4 måneder siden jeg fik sidste behandling og er smertefri
Jeg er så taknemmelig for at have mødt Billy Huang.
Jeg har gennem ca. 25 år levet med smerter. Har to diskusprolapser. En i nakken og en i ryggen. Jeg har prøvet (tror jeg) samtlige behandlingsmetoder. Brugt så utroligt mange penge på behandlinger. Alt det jeg har prøvet tidligere virker kun som symptom behandling, og smerterne vender tilbage.
Helt tilfældigt stødte jeg på Billy på Ledreborg livsstilsmarked hvor jeg modtog en akupunktur behandling. Det er ikke den slags akupunktur som jeg har kendt til tidligere. Det er længere nåle og de går dybere ind. Første behandlingen havde effekt og jeg kunne gennemføre den kommende ferie vi havde planlagt hvor vi skulle vandre lidt, en ferie vi ellers overvejede at annullere fordi jeg var i en dårlig periode med ryggen.
Jeg var ret skeptisk overfor behandlingsmetoden i begyndelsen og også lidt nervøs for om det nu var det rigtige at gøre.
Men fordi jeg føler jeg har prøvet alt, og har levet med smerter gennem mange år, samt fået at vide at jeg skulle prøve at lære at leve med smerterne, tænkte jeg; hvorfor ikke give det et forsøg.
Jeg har indimellem følt behandlingen smertefuld, men kun kortvarigt mens han behandler. Jeg fortalte faktisk ikke Billy at jeg har to diskusprolapser, det fandt han selv frem til efter bare et par behandlinger. Han fortalte mig derudover at jeg har et overbelastet nervesystem hvilket jeg har fået at vide af andre behandlere som dog ikke har kunnet hjælpe mig med det. Billy fortalte mig at mine primære smerter skyldes piskesmæld og faktisk nok var det væsentlige at behandle.
Hvor læger ofte ender op med at ordinere smertestillende medicin, er Billys tese at finde årsagen og behandle det. Han hjælper mange smertepatienter som har piskesmæld, diskusprolapser og lignende.
Jeg fik min første behandling 23 maj 2025 og har siden modtaget behandling ca. en gang om ugen frem til 2 december 2025. 18 behandlinger i alt, og er blevet smertefri. Jeg synes det var mange behandlinger men besluttede at lytte til Billys anbefaling og blive ved til han sagde at nu mente han vi kunne stoppe med behandlingerne.
De første to behandlinger fik jeg i Roskilde, derefter fortsatte jeg i København. Behandlingerne foregår ved at flere bliver behandlet på samme tid med et forhæng imellem briksene. Som regel skal man ligge et stykke tid med nåle i og der går han videre til næste patient og kommer så retur.
Hvormange behandlinger man skal have, tror jeg kommer an på hvor slemt man har det. Nogle kan fikses på få gange og andre skal have flere behandlinger som jeg selv.
Billy taler ret ikke så meget. Min opfattelse er at det skyldes at han er meget koncentreret når han arbejder. Jeg var ret frustreret i begyndelsen og der satte han sig ned og talte mig gennem det hele hvilket jeg blev rigtig glad for, for det gav mig en tro på at han nok skulle hjælpe mig, der skulle bare tid til.
Jeg har valgt at vente nogle måneder med min anmeldelse fordi jeg først ville se om smerterne vendte tilbage.
Der er nu gået 4 måneder siden jeg fik den sidste behandling og jeg er fortsat smertefri. Det er en ubeskrivelig lettelse at være blevet fri for smerterne og jeg har fået en helt utrolig indre ro.
Jeg vil give Billy min varmeste anbefaling og anbefaler at man kommer med åbent sind og accepterer præmissen i ovenstående.