworden. Daar hebben we mogelijk wel wat tips voor. We kijken heel graag met je mee naar een passende oplossing. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan helpen we je graag verder 💌

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heerlijk soepel en niet teveel glans

Snelle levering van een erg mooi dekbedovertrek. Ik heb hem gelijk uitgewassen en zag helaas te laat dat ik een verkeerde maat heb ontvangen. Toch op het bed gedaan en wat voelt de stof heerlijk, soepel en luchtig! Ook geen ander kussensloop meer nodig voor mijn bos krullen❤️. Ik had niet gezien dat er geen instopstrook is, maar door de mooi afgewerkte rits aan de onderzijde blijft het dekbed mooi op zijn plaats en zakt deze, ondanks de soepele stof, ook niet weg. Als ik het bed afhaal zal ik hem met de naaimachine op maat maken. Geen spijt van mijn aankoop! Het staat prachtig en ik slaap heerlijk👌🏼

4. maj 2026

Wat fijn om te horen! 🤍
Dankjewel voor je uitgebreide review. Wat bijzonder dat je meteen het verschil voelde in hoe soepel en luchtig de stof aanvoelt — en extra leuk om te lezen dat ook je krullen er blij van worden ❤️

Fijn ook dat de rits zo goed bevalt en het dekbed mooi op zijn plek blijft liggen. Jammer van de verkeerde maat, maar bewonderenswaardig dat je het zelf zo handig oplost 😊

Heel veel heerlijke nachten gewenst met je Coco & Cici beddengoed ✨

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Extreem zacht, stof snel vervaagd en verkleurd

De Tencel twill stof is zachter dan zacht, qua zachtheid zeker een aanrader. Helaas was de stof na één keer wassen volgens de wasvoorschriften en een zacht / geschikt fijn-wasmiddel vol met verkleurde waslijnen, witte stofjes en is de kleur vervaagd. Iets wat volgens de klantenservice kan komen door een verkeerde badge. In het klachtenformulier wordt gevraagd hoe de klant het probleem graag opgelost ziet, iets wat ik erg goed vind. Er gingen wel een aantal mails overheen voordat het echt opgelost was. Gelukkig is het inmiddels naar volle tevredenheid opgelost.

18. april 2026

Hi J.M.,

Wat vervelend om te lezen dat je problemen ervaart met het dekbedovertrek en dat je ook dat je nog geen reactie van ons hebt ontvangen. Onze oprechte excuses daarvoor. Natuurlijk is dit niet de ervaring die wij onze klanten willen geven. We gaan dit vanzelfsprekend voor je oplossen en nemen zo snel mogelijk contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen. Zou je een mailtje willen sturen naar klantenservice@coco-cici.com met je gegevens en eventueel je bestelnummer? Dan nemen we dinsdag meteen even contact met je op om dit op te lossen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, mooie producten. De nachthemden slapen heerlijk. Heb alle drie de kleuren gekocht.

17. marts 2026

Besvarelse fra Coco Cici

Wat goed om te lezen!! Slaapt heerlijk he. Dank voor jouw mooie review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan het echt, slapen onder tencel dacht ik

Nav een podcast hoorde ik het enthousiaste verhaal over dit beddengoed.
Gelijk de site opgezocht en besteld.
We vinden het heerlijk zacht om onder te slapen en temperatuur is ook veel prettiger.

12. november 2025

Besvarelse fra Coco Cici

Wat geweldig om te lezen!! Niets teveel gezegd he. We hopen dat jullie er enorm van gaan genieten!

LOVE IT🤩

Eerst kussenslopen besteld voor mijn grote kussens. Daar ben ik super blij mee.
Toen de staaltjes besteld maar twijfelde heel veel over de kleuren wat het net niet was.
En 2 weken geleden kreeg ik een mail wat blijkt ze hebben nieuwe kleuren in de collectie en die zijn mooi🤩
Gelijk een Tencel Twill hoeslaken en overtrek set in Dusty Rosé besteld.
Helemaal super blij mee het voelt heerlijk zacht aan.

20. februar 2026

Besvarelse fra Coco Cici

Heel veel dank voor jouw mooie review. Zo leuk om te lezen. Geniet ervan!

Heerlijk zacht!!

Ik had lang getwijfeld, maar ben overstag gegaan. En wat slaap ik heerlijk! Het voelt zo zacht aan m’n huid. Het voelt ook heel fijn aan op m’n gezicht. Ik ben zo blij dat ik toch beddengoed heb gekocht. Na een week erin gelegen te hebben, heb ik meteen een tweede set besteld en ook 2 kussenslopen voor onze dochter. Wij zijn fan!

11. februar 2026

Besvarelse fra Coco Cici

Dank voor jouw eerlijke en heerlijke review. Wat super leuk om te lezen. We snappen dat het een investering is. Maar helemaal eens dat het zo'n enorme upgrade is tov bijvoorbeeld katoen. Dank voor het delen. En geniet er elke nacht weer van! Want het blijft zo lekker.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is gewoon zalig om in tencel lakens…

Het is gewoon zalig om in tencel lakens te slapen, geen jeuk meer, geen zweetbuien,...gewoon TOP! En een enorme goede service, correct en prijskwaliteit.
Enorm blij dat we Coco Cici hebben leren kennen.

11. februar 2026

Besvarelse fra Coco Cici

Dank voor het delen van jouw ervaring en deze mooie review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Coco & Cici by far de beste!

Coco & Cici is by far de beste in beddengoed. Het materiaal is super zacht, comfortabel, fijn op de huid. Daarbij zijn de kleuren prachtig. Het beddengoed blijft mooi na keer op keer wassen. Als je nog twijfelt: investeer absoluut in het beddengoed van Coco & Cici! Bij ons is inmiddels de hele familie overstag :)

4. februar 2026

Besvarelse fra Coco Cici

Wat geweldig om te lezen. Daar worden wij zo blij van. Geniet ervan en ontzettend veel dank voor het delen van jouw ervaring.

Fantastische pyjama

Fantastische pyjama gekocht. De stof is tricot, dit geeft meer bewegingsvrijheid dan geweven stof.
Blijft heel mooi na dragen.
Ook geschikt voor lange mensen.
Ik sla hem om bij de taille, omdat ik een L heb gekocht maar niet zo groot ben.
Top!

22. december 2025

Besvarelse fra Coco Cici

Zo fijn om te lezen dat je er blij mee bent. Dank voor jouw review!

Coco en Cici fan!

Ik verkoop zelf in een winkel tencel nachtmode en was een paar jaar geleden benieuwd of er ook beddengoed van bestond, want het is zo'n fijne stof! Toen kwam ik via google bij Coco en Cici uit, dekbedovertrekken en hoeslaken besteld en jeetje wat ligt dit fijn! Vorig jaar een nieuw groter bed gekocht en tja dan moet je ook weer nieuw beddengoed, dus natuurlijk weer besteld bij Coco en Cici! het 4 seizoenen dekbed maar even op de lange baan geschoven want oef het is wel even een uitgave als je echt alles nieuw moet... maar vorige week het 4 seizoenen dekbed besteld en jeetje wat ligt het heerlijk! Mijn man is geen fantastische slaper dus ik probeer het zo aangenaam mogelijk te maken voor hem;) Nou dat lukt met Tencel beddengoed ZEER goed kan ik je zeggen! Het kost wat, maar dan heb je ook zeker wat! De klantenservice is ook zeer vriendelijk dus echt een aanrader!

27. november 2025